Quote (Baleee @ Aug 17 2014 06:30pm)
Jha, csak pl mi is azon szenvedunk, hogy a nosteny kutyat ivartalanitani kellene, 1 ismerost talaltam eddig, akinek van tapasztalata ilyenrol, hogy kit ajanl, de azt mondta, hogy igazabol kurva veszelyes a dolog es akkor lehet leginkabb ezt megcsinalni, ha permanens a kutya mellett tudsz utana maradni 1-2 hetet. Mert ha felszakad a varrat, akkor bai bai zsiruj sony eb sony. Masik, hogy jo orvost talalj. Akit felenk topp tier allatorvosnak gondoltam, mert kb mindenki hozza viszi (pedig draga) a ktuyajat macskajat, meg a lovasok is ot hivjak etc, mondta a csaj, hogy egy hentes nagyjabol, akihez o vitte, az is majdnem elbaszta, mert nem rendesen varrta ossze a kutyaja hasat, nagyon sokat meg nem akarom utaztatni az ebet autoban, mert az odaut meg oke, de a mutet utan vissza, az nagy szopas lenne neki. Addig is marad a mechanikus megoldas, parafadugot tolok a pinajaba vagy nem tudom....
eddigi tapasztalataim alapján (4 állatorvosnál jártam, ennél 3ból kutyával) mindig az olcsóbb megoldás a jobb, sokkal lelkiismeretesebben dolgoznak akik kispénzért csinálják
mondjuk akkor kicsit felakadt a szemem mikor mondta hogy el kell utaznia 2 nap múlva de azért adjam be nyugodtan a kutyának a szteroidot.