Quote (dotosport @ 4 Aug 2014 17:52)
de es ez annyira jol tukrozi, hogy mennyire korlatoltak az emberek itthon
Rettenetesen, ofc nem allok a drok partjan (vegyeszkent viszont lehet kicsig tobb ralatasom van, mint az ilyen kossuth radios gyokereknek arra, hogy melyiknek milyen hatasai vannak, etc). De nem is kell ehhez vegyesznek lenni, eleg ha siman olvasol.
De a natural weed lenyegeben akkor is a legjobb pelda erre a faszsagra, amikor plane alkohollal hasonlitjak ossze, hogy: "Mi bajunk lehetne a hazi palinkatol, hiszen az csak gyumolcs, gyumolcsbol van az alkohol." Olyanokat rohogok, meg belul haldoklom is kozben, az etil-alkohol, az etilalkohol, mindegy, hogy gyumolcsbol van, vagy gabonabol. Meg a masik kedvenc mondat, hogy "Szintetikus fu!", jha meg "Mesterseges szar drogok, mint a fu." :DDDDDDDDDD
Amugy az az altalanos nezet a tanarok kozott, hogy nem az a problema, hogy drok, hanem hogy mivel illegal, a tisztasaga szar, ameddig nalunk laborba szarra van finomitva az adott anyag (nem drok lel), meg nagy tisztasagra megyunk, addig ezekben a szarokban kurvasok a szennyezo. Masik problema, hogy nem tudjak kontrollaltan hasznalni sokan es ezert veszelyes, mert nem ismerik a hatasat rendesen, nem tudjak meddig mehetnek el es, amit mar masik topicban is irtam, a kozvetetten kialakulo hatasokba halnak bele sokszor/kerulnek korhazba. De ez a problema alkoholnal is megvan, vki nem tudja mennyit igyon --> alkoholmergezes siman lehet. Gyomrat tonkreteheti, majat tonkreteheti.
De erdekes mudon a weedet azt nalunk is leszarjak, sot sztem sok tanarunk siman probalta, bar sztem sok a szintetikusakat is, csak ok maguknal csinaltak, es ugy probaltak ki. De a szintetikusakkal kapcsolatban meg total egyetertek a tanarainkal.