Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 27 2019 05:07pm)
nem mondom, hogy midnen gamenel mukodik, elegge utana kell jarni (gyk : closed beta, streamek, open beta, headstart (!!!)
ilyen perfect es tarsai jatekokra gondolok, pl forsaken world (par nap kockulas utan korbeneztem invben, lattam shopok irkalasait, es rajottem, hogy van nalam vagy 100-200$nyi currency. es folyamatosan elvasaroltam itemekre, tehat lehetett volna tobb is siman.
es nem futott bot, se multibox, semmi csalas, csak 10+ ora jatek par napig :D
Y ofc ha mindenki előtt jutsz hozzá valamihez egy game startkor akkor az egy összegben jó $ de ha megélhetés szinten érdekel a dolog akkor azért kibaszott melós játékrol játékra ugrálni és mindenben top lenni
Amit eladási áron látsz shopnál az kb felezd el és jó esetben annyiért tudod eladni, főleg ha nagy mennyiségről beszélünk és örülsz h valaki megveszi mert gondolom ezer exet nem akarsz 5-10 dbnként eladni játékosaukción h majdnem annyit kapj mint amennyit egy adott shop kap az árujáért
Haver/egyéb csalás meg az esetek nagyrészében nincs startkor, főleg jó nincs, ugyhogy vagy magadnak csinálod (de akkor meg miért nem abbol élsz h ilyeneket csinálsz) vagy vársz mig lesz hozzá normális (amit meg ugye még meg is kell találnod/venned)
E mellett poe/ggg elég szép pillérré nőtte ki magát a játékos körökben (főleg a mostani blizzcon után), elég konzisztens mindegyik ligának az árafolyam alakulása RMThez nézve és ha van jó privát kinai haverod napi 1 óra / 10 haver maintenance mellett jobban tudsz élni belőle mint ahogy a magyarok 90%-a él
Ofc ezer másik aspektusa van a dolognak, hol mennyire bannolnak és miért, mennyire esik az árfolyam, milyen powercreep van, hányan farmolnak jobban mint te és basszák el a piacot etc de szerintem mindegyiknél jobban jössz ki abbol amelyiket konzisztensen csinálod mert még többszörös erőbefektetéssel se fogod annyira tudni ugyan ezeket az uj gamekben