d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev13435363738105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Jul 15 2014 02:10pm
Quote (Flutter @ Jul 15 2014 10:02pm)
nem csak rici olvassa a postjaidat, csak bennem (meg gondolom masokban is) meg van annyi hogy nem adok/-unk folosleges/megalapozatlan tanacsokat
meg ott vannak a jotanacsokat osztogatok is, ok is vannak szepszammal

egy ilyen social experiment sokkal erdekesebb mint a subcontent 99%-a
szoval had jojjenek azok a tl;dr-ek, mar ha van/lesz kedved megirni oket

+++
Member
Gold: 145.00
Jul 15 2014 02:12pm
Quote (Vismajor @ 15 Jul 2014 22:01)
Kiprobaltam magam amikor nyitottad a topikot
Bent voltunk varosba, baratno vasarolni addig 3 csajt szolitottam le
Egynek pasia volt egy sietett eggyel meg beszelgettem egy 10 percet de az angolja nem volt tul eros
Szep volt mindegyik
De rajottem h ebbol nem szabad tanunsagot levonni angolul 50x konnyebben szolitok le barkit, kezdek csevegest total ismeretlenekkel

micsoda pinamágnes
Member
Gold: 95.00
Jul 15 2014 02:14pm
Member
Gold: 834.97
Jul 15 2014 02:35pm
Quote (Vismajor @ Jul 15 2014 09:01pm)
Kiprobaltam magam amikor nyitottad a topikot
Bent voltunk varosba, baratno vasarolni addig 3 csajt szolitottam le
Egynek pasia volt egy sietett eggyel meg beszelgettem egy 10 percet de az angolja nem volt tul eros
Szep volt mindegyik
De rajottem h ebbol nem szabad tanunsagot levonni angolul 50x konnyebben szolitok le barkit, kezdek csevegest total ismeretlenekkel

jó de vágod most örülj neki hogy a te gyerek/tinédzserkorod olyan volt, hogy neked ezek simán mennek, de most minek a másik orra alá dörgölni meg menőzni meg etc? az én fiatalkorom olyan volt, hogy nemvolt semmi kontaktom csajokkal, bulizni se tudtam járni meg semmi, ilyen személyiség alakult ki bennem. most végig kell szopnom emiatt ennyi faszt amennyit láttok ti is, ezvan, végigszopom aztán jobb lesz.

most ez olyan hogy 1 olyan fórumba ahol szegény emberek vannak akik próbálnak meggazdagodni mindenféle módszerekkel, megpróbálják legyőzni a lustaságot meg a negatív hozzáállást, céget indítanak fasztudja, beírják a progressüket meg hogy mit hol fejlődtek meg látszik hogy próbálkoznak, és akkor te beírod hogy lol nyomorékok én már gazdagnak születtem/én már milliókat keresek a cégemmel mit szenvedek XDXD

teljesen felesleges, csak a saját egodat probálod itt igazolni meg bizonygatni hogy BEZZEG ÉN MILYEN JÓ VAGYOK ami meg elég alja dolog

amúgy akkor folytatom a postolgatást mer érdekel pár embert látom, holnap folyt köv

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 15 2014 02:35pm
Member
Gold: 343.00
Jul 15 2014 02:43pm
engem is érdekel annak ellenére, hogy teljesen szkeptikus vagyok
amiért folytatod a blogolást cserébe megígérem nem spamolok fejtem ki itt a (negatív) véleményeimet

hadd legyél boldog máté ha már ennyit dolgozol érte, hogy képes vagy ilyenekre rávenni magad
Member
Gold: 95.00
Jul 15 2014 02:55pm
Quote (Senee @ Jul 15 2014 10:43pm)
engem is érdekel annak ellenére, hogy teljesen szkeptikus vagyok
amiért folytatod a blogolást cserébe megígérem nem spamolok fejtem ki itt a (negatív) véleményeimet

hadd legyél boldog máté ha már ennyit dolgozol érte, hogy képes vagy ilyenekre rávenni magad

barcsak en is ra tudnam venni magam
de nekem nem segit
es nem is akarja h segitsek neki
eleg szomoru helyzet
Member
Gold: 59.00
Jul 15 2014 03:41pm
engem is érdekel a progress, szóval jöhetnek a tldrek
Member
Gold: 69.85
Jul 15 2014 03:54pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 15 Jul 2014 21:46)
enis azt hittem hogy bárkihez odabírnék menni, aztán most derült ki számomra is hogy gecire nem. jó lenne amúgy más is kipróbálná innen és megosztaná a tapasztalatait, hogy csak én vagyok-e nyomorék

amúgymeg azért akarom ezt, mert ehhez kell a legkevesebb bullshit, legkevesebb idő/energiabefektetés, ez a leghatásosabb (ha már pro vagy és jól csinálod persze), és nekem nem az a célom hogy szerezzek 1 barátnőt vagy megdugjak 1 csajt, az eddigis simán ment, megoldottam.

