Quote (bceeN @ 9 Feb 2019 23:30)
Amikor még sokat jártam ki szüleimhez, megpróbáltam utánajárni, ha nincs elegendő bizonyítékod nem tehetsz semmit, le sem szarják. Én kétszer szóltam a csávónak, ha még egyszer rajtakapom eltöröm a kezét, válltig állította, hogy ő bezzeg nem csinált semmit. Megkérdeztem, akkor miért tolta fel majdnem rektálisan a helyi tömegközlekedési eszközön a telefonját az előtte lévő kislánynak, tagadás volt, de láttam rajta, hogy rohadtul megijedt, hogy rajtakapták. A helyi rendezvényen is első sorba tolakodott, hogy a 13-14 éves leggingsben lévő kiscsajokat videózza. Odamentem a helyi biztonsági őrökhöz, rendőrökhöz, kb én voltam a hülye. Meg amúgy is majális, sör virsli, circus maximus, nehogymár' dolgozni kelljen. Amíg nem erőszakol meg valakit látványosan, addig húzzak a vérbe.
Ez kifejezetten tetszik Amerikában, hogy komolyan veszik. Amikor a templomban csinálta ezt majdnem kimentem hányni.
ja addig tetszik amíg valamiért elterjed valakiről hogy gerjed a gyerkőcökre, és azonnal elveszti a barátait, családját, munkáját, a fél világ meg akarja ölni, stb. tökmindegy hogy legit az állítás vagy sem
meg amúgy nem mindegy hogy mire veri a pélóját amikor nincs otthon senki? amíg nem illegális maga az anyag (nem cp).
lehet én túl fiatal vagyok hogy megértsem, de imo nem feljelenteni kéne az ilyen embereket hanem egy pszichológushoz beajánlani