Quote (SummertimeClothes @ 25 May 2017 22:32)
mi modon kerulnek elo ilyen temak
en koztudottan erosen autista vagyok de szerintem ez meg nekem se sikerulne (helyette inkabb kinos csond lenne az ido legnagyobb reszeben, de megis)
mindig máshogy, de most pl. kb így történt:
milyen heted volt, blabla, de gyorsan telik az idő
lassan azon kapjuk magunkat, hogy nagyszülők vagyunk
csaj megkérdi, hogy ha választhatnék, lennék-e halhatatlan
itt simán elkanyarodhatnék arra az útra, hogy a mesterséges intelligencia feltalálásával megnyílik a kapu a szuperintelligencia létrehozására is, ami akár képes lehet halhatatlanná tenni minket de ezt inkább hagyom, mert elég geek téma
és akkor ilyet szól, hogy "tök jó lenne tudni, hogy mi történik miután meghalsz"
mondom olvastam pár beszámolót azoktól, akik visszatértek a klinikai halálból... 2 kategória van, akik nem emlékeznek semmire, meg akik testen kívüli élményről számolnak be
csaj: "huh, a testen kívüli élmény para lehet"
én: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
utána elmeséltem a phase könyv első 20 oldalát kb, h h kell, meg saját élmények. utána kitértem arra is, hogy fórumon olvastam, hogy valaki megkúrta tunyacsápot asztrálisan, ezen általában nevetni szoktak
de valszeg inkább a drogos témával van a gond, amikor felhozom, hogy hasonló élményeket lehet elérni ayahuasca/dmt/meszkalin/lsd segítségével, s a köztük való különbségeket mesélem, meg hogy tulajdonképpen mi az, amit valóságnak nevezünk
itt meg szokták jegyezni, hogy feltűnően sokat tudok róluk