Quote (bajcli @ 29 Dec 2012 20:54)
amúgy fölöslegesen puffogsz, mert igenis pay to win
azt a koncepciót, amihez te ragaszkodsz, szerintm más jellegű játékokra találták ki, a d3 meg ilyen pénzköltési szempontból tök egyedi
egyrészt oké, hogy az összes (és így egyben a legjobb) cuccokat játékkal lehet megszerezni DE _mindet_ meg lehet venni pénzért is (plusz előnyt ugyan nem kapsz a pénzedért, de nem látom se az oxford, se a merriam-webster szótárakban, hogy a pay-to-winnek ez lenne a definíciója)
gyakorlatilag ha 0 órát játszol, ellenben elköltesz x pénzt, simán lehet jobb cuccod, mint egy 1000+ játékórás embernek, aki nem költ semmit (és amíg nem lesz blue post, amiben bejelentik, hogy a pve nem lesz cuccfüggő, igenis kurvanagy előnyt fog jelenteni a jó gear)
mi ez, ha nem pay to win?
ez a ferdítés meg nemtudom... ha van köze a valósághoz, hogy op damos aurát adnak pénzért, nekem balance szempontból is kurvatré, meg ilyen játékból nem tudom, mennyi létezik (és mennyire népszerű lehet egy ekkora szar), hogy erre külön kategóriaként kell ráilleszteni a "pay to win"-t
továbbra is arról van szó hogy miért zavarna az hogy elkölt valaki 150k HUF-ot hogy duelezzen velem, vagy mondjuk bárány szemekkel pvm-ezzen
az már más kérdés ha csak-fizetős tartalommal játszik valaki, amit esetleg más nem tehet meg -- erről szól az egész kifejezés, semmi másról -- másról nem is szólhat, mert nincs értelme
viszont részemről letudtam a témát, nem szoktam így zárni a beszélgetéseket, de nem járom be ugyan azokat a köröket újra és újra
Quote (iceblade777 @ 29 Dec 2012 21:32)
egész jó
meglepő de tényleg

mondjuk vannak benne gagyi vonások is
amúgy incgamers-es cikk jópofa róla -- képek alatt "not diablo", "definitely not a soulstone"
This post was edited by Anarkin on Dec 29 2012 02:43pm