Quote (ToldiSenior @ 20 Jan 2014 03:51)
Azt elismerem, hogy keresztény vagyok, de nem pap LoL papok nem lehetnek párttagok az egyházi törvények szerint. Már ami a katolikusokat illeti. Protestáns lelkészek lehetnek akár parlamenti képviselők is.
Továbbra sem szeretnék pártpropagandát folytatni, ezért nem mondom meg, melyik pártnak vagyok tagja. A tipp egyébként jó, de az még mindig 2 párt, eléggé különböző arculattal, az egyiknek vagyok a tagja.
Amivel én nem értek egyet, az az egykulcsos adó, ami a leggazdagabb szűk felső rétegnek pofátlan sok pénzt hagy meg. A szegényeket meg szivatja keményen. Szerencsére azt megváltoztatták, hogy mostantól a gyerek utáni adókedvezményt a járulékokból is le lehet vonni, de eddig ez gyakorlatilag csak a politikus-gyerekeknek, meg a bankigazgató- és gyárigazgató-gyerekeknek volt teljesen kihasználható nagycsalád esetén. Ezt pozitívnak tartom, de ez kevés.
Nahh, visszaolvasva elég könnyen ki lehet deríteni, hogy a FIDESZ vagy a KDNP tagja vagyok. Aki intelligens, meg sem kérdezi LoL RoFL
A Fidesz es a KDNP bar papiron ket part, szetvalasztani oket kb. lehetetlen.
Csak az egykulcsos ado nem tetszik?
Mi a velemenyed az oktatasrol?
A trafikokrol (inb4 te is kaptal otot) ?
A patikakrol?
A foldtorvenyrol?
A kozgeprol es az altalanosan hatalmas (20%-os) sikkasztasokrol?
Az orosz kolcsonrol ?
A rezsicsokkentesrol ?
es meg sorolhatnam a vegtelensegig
Meg mindig allitom, hogy az egyetlen jo dolog amire emlekszem hogy a Fidesz csinalta, az az, hogy betiltottak a vonatokon es a kocsmakban a dohanyzast.
Az 10/10 huzas volt, de semmi mast nem tudok kiemelni ami moge buszken be mernek allni es azt mondanam, hogy igen, ezt jol megcsinaltak.