Quote (Fej @ 23 Jan 2019 14:21)
https://444.hu/2019/01/23/elhagyta-a-csaladja-az-indiai-nojogi-aktivistatNem értem miért gondolták, hogy nekik mindenképpen joguk van oda belépni.
Itt nem egy közintézményről volt szó, hanem egy templomról.
Ha ezek a szerencsétlenek úgy gondolták, hogy a vallásuk szerint abba a templomba nem léphet be nő és több száz évig nem is lépett, akkor miért kellett ezt bolygatni?
Bár lehet csak én fogom meg rossz oldalról, de akkor sem értem.
ha onmagaban nezed a dolgot, lehet hogy igy van, nem muszaj minden templomba bemenni
de ha azt nezed hogy a noket a menstruacio miatt tartjak tisztatalannak es emiatt egy csomo mindenben korlatozzak oket... nehany hete linkelte valaki hogy egy menstrualo lanyra dolt valami bode a tajfun/vihar kozben, mert hat menstrualt es a hazban nem lehetett, mashova meg mar nem volt ideje elmenni
Quote (-joey- @ 23 Jan 2019 14:44)
"Azóta Kanakadurga élete tragikus fordulatot vett. Miután hazatért, anyósa úgy összeverte, hogy kórházba került. A kórházból január 15-én engedték ki, de amikor hazament, otthonát üresen, bezárva találta. A rendőrök egy közeli állami asszonyszállásra vitték, másnapra pedig beidézték a rendőrségre a férjét, Krishan Unnit. Ő azonban megtagadta nejét, és nélküle távozott a rendőrségről, így Kanakadurga kénytelen volt újra az állami otthonba visszatérni."
Valami hasonló sötétséget vizionálok itthon is, ha még pár évig mossa az emberek agyát a fidesz.
nemreg voltam nehany hetet indiaban, arra a szintre a fidesz se tud lerontani minket amit a helyi plebs kepvisel (mikozben a kozeposztaly siman meguti a kelet europai szinvonalat)