d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kikre Fogsz Szavazni 2014 Aprilisaban? > Szavazz Vagy Meghalsz
Prev13435363738237Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,747.73
Jan 19 2014 07:29pm
Member
Gold: 33,265.80
Jan 19 2014 07:31pm
Quote (Vismajor @ 20 Jan 2014 02:29)
http://www.youtube.com/watch?v=7ss9wyPpnGE

Maximum rustle.
Member
Gold: 2,280.00
Jan 19 2014 07:47pm
Személy szerint ott leszek szavazóköri biztosként, mint 4 évvel ezelőtt, jelentkezni kell, és van 2 képzés a polgármesteri hivatalban, aztán ünnepélyes eskütétel a polg. hiv köztisztviselői kara előtt (törvényeket betartom - betartatom stb), jó buli, csak aznap a szavazás napján qrva korán kell kelni, és fél hat előttre ott kell lenni, és késő estig ott maradni számolni-ellenőrizni-aláírni...

Engem az őszödi beszéd háborított fel annyira, hogy belépjek az egyik pártba 2006. végén (nem mondom meg melyikbe, nem akarok itt nyomulni a világért se), és párt-delegáltként most leszek másodszor ebben a szerepben, felügyelem a demokrácia működését, mondjuk érdekel is. Látok vagy ezer embert leszavazni aznap, vannak sztorik, majd mesélek :)

Örülök neki, hogy nincs itt flamewar, trollkodás, többnyire értelmes emberek párbeszédét lehet olvasni (ez a hunsubra kicsit uncharacteristic LoL, talán mégis van jövője Magyarországnak)

Éljen a magyar szabadság, éljen a haza! :) XD
Member
Gold: 3,747.73
Jan 19 2014 07:49pm
Quote (ToldiSenior @ Jan 20 2014 02:47am)
Személy szerint ott leszek szavazóköri biztosként, mint 4 évvel ezelőtt, jelentkezni kell, és van 2 képzés a polgármesteri hivatalban, aztán ünnepélyes eskütétel a polg. hiv köztisztviselői kara előtt (törvényeket betartom - betartatom stb), jó buli, csak aznap a szavazás napján qrva korán kell kelni, és fél hat előttre ott kell lenni, és késő estig ott maradni számolni-ellenőrizni-aláírni...

Engem az őszödi beszéd háborított fel annyira, hogy belépjek az egyik pártba 2006. végén (nem mondom meg melyikbe, nem akarok itt nyomulni a világért se), és párt-delegáltként most leszek másodszor ebben a szerepben, felügyelem a demokrácia működését, mondjuk érdekel is. Látok vagy ezer embert leszavazni aznap, vannak sztorik, majd mesélek :)

Örülök neki, hogy nincs itt flamewar, trollkodás, többnyire értelmes emberek párbeszédét lehet olvasni (ez a hunsubra kicsit uncharacteristic LoL, talán mégis van jövője Magyarországnak)

LoL RoFl
Member
Jan 19 2014 08:17pm
Quote (ToldiSenior @ 20 Jan 2014 02:47)

Vajon melyik partba lepett be egy kereszteny pap? (ha jol emlekszem te az vagy)

Szoval meselj, milyen a Fidesz-KDNP?
Member
Gold: 5,390.00
Jan 19 2014 08:19pm
Quote (josheide @ Jan 20 2014 03:17am)

lehet hogy jobbikos, ok is nyomjak a demagog kereszteny-konzervativ propagandat
Member
Jan 19 2014 08:28pm
Quote (jarabekg @ 20 Jan 2014 03:19)
lehet hogy jobbikos, ok is nyomjak a demagog kereszteny-konzervativ propagandat

Szerintem ok meg nem is leteztek 2006-ban.

Amugy az Oszodi beszed egy erdekes peldaja annak, hogy mennyire jo politikai toket tud kovacsolni a Fidesz minden szarbol. (szarbol varat)

Gyurcsany arrol beszelt, hogy milyen nehez ebben a politikai rendszerben ervenyesulni. A valasztasok elott nem lehet semmit csinalni, hiszen barmilyen megszoritas azonnal valasztasi vereseghez vezet. (Innen a nem csinaltunk semmit 2 evig resz)

Es teny, voltak csunya ugyek, sokmillios sikkasztasok, tularazott volgyhid meg faszomtudja meg mi, de egy csomo ilyen ember ma bortonben rohad.

