Quote (Cpt_Ghost @ Feb 12 2019 01:18am)
ez
+ a cp is olyan h inkább verje arra mint h actually elmenjen molesztálni gyerekeket
persze maga a cp készítése aggályos
legit ugyan az imo pedofilnak lenni mint homoszexuálisnak tbh
csak az egyetlen kulonbseg hogy a homoszexualitas lehet konszenzusos, a gyerek meg nem tud beleegyezni
Quote (MarcusD @ Feb 12 2019 12:44am)
ja addig tetszik amíg valamiért elterjed valakiről hogy gerjed a gyerkőcökre, és azonnal elveszti a barátait, családját, munkáját, a fél világ meg akarja ölni, stb. tökmindegy hogy legit az állítás vagy sem
meg amúgy nem mindegy hogy mire veri a pélóját amikor nincs otthon senki? amíg nem illegális maga az anyag (nem cp).
lehet én túl fiatal vagyok hogy megértsem, de imo nem feljelenteni kéne az ilyen embereket hanem egy pszichológushoz beajánlani
en belegondoltam, hogyha a sajat gyerekemet fenykepezi ily modon, valoszinuleg olyan okbol teszi, ami != fer bele az ertekrendbe es igen is levagnam a kezet.
ha lenne marci egy 13 eves kishugod, gondolom te venned meg a pezset meg sikositot a recskazashoz emberunknek, ugye?
nekem ez nem normalis, lehet velem van a gond?
--
melegekkel semmi bajom nincs, foleg azert mert a normalis melegek nem fognak kerkedni ezzel. Azokkal van bajom, akik teritenek, illetve az ujkori transgender dolgot mar nem tudom befogadni gyomorilag, de itt elfogadom, hogy en apolok konzervativ ertekeket. Illetve azert ezt itt hagynam.
https://www.youtube.com/watch?v=XBN7wMTaSx4This post was edited by bceeN on Feb 15 2019 02:42am