Quote (BmA_BeMyAngel @ 15 Jul 2014 21:46)
enis azt hittem hogy bárkihez odabírnék menni, aztán most derült ki számomra is hogy gecire nem. jó lenne amúgy más is kipróbálná innen és megosztaná a tapasztalatait, hogy csak én vagyok-e nyomorék
amúgymeg azért akarom ezt, mert ehhez kell a legkevesebb bullshit, legkevesebb idő/energiabefektetés, ez a leghatásosabb (ha már pro vagy és jól csinálod persze), és nekem nem az a célom hogy szerezzek 1 barátnőt vagy megdugjak 1 csajt, az eddigis simán ment, megoldottam.
magamat akarom tuningolni, hogyha látok egy tényleg 10/10 csajt (mert amúgy most jöttem rá arra is hogy ebből nagyon keveset látok igazából), akkor bemerjek próbálkozni bármi a szituáció, és ne érezzem úgy hogy elszalasztottam 1 lehetőséget arra hogy megtaláljam álmaim nőjét és ne csak így megalkudjak 1 kapcsolatban valami 8/10 csajjal akivel ok kijövünk, de semmi extra
http://1.ii.gl/srAVGeA.png
lel
En buszon szoktam neha amugy, es azert benne volt a gorcs a gyomromban, meg neha benne van meg mindig. Bar nem sok elmeny volt es egyik se jott be, de az ilyen random leszollitsak csajt dologban, plane mindenfele gatlaslazito addon nelkul, nalam is sikerelmeny volt.
De nalam kell vmi ami alapjan elkezdek dumalni. Buszos utaknal legtobbszor az, hogy latom a sunakat, hogy olvasnak vmi konyvet/zenet hallgat/tanul es ha valami olyan ami kozos pont, akkor beprobalom. Lekoptatas nem nagyon volt, olyan is volt, hogy eldumaltunk, meg flortot se dodgeolt, de meg is fail lett a vege, mert tobbnel volt az, hogy szallunk le a buszrol, es na okj, akkor telszam etc, badumtss palija varta. Van amikor igazan szarul erintett, mert olyan volt a suna, hogy total bejott, dumalas utan meg plane. 8DD
Erdekes ez amit csinalsz, de en nem tudom ilyen helyzetben mit mondjak, ezert van az is, hogy alt 1 kozos ismeros, vagy 1 kozos tema kell, hogy legyen es ne zsakbamacska az egesz es nem is az elutasitastol valo felelem, ami igazan zavarna, az gimi alatt volt boven, inkabb csak az, hogy 'nemasag' es nincs tema.
Mindenesetre en is olvasnam.
This post was edited by Baleee on Jul 15 2014 04:01pm