omfg
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1463736-a-macskam-cukorbeteg-a-doki-royal-canin-t-mondott-de-az-nagyon-draga4000ft-a-__oldal-1Dat kommentek. A 4k/1,5kg nem sokallanam, de bazdmeg, ez a fozni a macskara marhahust meg csirket, meg faszomtudja mit...
Quote (Cpt_Ghost @ 17 Aug 2014 16:48)
es akkor mivan, hogy mire ment el, attol meg 170k-t basztal ki egy macskara, ami majd ket het mulva gondol egyet es elszokik a faszba lyl
Csak a 'jol tartott macskak' szoknek el, vagy nem tudom, meg esetleg az ilyen varosi, lakasban tartott tard macskak. Videken, meg a kint tartott macskak is ertelmesebbek ennel (es nem csak a hazi standard ciccak). Mienk is elvileg torzskonyves, de az meg az eredeti tulajnal van. 8DD Szomszed mondta, hogy vagy 40k vettek a szulei a gyereknek, mondtam egybol neki, hogy jo, en etetem, meg foglalkozok vele, megfurdetem, bolhatlanitom etc, de lakasba nem johet be, meg nem fizetem ki nekik a 40k-t. Csinaljanak vele, amit akarnak akkor. Aztan igazabol rajottek, hogy nekik worthy, mert a kajaltatasa nem olcso egy ilyen dognek.
This post was edited by Baleee on Aug 17 2014 08:52am