d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Melegházasság
Prev1343536373844Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Oct 9 2012 10:16pm
Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:09am)
Egyreszt nem sikerult, masreszt eleve rossz otlet barmilyen csoportot kikozositeni, mert egy masik, szinten kisebbsegnek azok nem tetszenek.

Vizsgaljuk meg a problemat egy masik szempontbol. A melegek tarsadalmilag, gazdasagilag nem karosak. Epp olyan emberek mint Te vag En.

Csak azert nem akarod oket elfogadni, mert nem lehet gyerekuk ? Sok parnak soha nem szuletik gyereke, akkor most toluk is szabaduljunk meg?

En elfogadnam, barmilyennek is szuletne a gyerekem, es szeretnem mindazonaltal. Gondolj bele o NEM tehet arrol, ami. Es ha teged nem szerettek volna a szuleid, mert barna a szemed ? Es mondjuk kitagadtak volna, mert ok egy kekszemu gyerekre vagytak. Te hogy ereznel?

szó sincs arról, h azért nem fogadom el őket mert nem lehet gyerekük.
számomra undorító amit a buzik egymással csinálnak. ( inb4 nem kell nézned) de tudom mit csinálnak.

szerintem azért 1 szem szín más kategória mintha buzi valaki. (inb4 nem az, mert egyikről sem tehet) A NAGY BÜDÖS LÓFASZT NEM.

Tamás velem erről kár vitatkoznod.. engem úgy sem fogsz megtéríteni és csak felbaszol ezzel a buzipártolásoddal annyira, h tuti eltöröm valami jött ment köcsög orrát az utcán
szóval a buzik érdekében hagyjuk ezt a témát innentől

This post was edited by SnoopDogg on Oct 9 2012 10:19pm
Member
Gold: 33,265.80
Oct 9 2012 10:21pm
Quote (SnoopDogg @ 10 Oct 2012 06:16)
szó sincs arról, h azért nem fogadom el őket mert nem lehet gyerekük.
számomra undorító amit a buzik egymással csinálnak. ( inb4 nem kell nézned) de tudom mit csinálnak.

szerintem azért 1 szem szín más kategória mintha buzi valaki. (inb4 nem az, mert egyikről sem tehet) A NAGY BÜDÖS LÓFASZT NEM.

Tamás velem erről kár vitatkoznod.. engem úgy sem fogsz megtéríteni és csak felbaszol ezzel a buzipártolásoddal annyira, h tuti eltöröm valami jött ment köcsög orrát az utcán
szóval a buzik érdekében hagyjuk ezt a témát innentől

Rendben, de igazabol csak szerettem volna ennek a nagyon mely agresszionak megtalalni a gyokeret. Nem kell mindent ilyen durvan kezelni!
Member
Oct 9 2012 10:28pm
Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:21am)
Rendben, de igazabol csak szerettem volna ennek a nagyon mely agresszionak megtalalni a gyokeret. Nem kell mindent ilyen durvan kezelni!

a világon semmit nem utálok jobban a buziknál, még a cigányokat sem azt a rohadt mocskos alja puttó népet, pedig hidd el ez nálam nagy szó.
akkor kezdődött a buzik gyűlölete részemről amikor az egyik barátom konkrétan rám nyomult 4éve annak ellenére, h tudta az álláspontomat a témáról. (már akkor sem kedveltem őket, undorítonak tartottam már a puszta gondolatát is)
Member
Oct 9 2012 10:30pm
Quote (SnoopDogg @ 10 Oct 2012 06:28)
a világon semmit nem utálok jobban a buziknál, még a cigányokat sem azt a rohadt mocskos alja puttó népet, pedig hidd el ez nálam nagy szó.
akkor kezdődött a buzik gyűlölete részemről amikor az egyik barátom konkrétan rám nyomult 4éve annak ellenére, h tudta az álláspontomat a témáról. (már akkor sem kedveltem őket, undorítonak tartottam már a puszta gondolatát is)

Rosszul kezeled a temat, es a baratod viselkedese miatt utalsz tobbmillio embert. Most hipotetikusan, mi lenne ha az egyetlen orvos aki megmenthetne, meleg lenne? Nem kerned a kezelest? Hidd el, hogy a melegek semmivel se kevesebb emberek nalunk, es fogadd el oket olyannak amilyenek. Nem kerem, hogy foglalkozz veluk, hogy nezd oket, csak fogadd el oket.
Member
Oct 9 2012 10:33pm
Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:30am)
Rosszul kezeled a temat, es a baratod viselkedese miatt utalsz tobbmillio embert. Most hipotetikusan, mi lenne ha az egyetlen orvos aki megmenthetne, meleg lenne? Nem kerned a kezelest? Hidd el, hogy a melegek semmivel se kevesebb emberek nalunk, es fogadd el oket olyannak amilyenek. Nem kerem, hogy foglalkozz veluk, hogy nezd oket, csak fogadd el oket.

