Quote (ecneB @ Aug 3 2014 03:52pm)
hhogy csak most? meselhetnel kicsit bovebben is. en alapvetoen feltekeny tipus vagyok, de ameddig bizalom megvan, addig csak egy egeszseges szintet ut meg, annyi meg kell is.
soha el nem tudtam volna kepzelni, hogy akarkire akar egy pillanatig feltekeny legyek, a tolem letezo legtavolabbi erzes, elsore fel sem ismertem, csak igy wtf mi ez miert vagyok ilyen rosszul

>baratnomet elhivtuk kretara magunkkal nyaralni
>nem engedte hogy kifizessuk, neki nem volt ra penze, igy nem jott
>minden evben egy masik csaladdal nyaralunk, ott van egy srac megy egy lany, a sraccal szoktam ellenni nyaralason, mert az ocsemmel nem jovunk ki tul jol
>a sracnak elhivtak a baratnojet, neki eljott
>kb hozzajuk sem lehetett szolni, ugy egymas seggebe voltak bujva egesz nap, igx ha fateromekon kivul nem tudtam senkivel ellenni napkozben
>nagyon sokat nem merek inni, igy is nehezen birom, allandoan flortolok nokkel, csak a tarsasag kedvejert, tldr dr nekem nelkule bulizni igazabol szenvedes, nem tudok mit csinali
>baratnom meg elment szakkolis nyari taborba, es vegig onfeledten bulizott, ugy hogx meg az utolso nap sikerult fehernemuben furdenie ugy, hogy ferfiak is voltak ott obv.
>semmi okom nincs a story miatt mergesnek lenni, miutan szerdan ocsemmel puceran masztunk be a nyaralason a parocska szobajaba, csak a poen kedvejert^^
>viszont ki fog menni egy felevre nemetorszagba, es most kurvara ugy gondolom, hogy nem akarom magam itthon fel even keresztul nyomorultul erezni magam, mikozzben o onfeledten bulizik, es nem akarok feltekeny lenni, tul szar erzes.
szakertsetek meg
e: raadasul szo se lenne arrol, hogy azert vagyok feltekeny, mert fehernemuben furdott, vagy mert felek hogy megcsal, igazabol az zavar, hogy o tud nelkulem onfeledten bulizni, mig en nem nelkule
This post was edited by jarabekg on Aug 3 2014 09:12am