Quote (Rawen @ Aug 7 2014 01:04pm)
hát én meg csak annak látnám értelmet, hogy go full retard mert az ilyen félig meddig buddhista vagyok dolgok nem érdekelnek
megszabadulni minden vagyontól meg kötődéstől etc, de szerintem ilyet maximum ázsiában lehet találni oda meg nem kellenek bevándorlók
nem csak tibetbe lehet buddhistának menni, csak ott veszik a legszigorúbban a dolgokat, de olvastam már neten olyan írásokat, ahol nem éppen pozitív fényben állították be azt az iskolát
az meg a másik, hogy hiába mennél bele fullba a buddhizmusba, nem tartom valószínűnek, hogy ebben az életben sikerülne megvilágosodnod (persze nem akarom elrontani a nagy terved, de általában még a nagy lámák is szoktak reinkarnálódni)
egyébként eléggé együtt tudok érezni a buddhista tanításokkal, elég sok érdekes/meredek/szar dolgot láttam/tapasztaltam az utazgatásaim során, amik eléggé egybevágnak a buddhista szemlélettel, de ők masszív meditációval érik el azt a tudatállapotot, amit mondjuk én megoldok gyorsan kémiailag, szóval az sem kizárt, hogy csak az elme játszik velük/velünk és ők is csak ugyanazon a tévúton járnak