lehetetlent kérsz.
és igen inkább meghalnék mint, h egy buzi foglalkozzon velem

nem, a barátom viselkedése óta verem őket
Member
Oct 9 2012 10:35pm
Quote (SnoopDogg @ 10 Oct 2012 06:33)
lehetetlent kérsz.
és igen inkább meghalnék mint, h egy buzi foglalkozzon velem

nem, a barátom viselkedése óta verem őket

Sajnalom, hogy nem tudlak meggyozni, de azert ha teheted olvasd el meg1x amiket irtam es gondolkozz egy picit. Meg tenyleg ne legyel ilyen agressziv, mert egy napon a bortonben talalod magad.
Member
Oct 9 2012 10:39pm
Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:35am)
Sajnalom, hogy nem tudlak meggyozni, de azert ha teheted olvasd el meg1x amiket irtam es gondolkozz egy picit. Meg tenyleg ne legyel ilyen agressziv, mert egy napon a bortonben talalod magad.

ugyan, ha tudnád mennyire rendkívül odafigyelve cselekszem mióta kijöttem a börtönből te magad is meglepődnél
múltkor például 1 miniszoknyás magassarkúban tipegő, kisminkelt köcsög után mentem be a wcre egy telefonkönyvel. szerinted hiba volt ? még a kibaszott hangját is elvékonyította : )

vagy szerinted az öltözködésük is eltűrhető kategória ? mert mindenki olyan stílust képvisel és azt hord amit akar ? még ha egy köcsög női ruhát is hord ?

This post was edited by SnoopDogg on Oct 9 2012 10:42pm
Member
Oct 9 2012 10:48pm
Quote (SnoopDogg @ 10 Oct 2012 06:39)
ugyan, ha tudnád mennyire rendkívül odafigyelve cselekszem mióta kijöttem a börtönből te magad is meglepődnél
múltkor például 1 miniszoknyás magassarkúban tipegő, kisminkelt köcsög után mentem be a wcre egy telefonkönyvel. szerinted hiba volt ? még a kibaszott hangját is elvékonyította : )

vagy szerinted az öltözködésük is eltűrhető kategória ? mert mindenki olyan stílust képvisel és azt hord amit akar ? még ha egy köcsög női ruhát is hord ?

Most nem tudom, hogy trollkodsz, vagy tenyleg jartal bortonben... Es mi a feneert hordasz magadnal telefonkonyvet ???

Most epp egy vegletet hozol fel, amikor egy tenyleg feltunest kereso emberrol van szo. Ez a nagyon kisebbseg, akiket en se szeretek. De az ilyenek nem is nevelhetnenek gyereket valoszinuleg.

Es az, hogy mi szamit kirivonak az kulturankent mas. Egeszen mas elfogadhato New Yorkban, mint Abu Dhabiban, vagy mint Pesten. Meg kell tanulni alkalmazkodni, de ha valaki nagyon extremen kilog a sorbol akkor se a te feladatod megrendszabalyozni ot.
Member
Oct 9 2012 10:54pm
Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:48am)
Most nem tudom, hogy trollkodsz, vagy tenyleg jartal bortonben... Es mi a feneert hordasz magadnal telefonkonyvet ???

Most epp egy vegletet hozol fel, amikor egy tenyleg feltunest kereso emberrol van szo. Ez a nagyon kisebbseg, akiket en se szeretek. De az ilyenek nem is nevelhetnenek gyereket valoszinuleg.

Es az, hogy mi szamit kirivonak az kulturankent mas. Egeszen mas elfogadhato New Yorkban, mint Abu Dhabiban, vagy mint Pesten. Meg kell tanulni alkalmazkodni, de ha valaki nagyon extremen kilog a sorbol akkor se a te feladatod megrendszabalyozni ot.

nem trollkodok, már tényleg voltam börtönben amire nem vagyok büszke.
teljesen véletlenül láttam meg a földön 1 konténer mellett a deák ferenc téren miközben láttam h a köcsög a gödör nevű szórakozó hely felé megy.
utána mentem, ordibáltam neki ő meg csak ugatott mint 1 csicska, meg is lett a következménye

szerintem sem az én feladatom, hanem MINDENKIÉ : )

This post was edited by SnoopDogg on Oct 9 2012 10:55pm
Member
Gold: 80.00
Oct 9 2012 11:14pm
Quote (jarabekg @ 10 Oct 2012 00:19)
@Quote (Flutter @ Oct 9 2012 03:57pm)
Ez a topic nem a gyerekvállalásról szól, direkt nem is írtam a kezdőpostba semmit erről.
De ha már ennyire benne vagyunk, ide is írom:
Egy gyerek nagyon befolyásolható. Ha otthon azt látja hogy anyuci-anyucival, vagy apuci-apucival smárol szerintem simán kihat a nemi identitására a kölyöknek.
Pl. óvoda, utánzós időszak, lesmárol egy saját nemű csoporttársát. Mit kapna az a társaitól/nevelőktől?
Arról nem is beszélve, hogy mennyit cikiznék ezért szegény gyereket.

ez csak az átmeneti időszakban lenne kérdéses, amíg az emberek hozzá nem szoknának, also az én gyerekem biztos nem cikizné a másikat csak azért mert meleg szülei vannak, vagy biztos fojtogatnám/pofánbasznám

Arról nem is beszélve, hogy a melegség genetikusan öröklődik, és ha egy meleg férfi szeretne családot és lesz neki, akkor a vérszerinti gyerekei nagyobb valószínűséggel lesznek melegek.

"and I've based that on absulutely nothing"
Go Back To Magyar Topic List
Prev1343536373844Next
Add Reply New Topic New Poll