Quote (Vismajor @ Dec 11 2012 06:36pm)
De milyen funkciója van a telefonodnak amit a karodon szeretnél tudni, az idő mutatásán kívül?
mint mondtam, szeretem a zsebemben tudni a telefont, így nekem a házon kívül gyakorlatilag non-stop be van dugva a headset, viszont a hangvezérléses hívás csak csendes környezetben funkcionál jól és jó lenne karóráról pár gyors gombnyomással indítani a hívást a legygyakrabban keresett 25 kedvenc ember közül, szintén jó lenne látni, hogy ki hív, mert nem olvassa be a telefon a fülembe, főleg akkor ha nincs bedugva a fülembe éppen. ha smsbe megküld valaki valami infót, akkor egy mozdulattal magamévá tehetem az infót, ha e-mail jön, akkor egy pillantással látom, hogy a várt fontos mail jött vagy valami érdektelen, stb..
nem hiszem el, hogy csak az én fantáziámat mozgatja meg a cucc

Quote (xGurke @ Dec 11 2012 06:44pm)
így is lemerül fél nap alatt az összes okostelefon, hát még ha a bluetooth is megy folyamatosan, hogy pittyegjen a kurva óra a karodon, ha valaki a faladra szarik facebookon, akkor pont 4 órát fog kibírni
nekem mobilnet+gps+bt 98%-ban mindig megy és 1,5-2 naponta töltöm. ha ez le is redukálódna 16 órára, az is elég lenne.
This post was edited by Eoghan on Dec 11 2012 11:58am