Quote (Soulles @ 8 Mar 2010 11:59)
De meddig? Egy idő után, mikor már mindenki ismeri a karikat, akkor jön majd a vita, hogy a DIII az PvP játék, vagy PvM játék, jönnek a tuti buildek, a stratégiák, és paff, megint meg van ölve az egész. Száz, hogy lesznek übertáp cuccok, csak ugye, ha ugyanolyan "könnyű" lesz őket megszerezni, mint most 1.12-ben (és 1.11-ben, és 1.10-ben, és 1.09-ben.......), akkor annyi'd. Az igazán durva cuccokhoz, csak igazán durva teljesítmény után kellene hozzáférni.
Manapság ugye mindenki eniben rohangál, meg franc tudja milyen táp cuccokban, szerintem ennek is köszönhető, hogy a hammer, a java, meg az egyéb, amúgy totál átlagos cuccokban, relatív hallott karik, annyira felkapottak. Eni nélkül nem kezdene minden ember legalább egy hammert...
Ebben nagyon nem értünk egyet. Hammer eni nélkül is a legjobban irtó kari, java táp cuccok nélkül is a legjobb lh-re, etc. A ladderkezdés=soso parancsolat is végét járja, már rég nem csak soso a jó. Én pl trapsinnal kezdtem funból, és első nap tudtam nihlat ölni, kb olyan tempóban, mint ahogy előző szezonban a disciple set - storm - natures - 3fire skill tiara/amu cuccokban levő fire sosoval. Shaftal még biztosabb lett, és egy shaft mégiscsak olcsóbb, mint ezek. De ugyanez megcsinálható neccel, barbal, palával - vécépapírban kb. Hammernak méginkább tág a spektruma, simán pucolhatja egész cs-t, travit is, de akár baalhoz is lekocoghat.
Szóval a jó karik táp cuccok nélkül is visznek mindent, a ráerősítés ponthogy a gyengébbeknek kell, hogy működőképesek legyenek.