Quote (Liliomtipro @ 29 Dec 2012 18:38)
mar a kérdésnél tudtam hogy a válasz valami ilyesmi lesz: x óra de y haverom z órával többet játszott
makker írta amúgy eszembe se jutott volna
Quote (josheide @ 29 Dec 2012 18:35)
Lehet hogy kevesbe fun, de sokkal-sokkal jobb karid lehet, mellesleg ha egy igazi munkad van, akkor a kereseted konnyebben koltheted masra, esetleg networkolhetsz is jobb poziciokert.
Arra probalok Anarkinnak ramutatni, hogy nem csak a "1napra 50% life buff xx dollarert" jelenti a pay to wint.
de ^^
0 ft-ot költöttem rá (sőt kivettem kb a wizardomat egy az egyben, mert jelentős javulást nem látok elérhetőnek), és így is meg fogom verni valószínűleg azok jelentős részét akik csak költöttek és költöttek rá határokat nem ismerve
nem látom a mondanivalód lényegét, főleg hogy a munkával érvelsz, közben 2 irányba dolgozom
és ha majd én leszek az ügyesebb és felülkerekedek egy ilyen felett (mert mázlim lesz ofc.), aki 5000$-t költött a karira, hogy ne top1000 hanem top850 legyen, akkor az mi lesz, > pay to lose <? (mert nem egy ilyen lesz)
(a szerencséről meg továbbra sem érdemes beszélni, bluepost is leírta hogy random generator is a bitch, kb ezekkel a szavakkal)
// ja és anarkn meleg
This post was edited by Anarkin on Dec 29 2012 12:02pm