Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 13 Jan 2019 11:35)
uhh, az nekem is melyen megmaradt, meg valami konyvet is linkelt vlmi bonyolultsagi elmeletrol, hogy tessek itt van forraskent, olvassam el
na, pont ilyen emberekkel kar vitatkozni
valami elo rendszeres konyv volt
csak igy nem is ertettem hogy mirol beszel ott levi, amikor mindket rendszer elo alapu es mmr pontok alapjan rangsorol be es hogy ugyanezt az mmr-t hány GYÉMÁNT LIGÁRA osztom szét meg hogy azokat milyen széles sávokra osztom ki az nem tudom azóta se, hogy mi köze van a játékmenet bonyolultságához
Quote (anyd @ 13 Jan 2019 11:32)
az hogy elkepeszto pazarlo modon sikerul az elet minimalis felteteleit megteremteni egy lakhatatlan bolygon, miert jelentene azt, hogy ezutan mar vegtelen eroforrasunk van arra hogy ezt tovabb csinaljuk?
en nem szeretem kongatni a veszharangot, meg nem is igazan erdekel az emberiseg sorsa, de ha a cel a faj fennmaradasa, es tovabbfejlodese lenne, eleg gyorsan tenni kellene valamit, mert parszaz even belul lakhatatlanna fog valni a bolygo, mielott lenne ido intergalaktikus fajja valni
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 13 Jan 2019 11:33)
mert vegtelen masik bolygo van kb
duh
amugymeg azzal lehetne megmenteni a foldet ha kinat meg indiat eltorolnenk a fold szinerol)
This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 13 2019 03:45am