Quote (szabika @ 19 Jul 2011 10:44)
10 tabletta 1 890,00 Ft
lol és ebből kéne megenni 1-3 + 1-4 dbot..azért az nem olcsó így...
az italpor is ennyi ami viszont elég jó ár, mert olcsóbb mint az isostar amit iszok, így ezt lehet bepróbálom
bár most van ez a decathlonos cucc amiért mentünk anno...fos íze van, és sztem semmi +t nem hat

gatorade sem vált be nálam...amit megéreztem hogy javít az az isostar és a powerade volt.
na de ha nem jön közbe semmi nyaktörés, vagy meló, akkor megyek erre a kékes támadásra. már múltkor is mondtam hogy menjunk ^^
(igaz egész júliusban tekertem 18kmt eddig, ráadásul csak szívtam és teggeltem multhét ><)
ja meg még ami n1 ital az az oxigénes sportvizek..van az az active O2 már itthon is, igaz ilyen 600ért láttam 750mlt, szal itthon nem szokok vissza rá asszem

De pl azt a tablettát nem eszed edzéskor, meg reggeli helyett, nem pazarlod. Az versenyre. Nekem pl 2 elég lenne ugye a verseny előtti részben, meg versenyen is max 3 sztem simán. Azért mondtam, hogy abból vegyünk ketten egyet. Mármint a No Crankből, az izo/hipotóniás lötyihez való port meg én is akarok, elég jó ár és jó adag. Barackosat vagy narancsosat mondjuk. Csak sikerülne már eladni a gitárom. Akkor meglenne az óra is (külföldről 33k postával adóval mindennel a BB3000-es, itthon az egyik oldalon ugye 31k-t írtak, de az a webshop nem üzemel még, meg fasztudja fog-e valaha, máshol meg 36k+posta, abból a 3ezerből meg inkább veszek +1 kulacstartót).
/e: Amúgy a Szentkirályinak vagy melyiknek is van oxigénnel dúsított vize, meg most googleztam ezt:
http://gyogyvizforras.hu/content/%C3%A1rak itt vna pár oxigénnel dúsított víz, ami árban se olyan vészes.
Aqua oxigénnel dúsított enyhén szénsavas ásványvíz 1,5l 230ft
Oximix - oxigénes, lúgos 1,5l 260ft
Szentkirályi O2 1,5l 230ft
This post was edited by Baleee on Jul 19 2011 03:36am