Quote (Anarkin @ 29 Dec 2012 18:43)
ígérem ha olyan játékkal játszunk a subon ahol árulnak 50% dps buffokat, meg hasonló finomságokat 20$ each-ért és 1 napig / 1 hétig tart, valamint azokkal megyek, akkor nem puffogok a pay to win dolgon
játszottam ilyennel kb 2 hónapig és a billentyűzettel vertem a monitort a vége fele, amikor láttam h miért döglök meg a másik aurájától instant (ferdítek ofc) -- na ezért írom le minden alkalommal a különbséget a kettő között
azt elviseltem hogy lever valaki vagy szimplán csak jobban farmol, mert 6 monitoron játszik napi 16 órát, legyen.. de ezt nem hogy heti 250$-ból 15 (amúgy nem megszerezhető) buffal rohangál és az egész 10 fős bandát lezúzza
amúgy fölöslegesen puffogsz, mert igenis pay to win
azt a koncepciót, amihez te ragaszkodsz, szerintm más jellegű játékokra találták ki, a d3 meg ilyen pénzköltési szempontból tök egyedi
egyrészt oké, hogy az összes (és így egyben a legjobb) cuccokat játékkal lehet megszerezni DE _mindet_ meg lehet venni pénzért is (plusz előnyt ugyan nem kapsz a pénzedért, de nem látom se az oxford, se a merriam-webster szótárakban, hogy a pay-to-winnek ez lenne a definíciója)
gyakorlatilag ha 0 órát játszol, ellenben elköltesz x pénzt, simán lehet jobb cuccod, mint egy 1000+ játékórás embernek, aki nem költ semmit (és amíg nem lesz blue post, amiben bejelentik, hogy a pve nem lesz cuccfüggő, igenis kurvanagy előnyt fog jelenteni a jó gear)
mi ez, ha nem pay to win?
ez a ferdítés meg nemtudom... ha van köze a valósághoz, hogy op damos aurát adnak pénzért, nekem balance szempontból is kurvatré, meg ilyen játékból nem tudom, mennyi létezik (és mennyire népszerű lehet egy ekkora szar), hogy erre külön kategóriaként kell ráilleszteni a "pay to win"-t