Quote (sylke @ 30 Dec 2012 01:54)
d2ben nem számitott annyit a gear mint itt
itt azért elég sok különbség van perf és near perf között
persze mert szétdupeolták, így mindegy volt mit csinál az ember, megvolt a "sikerélménye", mert így vagy úgy de összejött mindenkinek a karija (első annimat gemekért kaptam, első enigmámat meg pár random no-lifer skillerért meg egy thunderstrokért vagy mi -- seems legit)
emelett meg jsp trade-en nincs egy rakat fee, d3-ban a kereslet sokkal nagyobb úgy hogy a kínálat nulla, etc
(pl 12.18-a óta (a nagy bannolás) durván felment jó pár dolog ára -- ez kb amit d2 esetében körvonalaztam.. hogy merre tartott a dolog amíg a haverok tetemesebb mennyiségben köztünk voltak, közvetve de azok is mintegy dupeoltak ha úgy nézzük)
nem a gear számít, hanem hogy mennyi van belőle..
amúgy d2-ben a ring-em az assára drágább volt mint a teljes kari.. rarekon ott is megjelent ez a különbség amit mondasz, csak ugyebár a cuccok jórésze rw/unique volt -- na meg a clawok, azok árán is meglátszott hogy mennyi esett belőlük és melyik ember-csoport kezében volt a "distribution", az volt még egy tetemesebb összeg d2-ben
gondolj ilyenekre mint 20/20 jewelek, etc.. ha nem adtam elég példát
azért azokat megvenni elég sokat számított, emlékszem mikor megvettem a 20l 12+ mana charmokat, majdnem leszakadt a fejem, mintha egy teljesen új karival játszottam volna
This post was edited by Anarkin on Dec 29 2012 07:25pm