Quote (josheide @ Oct 10 2012 06:09am)
Egyreszt nem sikerult, masreszt eleve rossz otlet barmilyen csoportot kikozositeni, mert egy masik, szinten kisebbsegnek azok nem tetszenek.
Vizsgaljuk meg a problemat egy masik szempontbol. A melegek tarsadalmilag, gazdasagilag nem karosak. Epp olyan emberek mint Te vag En.
Csak azert nem akarod oket elfogadni, mert nem lehet gyerekuk ? Sok parnak soha nem szuletik gyereke, akkor most toluk is szabaduljunk meg?
En elfogadnam, barmilyennek is szuletne a gyerekem, es szeretnem mindazonaltal. Gondolj bele o NEM tehet arrol, ami. Es ha teged nem szerettek volna a szuleid, mert barna a szemed ? Es mondjuk kitagadtak volna, mert ok egy kekszemu gyerekre vagytak. Te hogy ereznel?
szó sincs arról, h azért nem fogadom el őket mert nem lehet gyerekük.
számomra undorító amit a buzik egymással csinálnak. ( inb4 nem kell nézned) de tudom mit csinálnak.
szerintem azért 1 szem szín más kategória mintha buzi valaki. (inb4 nem az, mert egyikről sem tehet) A NAGY BÜDÖS LÓFASZT NEM.
Tamás velem erről kár vitatkoznod.. engem úgy sem fogsz megtéríteni és csak felbaszol ezzel a buzipártolásoddal annyira, h tuti eltöröm valami jött ment köcsög orrát az utcán
szóval a buzik érdekében hagyjuk ezt a témát innentől
This post was edited by SnoopDogg on Oct 9 2012 10:19pm