Quote (Cpt_Ghost @ Aug 14 2014 12:12am)
egyébként ez elég erősen magyarország, csávó jól főz, ezért mehet énekelni a tv-be

már nem bántásból, csak valahogy viccesnek érzem
eléggé hosszú lesz. de leírom
2x jelentkeztem már az xfaktorba, mint énekes... jó az énekhangom, és elég sokáig eljutottam már
az amit ti tévébe láttok az teljesen eltér a valóságtól bár ez gondolom nem meglepetés
amit ti láttok - zsűri elé bemegy többezer ember, és azthisztek hónapokon keresztül ott ül a 4 mentor és válogatja az embereket
a valóság - a mentorokhoz jó eséllyel bejut 50 jó énekes, 100 olyan akiből műsort csinalnak, akik valszeg nevetségesen néznek ki, nemtudnak énekelni, a többi fizetett statiszta
a mentor ház előtt az emberek nagyrésze mind fizetett statiszta
amikor elmész a meghallgatásra, és a hozzátartozóid jeleznek a székházban, hogy statisztaként szeretnének "dolgozni" (pl mutatják az x-et a kamerákba, integetnek, boldogságot mutatnak etc)
valójában már mki idegbeteg hogy több órán át nem jutunk be és gecimeleg van, ördög nóra 10x elbassza azt a mondatát hogy " Elindult a válogatás, ez itt az xfaktor "
erre minden évben többezer ember jelentkezik, és legalább 4-5 meghallgatáson kell sikeresnek lenned hogy esélyed legyen a tvbe vagyis a mentorok elé kerülni
abban a négy öt meghallgatásban lecsökkentik a jelentkezők nagyrészét kb 50re
nagyrészt mindent elmondtam, lehet osszevissza, sry este van es mar almos vagyok
de a lényeg hogy tudok énekelni attol mert szakacs vagyok :C
This post was edited by AngryBug on Aug 13 2014 06:26pm