Quote (bajcli @ 12 Apr 2012 23:13)
gg
én meg végülis összehoztam a játékot, elmentem a5-ig, aztán most máson szart be.
kínlódhatok vele megint
valami insight vagy legalább egy spirit kurvajó lenne már, mert egyszerre 3 darab trapet tudok letenni egy full manapool-ból, regen meg kb 0 (najó, stealth armor ad egy keveset, de folyamatosan kell inni úgyis)
spiritnek találtam egy kibaszottjó alapot, eth long sword 30-as ilvl-lel, ahogy meglesz a thul, lyukasztatom is (sokkal jobban szeretem a longsword/broadsword kinézetet, mint CS-t)
JA MEG VAN ILVL30 ETH FLAILEM IS, HÁTHA VÉLETLENÜL TALÁLOK EGY VEXET MEG EGY PULT ÉNIS *wink-wink*
igen az insight és a spirit eléggé para az elején de én azt ajánlanám h menj inkább nm act 1-be... amíg countess-t runolod szinte tuti kiesik 4 sox polearm és 4 sox sword (nekem mindig ki szokott)
és runa is simán meg lesz hozzá
míg a lazruk q-t azért bőven fel tudod majd használni később uniq cuccok lukasztására ami eléggé fontos single-ben (allres vagy más cumók miatt)
jaa amúgy lvl 83 act 3 start
h én h utálom act 3-t végigtolni... fúúúj
neten még elmegy mert végigtelézek traviig, ott lenyomom privat game-be a dögöket utána bemegyek egy baalrunba és letelézek utolsó wpig és problem solved...
de itt :S