d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1348534863487348834894765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Feb 12 2019 10:17am
Quote (Taszilo.^ @ 12 Feb 2019 16:15)
mi a helyzet a bisexekkel? NA? ILYENKOR HOL A NAGY TUDOMANY?

Betegseg ofc, de cpt meggyogyit majd.
Member
Gold: 80.00
Feb 12 2019 10:24am
Quote (Smat @ 12 Feb 2019 18:15)
Ha valaki a sajat nemehez vonzodik az beteg es gyogyitani kell.
Ok.
Valakinek ez egy olyan dolog ami vele szuletett, de van olyan is aki azert vonzodik a sajat nemehez mert o ezt valasztotta, de ezert meg nem kene oket "megvaltoztatni".
Gondolom hogy te tipikusan az a gyoker vagy aki a metron atul mashova mert melegek vannak elotte 2 ulessel es nehogy te is megbetegedj es meleg legyel.
Ja es ofc ha vannak meleg ismeroseid akkor ne tolts veluk sok idot mert elkapod a melegseget.
Komolyan mondom teged a cirkuszban kene mutogatni, de jo lesz a parlament is imo.

tanulj már meg olvasni mielőtt ugatsz te ertelmi fogyatekos
osszefoglalom egyszeruen hogy eljusson a parányi agyadig
- a melegekkel nincs baj
- attol meg, hogy nincs veluk baj, ez egy szexualis rendellenesseg, nem prejorativ ertelemben betegseg
- szexualis rendellenesseg a pedofilia is aka ugyanannyi tudatossag van benne mint abban, hogy valaki meleg-e tehat ugyan annyira van moralis alapja az elitelesenek
- innen a parhuzam, hogy a pedofilia es a homoszexualitas kozott a leglenyegesebb kulonbseg az az, hogy a pedofil nem tudja konszenzusos kapcsolatban megélni a szexualitását míg a meleg ember igen (jobb esetben)
- azt irtam le hogy azert lenne jo kutatni, hogy meglehet-e valtoztatni az ember szexualis iranyultsagat, mert pl a pedofilokat meglehetne gyogyitani ebbol az allapotbol, de ide illeszthetjuk a nekrofilokat is meg a faszomtudja milyen filokat

igazan beiratkozhatna altalanos iskolaba mar a fel forum baszdmeg hogy tomondatoknal komplexebb dolgokat igy nem sikerul ertelmezni 10-bol 1x se

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 12 2019 10:25am
Member
Gold: 0.92
nem baj srácok
Member
Gold: 10,257.50
Quote (Cpt_Ghost @ 12 Feb 2019 16:42)
ugy ertettem, hogy ugyanolyan szexualis deviancia mind a ketto (aka a normalis mukodestol eltero) es az egyetlen kulonbseg a ketto kozott az, hogy a homoszexualitasnak nincs aldozata mert lehetseges a konszenzus a felek kozott, mig a gyerek ennek csak elszenvedoje lehet, tehat aldozat
aki a pedofilokat default (persze, aki tenylegesen molesztalt/megeroszakolt gyereket azt el kell zarni mert veszelyes a tarsadalomra) karóba akarja húzni, az nettó ugyanolyan mint aki a melegeket karóba akarja húzni
ezert lenne pl jo ha nem az ordogtol valo dolog lenne kutatni, hogy meglehet-e "gyogyitani" pl a melegeket aka lehet-e a szexualis beallitottsagot gyogyszeresen v mashogy megvaltoztatni, mert ezeken az embereken is segiteni kellene
gondold el milyen lenne, ha ugyan ilyen megiteles ala esne nőkkel kúrnod és egész életedben csak ott lenne benned a vágy amit soha nem elégíthetsz ki, mert bűncselekmény
also, te a multkor mar eleg bizonyitekot tettel az elemi ostobasagodrol, ugyhogy inkabb takarodj anyadba, mint hogy megmondd akarkinek, hogy mirol kommentelhet vagy mirol nem

Mi a faszt olvasok.