Ehhez kepest csak 2013-ban a Kozgep ZRT 300 milliard allami palyazatot nyert, gyakran ugy, hogy nem ok voltak kozel sem a legolcsobb opcio.

A Fidesz szetvert es elkorrumpalt egy csomo mindent, majd megprobalja eladni ezeket az embereknek ugy, mint az evszazad sikereit.

Ha ossze akarjuk hasonlitani a ket partot, a Fidesz nagysagrendekkel nagyobb teteleket sikkaszt el, de olyan szinten az iranyitasa alatt van a magyar media, hogy meg mindig arrol beszelunk, hogy Gyurcsany idejen valamelyik piti politikus hogyan lopott 50 millio forintot ....

Es emberek allva tapsolnak ennek. :(
Member
Gold: 2,280.00
Jan 19 2014 08:51pm
Quote (josheide @ Jan 20 2014 03:17am)

Azt elismerem, hogy keresztény vagyok, de nem pap LoL papok nem lehetnek párttagok az egyházi törvények szerint. Már ami a katolikusokat illeti. Protestáns lelkészek lehetnek akár parlamenti képviselők is.

Továbbra sem szeretnék pártpropagandát folytatni, ezért nem mondom meg, melyik pártnak vagyok tagja. A tipp egyébként jó, de az még mindig 2 párt, eléggé különböző arculattal, az egyiknek vagyok a tagja.

Amivel én nem értek egyet, az az egykulcsos adó, ami a leggazdagabb szűk felső rétegnek pofátlan sok pénzt hagy meg. A szegényeket meg szivatja keményen. Szerencsére azt megváltoztatták, hogy mostantól a gyerek utáni adókedvezményt a járulékokból is le lehet vonni, de eddig ez gyakorlatilag csak a politikus-gyerekeknek, meg a bankigazgató- és gyárigazgató-gyerekeknek volt teljesen kihasználható nagycsalád esetén. Ezt pozitívnak tartom, de ez kevés.

Nahh, visszaolvasva elég könnyen ki lehet deríteni, hogy a FIDESZ vagy a KDNP tagja vagyok. Aki intelligens, meg sem kérdezi LoL RoFL
Member
Jan 19 2014 09:01pm
Quote (ToldiSenior @ 20 Jan 2014 03:51)
Azt elismerem, hogy keresztény vagyok, de nem pap LoL papok nem lehetnek párttagok az egyházi törvények szerint. Már ami a katolikusokat illeti. Protestáns lelkészek lehetnek akár parlamenti képviselők is.

Továbbra sem szeretnék pártpropagandát folytatni, ezért nem mondom meg, melyik pártnak vagyok tagja. A tipp egyébként jó, de az még mindig 2 párt, eléggé különböző arculattal, az egyiknek vagyok a tagja.

Amivel én nem értek egyet, az az egykulcsos adó, ami a leggazdagabb szűk felső rétegnek pofátlan sok pénzt hagy meg. A szegényeket meg szivatja keményen. Szerencsére azt megváltoztatták, hogy mostantól a gyerek utáni adókedvezményt a járulékokból is le lehet vonni, de eddig ez gyakorlatilag csak a politikus-gyerekeknek, meg a bankigazgató- és gyárigazgató-gyerekeknek volt teljesen kihasználható nagycsalád esetén. Ezt pozitívnak tartom, de ez kevés.

Nahh, visszaolvasva elég könnyen ki lehet deríteni, hogy a FIDESZ vagy a KDNP tagja vagyok. Aki intelligens, meg sem kérdezi LoL RoFL

A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.

Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?

es meg sorolhatnam a vegtelensegig

Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.
Member
Gold: 95.00
Jan 19 2014 09:10pm
Quote (josheide @ Jan 20 2014 05:01am)
A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.

Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?

es meg sorolhatnam a vegtelensegig

Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.

Amennyire en tudom, az eu eloiras volt, hogy csak bizonyos publik helyeken lehet dohanyozni. Vonatokon mas orszagban sem lehet pl
Go Back To Magyar Topic List
Prev13435363738237Next
Add Reply New Topic New Poll