Quote (beni @ 20 May 2011 00:29)
jó de ez akkor volt, amikor nem sportoltam : ) mondjuk most is ez a helyzet áll fent :\
egyébként aznap nagyon összejött a dolog, mert úgy mentem ki a szigetre, hogy futok egy kört, de a közepénél már éreztem, hogy abszolút nem fáradok, így gondoltam meghajtom rendesen, de az sem segített... halál komolyan a 4. körben is előztem le mindenkit (talán egy-két futóruhás csávó hagyott le) úgy toltam és leginkább azért hagytam abba, mert wc-re kellett mennem
azt sajnálom, hogy nem mértem az időt, de vicces, hogy azóta sem tudtam megközelíteni azt az érzést
hehe, csak poenbol irtam, amit.. nekem az lehetett hasonlo, amikor eloszor mentem 45 percnel tovabb megalass nelkul (2.honap), vegul 1:40-nel alltam le, de meg birtam volna futni, mindezt -10 fokos hidegben, hoban..
Quote (A122 @ 20 May 2011 00:29)
mennyi idős volt?
nem tudom tényleg, biztos vagyok benne, hogy nehéz
de gondolkodom rajta, hogy egyszer lefutom, bár nekem igazából 10-15km távnál többre nincs nagyon szükségem
egyszer teljesitenem kell nekem is, meg ha ott halok meg a celnal akkor is.. 10-15km boven eleg rendszeres futaskent en sem szoktam tobbet.