Quote (lacketto @ 19 Aug 2014 08:42)
Higyjétek el nem rossz az a kutyáknak. De nem hiszitik el milyen sokan szeretik az animal sexet. A meglepő hogy bizti mindenki ismeretségi körében akad legaláb egy olyan akit érdekel és gyűjti a videókat nézegeti és felizgatják a képek, aki kipróbálná, és aki rendszeresen csinája. Meglepő tud lenni. Egy ex barátnőm is kutyás lett. Én azok közé tartozom aki szereti nézni és szép kis gyüjteménye van. Figyu, ha azt nézzük a kutyák nem sülnek be nem fáradnak el és nem alszanak el sex közben. ( ez nem mindenkire vonatkozik!) Annyira nem kell megvetni és bebeszélni magadnak hogy nem tetszik. Vagy azért nehogy megtudja egy haverod hogy neked bejön. És akkor mi van? Ugyse a haveroddal akarsz lefeküdni hanem nővel.
Quote (lacketto @ 19 Aug 2014 08:49)
Sokat álmodozok arról,hogy 1-2 hónapot szivesen lennék börtönbe köcsög.Kancigányok seggbe-kukiznának.Á,de király lenne!!!Persze a testi fenyítés már kevésbé tetszene.
Imádom a farok illatát!
barbycumi@mailbox.hu
Vigyázz, mert ha állattal csinálod megsérülhetsz...
Jahh, tény, hogy amit csinálsz, az nagyon durva dolog és egy kissé a hányinger kerülget (nem tehetek róla - így vagyok beállítódva), de ne törődj azzal, amit Serotonin mond, mert vszínűleg nagyon haragszik rád és egy kissé buta.
Te meg oltasd be a kutyust ha jót akarsz és lóval ne csináld, mert ha rájön az 5perc, akkor úgy megb***, hogy a mentőben nem tudják majd, hogy az intube-csőt a seggedbe nyomják-e vagy a szádba... S ez mind haggyán, jó eséllyel én műnetém a beledet, ami tele lenne lóg***vel, hisz garantáltan addig k**na a paci, amíg ki nem elégül...s ez nem túl szép látvány.
te ezeket honnan szeded? fel vagy iratkozva a köremail-re?
This post was edited by MarcusD on Aug 19 2014 01:42am