Quote (CyberPunk666 @ Thu, Apr 9 2009, 02:52pm)
en csinaltatok most 4 karit mldre,
1 pala, ami mivel megFOHglak nevet kapta igy foher lesz, amikor mindig kikapok mert nem tudok duelezni, akkor jo lesz vele visszavagni xd
ez en iranyitasom alatt nem lesz overpowered, mert nem tok duelezni
1 ama, mivel eddig egy eud2pkn volt egy bowerem es azzal ment legjobban a jatek, a tobbi karival meg kene tanulni, de mar nem akarok ennyit idot fektetni ebbe a jatekba, plane funolaskent nem.
2 sorc, az egyiket sztem megcsinalom thundernek, bar oberon szerint passziv kari, s nem igazan tudom, h mennyi az annyi, illetve, h az es vagy a vita verziot kene csinalni..
masodik sorcnak meg total nem tudom mi lenne a szerepe, d mivel mldben mindenkinek sok az frwje, sztem orber felejtos... de majd kitalalom.
lehet koltsegcsokkentes keppen lesz egy vita s egy es thunder vegulis ha van 3.3k dmge, es a -reseket most szamoluk ugy h stack rese van az ellenfelnek...
3.300*0.25=825... na most melyik mld karinak van annyi life, h kettot tuleljen (es sorcon kivul)?
van rajta vmilyen extra szabalyzas vagy erocsokkentes pvpben?
btw mielott vki leugatna, h okoskodom, szolok h kerdojeleket rakosgattam, es nem tudom, h igy van e csak feltetelezem
van
1/6 dam pvpben