d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1349234933494349534964765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Feb 13 2019 04:39am
Quote (josheide @ Feb 13 2019 12:18pm)
Mondjuk Rici felvetese jogos.

Te gyogyitanad a melegeket?

Es a gender diszforiasokat?

Vajon van-e olyan meleg meg olyan joghurt amit irtál aki gyogyittatná magát
Csak nekem nem egyertelműen 100% os alkalmazás jön abbol ha valami megvalositható?
Member
Gold: 2,751.03
Feb 13 2019 04:45am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 13 2019 12:29pm)
alapvetoen nem, de az onmagaban szerintem nem lenne rossz ha lenne módja ennek és tudna választani az egyén, biztos eleg frusztralo elet lehet, meg lesz is akkor is, ha a pc korulvesz es atitat
de pl pedofilokat kenyszerrel is (mondjuk ki akarna önszántából pedofil maradni)

ty az igazolast

kosz a felesleges aggodalmat, nincsmit thx etc kosz
de nekem max attol frusztralo az eletem, ha cpt tier fogyik vesznek korul
Member
Gold: 3,747.73
Feb 13 2019 04:52am
Inb4 ha feltalálnák a melegség elleni gyógyszert, kurvasok meleg bevenné

És nem feltétlen azért mert társadalmilag meg akar felelni, lehet csak megakarja élni a gyerekcsinálás örömét.

Sztem röhej, hogy kb 3 ezer éve tudjuk, hogy az élet értelme alapszinten az utódlás, a virusoktól az emberszabásúkig az az életcél, hogy szaporodjon, ez az egyik legalapabb, kiolthatatlan ösztön. Olyan szinten, hogy még a buzik is gyereket akarnak nevelni, pedighát totál alkalmatlanok a gyereknemzésre. Csomó élőlény himjének SEMMI más szerepe nincs csak a nemzés, aztán utána meg is halikol (kérész pl)

Ezekután vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak ezáltal KÉPTELENEK az utódlásra, ezt normálisnak nevezni minimum megkérdőjelezhető.

Persze mi magunk, normlis jókeresztény heterók is sokat teszünk azért, hogy elpusztuljon a világ ahogy ismerjük, de azért azt ismerjük be, hogyha a homosexualitás "normális" lenne és nem egy rendellenesség és jellemzővé válna a társadalmunkra (többségbe kerülnének a heterókkal szemben és hát miért ne? Ha ez normális) akkor kihalnánk röpke 200 év alatt, ami azért nem lenne semmi
Member
Gold: 33,265.80
Feb 13 2019 05:01am
Quote (Vismajor @ 13 Feb 2019 11:52)

És nem feltétlen azért mert társadalmilag meg akar felelni, lehet csak megakarja élni a gyerekcsinálás örömét.

Sztem röhej, hogy kb 3 ezer éve tudjuk, hogy az élet értelme alapszinten az utódlás, a virusoktól az emberszabásúkig az az életcél, hogy szaporodjon, ez az egyik legalapabb, kiolthatatlan ösztön. Olyan szinten, hogy még a buzik is gyereket akarnak nevelni, pedighát totál alkalmatlanok a gyereknemzésre. Csomó élőlény himjének SEMMI más szerepe nincs csak a nemzés, aztán utána meg is halikol (kérész pl)

Ezekután vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak ezáltal KÉPTELENEK az utódlásra, ezt normálisnak nevezni minimum megkérdőjelezhető.

Persze mi magunk, normlis jókeresztény heterók is sokat teszünk azért, hogy elpusztuljon a világ ahogy ismerjük, de azért azt ismerjük be, hogyha a homosexualitás "normális" lenne és nem egy rendellenesség és jellemzővé válna a társadalmunkra (többségbe kerülnének a heterókkal szemben és hát miért ne? Ha ez normális) akkor kihalnánk röpke 200 év alatt, ami azért nem lenne semmi

Szerintem a 21. szazadra eljutottunk oda, hogy az eleted ertelme nem kell, hogy az utodlas legyen.

Annyi modja van, hogy nagyot, maradandot alkoss, elerj valami igazan jelentoset, pozitivat az eleteddel.

Gyereket csinalni barki tud. Ez egy low tier, osztondolog.
Member
Gold: 343.00
Feb 13 2019 05:02am
szerintem több melegre van szükség mert a föld már így is túl van szaporodva és ha mindenki heteró lenne és csinálná a gyerekeket akkor atlantisz szerű városokat kéne létrehozni az óceánok alján, hogy jobban elférjünk

én ha melegnek kéne lennem akkor thai tgirlökhöz vonzódnék

This post was edited by Senee on Feb 13 2019 05:03am
Member
Feb 13 2019 05:03am
Quote (Vismajor @ Feb 13 2019 12:52pm)

ertem en, hogy fogyatekos vagy kisse, np, de megis mibol jutottal arra a kovetkeztetesre, hogy a melegek nem nemzokepesek? csak mert az egesz postod errol szol kb :wacko:
Member
Feb 13 2019 05:04am
Quote (Senee @ Feb 13 2019 01:02pm)
szerintem több melegre van szükség mert a föld már így is túl van szaporodva és ha mindenki heteró lenne és csinálná a gyerekeket akkor atlantisz szerű városokat kéne létrehozni az óceánok alján, hogy jobban elférjünk

kinaban meg afrikaban vannak gondok inkabb
fejlett orszagok nemelyikeben meg csokken is a nepesseg :/

This post was edited by miertvagyokilyenjokerdojel on Feb 13 2019 05:05am
Member
Gold: 343.00
Feb 13 2019 05:09am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 13 2019 12:04pm)
kinaban meg afrikaban vannak gondok inkabb
fejlett orszagok nemelyikeben meg csokken is a nepesseg :/

tényleg amúgy te mint mérnök; szted lehetne gépekkel az óceán aljára építeni egy olyan búrát amiből utána kinyomnák a vizet és megszüntetnék a nyomást benne etc
szóval létre lehetne hozni egy atlantisz szerű várost egy mondjuk 3-4km mélységben
Member
Feb 13 2019 05:14am
Quote (Senee @ Feb 13 2019 01:09pm)
tényleg amúgy te mint mérnök; szted lehetne gépekkel az óceán aljára építeni egy olyan búrát amiből utána kinyomnák a vizet és megszüntetnék a nyomást benne etc
szóval létre lehetne hozni egy atlantisz szerű várost egy mondjuk 3-4km mélységben

lehetne, de minek? kb mint az urbanyaszat annyi ertelme van, dollarmilliokat kene fejlesztesre kolteni, hogy aztan hazahozz egy kilo homokot

btw igy is sok a lakatlan terulet, inkabb csak hegyvidekek vagy hideg eghajlat miatt

meg a fold tulnepesedese amugyse lesz sose valos problema
Member
Gold: 33,265.80
Feb 13 2019 05:19am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 13 Feb 2019 12:14)
lehetne, de minek? kb mint az urbanyaszat annyi ertelme van, dollarmilliokat kene fejlesztesre kolteni, hogy aztan hazahozz egy kilo homokot

btw igy is sok a lakatlan terulet, inkabb csak hegyvidekek vagy hideg eghajlat miatt

meg a fold tulnepesedese amugyse lesz sose valos problema

+++

https://www.youtube.com/watch?v=FACK2knC08E

A nepessegnovekedes nem lesz igazi problema, van hely 10 milliard embernek is, es etetni is tudunk ennyit.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1349234933494349534964765Next
Add Reply New Topic New Poll