magamat akarom tuningolni, hogyha látok egy tényleg 10/10 csajt (mert amúgy most jöttem rá arra is hogy ebből nagyon keveset látok igazából), akkor bemerjek próbálkozni bármi a szituáció, és ne érezzem úgy hogy elszalasztottam 1 lehetőséget arra hogy megtaláljam álmaim nőjét és ne csak így megalkudjak 1 kapcsolatban valami 8/10 csajjal akivel ok kijövünk, de semmi extra

http://1.ii.gl/srAVGeA.png

lel

En buszon szoktam neha amugy, es azert benne volt a gorcs a gyomromban, meg neha benne van meg mindig. Bar nem sok elmeny volt es egyik se jott be, de az ilyen random leszollitsak csajt dologban, plane mindenfele gatlaslazito addon nelkul, nalam is sikerelmeny volt.

De nalam kell vmi ami alapjan elkezdek dumalni. Buszos utaknal legtobbszor az, hogy latom a sunakat, hogy olvasnak vmi konyvet/zenet hallgat/tanul es ha valami olyan ami kozos pont, akkor beprobalom. Lekoptatas nem nagyon volt, olyan is volt, hogy eldumaltunk, meg flortot se dodgeolt, de meg is fail lett a vege, mert tobbnel volt az, hogy szallunk le a buszrol, es na okj, akkor telszam etc, badumtss palija varta. Van amikor igazan szarul erintett, mert olyan volt a suna, hogy total bejott, dumalas utan meg plane. 8DD

Erdekes ez amit csinalsz, de en nem tudom ilyen helyzetben mit mondjak, ezert van az is, hogy alt 1 kozos ismeros, vagy 1 kozos tema kell, hogy legyen es ne zsakbamacska az egesz es nem is az elutasitastol valo felelem, ami igazan zavarna, az gimi alatt volt boven, inkabb csak az, hogy 'nemasag' es nincs tema.

Mindenesetre en is olvasnam.

This post was edited by Baleee on Jul 15 2014 04:01pm
Member
Gold: 33,265.80
Jul 15 2014 04:01pm
Ez a topiq hogy kerulte eddig el a figyelmem????
Member
Gold: 0.00
Jul 15 2014 04:03pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 15 Jul 2014 22:35)
jó de vágod most örülj neki hogy a te gyerek/tinédzserkorod olyan volt, hogy neked ezek simán mennek, de most minek a másik orra alá dörgölni meg menőzni meg etc? az én fiatalkorom olyan volt, hogy nemvolt semmi kontaktom csajokkal, bulizni se tudtam járni meg semmi, ilyen személyiség alakult ki bennem. most végig kell szopnom emiatt ennyi faszt amennyit láttok ti is, ezvan, végigszopom aztán jobb lesz.

most ez olyan hogy 1 olyan fórumba ahol szegény emberek vannak akik próbálnak meggazdagodni mindenféle módszerekkel, megpróbálják legyőzni a lustaságot meg a negatív hozzáállást, céget indítanak fasztudja, beírják a progressüket meg hogy mit hol fejlődtek meg látszik hogy próbálkoznak, és akkor te beírod hogy lol nyomorékok én már gazdagnak születtem/én már milliókat keresek a cégemmel mit szenvedek XDXD

teljesen felesleges, csak a saját egodat probálod itt igazolni meg bizonygatni hogy BEZZEG ÉN MILYEN JÓ VAGYOK ami meg elég alja dolog

amúgy akkor folytatom a postolgatást mer érdekel pár embert látom, holnap folyt köv

lel ez igaz
kezdem megkedvelni a topikot
Go Back To Magyar Topic List
Prev13435363738105Next
Add Reply New Topic New Poll