Quote (Smat @ 12 Feb 2019 17:15)
Ha valaki a sajat nemehez vonzodik az beteg es gyogyitani kell.
Ok.
Valakinek ez egy olyan dolog ami vele szuletett, de van olyan is aki azert vonzodik a sajat nemehez mert o ezt valasztotta, de ezert meg nem kene oket "megvaltoztatni".
Gondolom hogy te tipikusan az a gyoker vagy aki a metron atul mashova mert melegek vannak elotte 2 ulessel es nehogy te is megbetegedj es meleg legyel.
Ja es ofc ha vannak meleg ismeroseid akkor ne tolts veluk sok idot mert elkapod a melegseget.
Komolyan mondom teged a cirkuszban kene mutogatni, de jo lesz a parlament is imo.

Az nem választás kérdése, hogy melyik nemhez vonzódz.
Member
Feb 12 2019 10:31am
Quote (Genthor @ 12 Feb 2019 16:24)
Mi a faszt olvasok.

En is inkabb ezen a velemenyen vagyok hogy ez nem valasztas kerdese de ismerek olyat aki tenyleg csak divatbol meleg es ezt nem szegyenli.
Member
Gold: 2,751.03
Feb 12 2019 10:32am
Quote (Genthor @ Feb 12 2019 06:24pm)
Mi a faszt olvasok.

sztem van mindkettobol, ahogy smatyi is irta
nalam pl easy valasztas ofc)))

Quote (Cpt_Ghost @ Feb 12 2019 06:24pm)
- a melegekkel nincs baj
- attol meg, hogy nincs veluk baj, ez egy szexualis rendellenesseg, nem prejorativ ertelemben betegseg
- szexualis rendellenesseg a pedofilia is aka ugyanannyi tudatossag van benne mint abban, hogy valaki meleg-e tehat ugyan annyira van moralis alapja az elitelesenek
- innen a parhuzam, hogy a pedofilia es a homoszexualitas kozott a leglenyegesebb kulonbseg az az, hogy a pedofil nem tudja konszenzusos kapcsolatban megélni a szexualitását míg a meleg ember igen (jobb esetben)
- azt irtam le hogy azert lenne jo kutatni, hogy meglehet-e valtoztatni az ember szexualis iranyultsagat, mert pl a pedofilokat meglehetne gyogyitani ebbol az allapotbol, de ide illeszthetjuk a nekrofilokat is meg a faszomtudja milyen filokat

igazan beiratkozhatna altalanos iskolaba mar a fel forum baszdmeg hogy tomondatoknal komplexebb dolgokat igy nem sikerul ertelmezni 10-bol 1x se

akkor mar kiserletezzenek inkabb heterokon, hogy meleget lehet e csinalni beloluk tbh
de mar azt se ertem, hogy miert nem kiserleteznek akkor mar direkt pedofilokkal, vagy hogy mer kell melegeket idekeverni
Member
Gold: 5,302.77
Feb 12 2019 10:33am
Felnőtt.
Member
Gold: 2,751.03
Feb 12 2019 10:34am
Quote (-joey- @ Feb 12 2019 06:33pm)
Felnőtt.

lattam h joey a last poster
elore tudtam h mi lesz a post
thx krix
Member
Gold: 80.00
Feb 12 2019 10:34am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 12 Feb 2019 18:32)
sztem van mindkettobol, ahogy smatyi is irta
nalam pl easy valasztas ofc)))

akkor mar kiserletezzenek inkabb heterokon, hogy meleget lehet e csinalni beloluk tbh
de mar azt se ertem, hogy miert nem kiserleteznek akkor mar direkt pedofilokkal, vagy hogy mer kell melegeket idekeverni

nekem teljesen mindegy, hogy kin kiserleteznek amig az humanus, de nem is arrol volt szo hogy most ilyen mengele tier kiserleteket vegezzenek embereken valami sotet laboratoriumban, hanem egyaltalan kutatni a dolgot eleg tabu cucc, pedig lehet, hogy hasznos lenne

This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 12 2019 10:35am
Member
Feb 12 2019 10:37am
Quote (Cpt_Ghost @ 12 Feb 2019 16:24)
- a melegekkel nincs baj

Egyaltalan nem rendellenesseg ha valaki meleg.
A homoszexualitas meg a pedofilia kozott igen nagy szakadek van, nincs ertelme osszehasonlitani mert nincs mit mivel, vagyis de, egy dolog van, amit irtal a konszenzusos kapcsolatrol de ez is valtozik orszagonkent, kinaban pl 14 eves kortol nem szamit buncselekmenynek, japanban 13, szoval ez megint egy valtozo tenyezo orszagonkent..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1348534863487348834894765Next
Add Reply New Topic New Poll