d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1343634373438343934404765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Jan 13 2019 03:21am
Quote (anyd @ 13 Jan 2019 11:11)
rakerestem, a nap durva becslesek szerint valahol 1,5-10 milliard ev mulva fogja elpusztitani a foldet
szerintem gaz, hogy egy faj, ami alig par tizezer eve van a bolygon, foldi idoben nezve, par masodperc alatt lakhatatlanna teszi a bolyogt, es mar azon gondolkozik hogy le kene lepni lel
ha hasonlatot szeretnek allitani, akkor meg van teritve egy szep egesz estes lakodalmi buliba, jonnek a volegeny haverjai, 10 perc alatt megeszik a kaja 1%-at, megisszak a pia 1%-at, a maradekot szetdobaljak, lefossak, es orditoznak, es amikor megjon a nasznep, akkor arrol kezdenek el magyarazni hogy van meg ropi meg sor a sarki kocsmaban. en legalabbis ilyen erzeseket taplalok ezirant

nem csak arra kell gondolni, hogy a nap is véges
egyszerűen hatezermilliárd féle gebasz beüthet amitől rip emberiség (de legalábbis a nagy része)
egyszerűen safebb interplanetarynak lenni vagy még jobb esetben interstellarnak
Quote (BmA_BeMyAngel @ 13 Jan 2019 11:20)
ezt a hozzáállást hívják úgy, hogy mizantrópia. emlékszek 2 vagy 3 éve szilveszterkor a barátnőd pont ugyanazt magyarázta nekem hogy mennyire utálja az emberiséget

sherlock máté megfejtette hogy levi a barátnője miatt lett ilyen
gg

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 13 2019 03:22am
Member
Gold: 280.00
Jan 13 2019 03:21am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 13 2019 10:16am)
szamtalan masik dolog miatt is kipusztulhat amugy az emberiseg, meteor, jegkorszak, es egyeb jelensegek.
attol fuggetlenul igaz, hogy eleg jo tempoban pusztitjuk a foldet, csak kb senkit se erdekel annyira, amennyire elvileg kene.
masreszt marsutazas lehet hogy most azt latod, hogy mekkora pazarlas, de azert ha bejon, akkor eleg jol meg lehet majd abbol elni, hogy a gazdagokat utaztatod a marsra, vagy barhova mashova

igy van, nem artana inkabb ezekre felkeszulni, itt van nekunk a fold, ami jelenlegi tudasunk szerint vegtelenszer lakhatobb mint barmelyik masik bolygo, ami felfoghatatlan tavolsagon belul talalhato, inkabb ezt kellene megtartani, felkeszulni a lehetseges katasztrofakra
ez meg ugyanannyira pazarlasnak tunik nekem

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 13 2019 10:20am)
ezt a hozzáállást hívják úgy, hogy mizantrópia. emlékszek 2 vagy 3 éve szilveszterkor a barátnőd pont ugyanazt magyarázta nekem hogy mennyire utálja az emberiséget

nem gyulolom az emberiseget, csak nagyon pesszimista vagyok a jovojet illetoen. mibol gondoljatok hogy kepesek leszunk kooperalni egy ilyen bonyolult es koltseges cel erdekeben, amikor sokkal egyszerubb problemakat sem vagyunk kepes megoldani

Quote (Cpt_Ghost @ Jan 13 2019 10:21am)
nem csak arra kell gondolni, hogy a nap is véges
egyszerűen hatezermilliárd féle gebasz beüthet amitől rip emberiség (de legalábbis a nagy része)
egyszerűen safebb interplanetarynak lenni vagy még jobb esetben interstellarnak

sherlock máté megfejtette hogy levi a barátnője miatt lett ilyen
gg

lasd fentebb, sokkal tobb ertelme van a foldet elheton tartani, mint egy sziklabolygot elhetove tenni

nem tudom Matenak mit magyarazott, de ja, o valoban utalja az emberiseget, en nem

This post was edited by anyd on Jan 13 2019 03:26am
Member
Gold: 80.00
Jan 13 2019 03:27am
Quote (anyd @ 13 Jan 2019 11:21)
igy van, nem artana inkabb ezekre felkeszulni, itt van nekunk a fold, ami jelenlegi tudasunk szerint vegtelenszer lakhatobb mint barmelyik masik bolygo, ami felfoghatatlan tavolsagon belul talalhato, inkabb ezt kellene megtartani, felkeszulni a lehetseges katasztrofakra

nem gyulolom az emberiseget, csak nagyon pesszimista vagyok a jovojet illetoen.

lasd fentebb, sokkal tobb ertelme van a foldet elheton tartani, mint egy sziklabolygot elhetove tenni

nem tudom Matenak mit magyarazott, de ja, o valoban utalja az emberiseget, en nem

azert ez szerintem teged is affektal eleg erosen

szerintem meg ha sikerulne egy sziklabolygot elhetove tenni az lenne a jackpot mert utana vegtelen helyre lehetne vandorolni es amig nem all be a teljes entropy addig nagyjabol barhol el lehet elni.

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 13 2019 03:27am
Member
Gold: 834.97
Jan 13 2019 03:30am
Quote (anyd @ Jan 13 2019 10:21am)

nem gyulolom az emberiseget, csak nagyon pesszimista vagyok a jovojet illetoen. mibol gondoljatok hogy kepesek leszunk kooperalni egy ilyen bonyolult es koltseges cel erdekeben, amikor sokkal egyszerubb problemakat sem vagyunk kepes megoldani

a túlélési ösztön elég sokmindenre képes. most azért nem történik még semmi jelentős, mert az emberiség nem érzi a bőrén még a veszélyt
Member
Gold: 280.00
Jan 13 2019 03:32am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 13 2019 10:27am)
azert ez szerintem teged is affektal eleg erosen

szerintem meg ha sikerulne egy sziklabolygot elhetove tenni az lenne a jackpot mert utana vegtelen helyre lehetne vandorolni es amig nem all be a teljes entropy addig nagyjabol barhol el lehet elni.

az hogy elkepeszto pazarlo modon sikerul az elet minimalis felteteleit megteremteni egy lakhatatlan bolygon, miert jelentene azt, hogy ezutan mar vegtelen eroforrasunk van arra hogy ezt tovabb csinaljuk?

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 13 2019 10:30am)
a túlélési ösztön elég sokmindenre képes. most azért nem történik még semmi jelentős, mert az emberiség nem érzi a bőrén még a veszélyt

en nem szeretem kongatni a veszharangot, meg nem is igazan erdekel az emberiseg sorsa, de ha a cel a faj fennmaradasa, es tovabbfejlodese lenne, eleg gyorsan tenni kellene valamit, mert parszaz even belul lakhatatlanna fog valni a bolygo, mielott lenne ido intergalaktikus fajja valni

This post was edited by anyd on Jan 13 2019 03:37am
Member
Gold: 6,352.66
Jan 13 2019 03:33am
Quote (anyd @ 13 Jan 2019 11:32)
az hogy elkepeszto pazarlo modon sikerul az elet minimalis felteteleit megteremteni egy lakhatatlan bolygon, miert jelentene azt, hogy ezutan mar vegtelen eroforrasunk van arra hogy ezt tovabb csinaljuk?

mert vegtelen masik bolygo van kb
Member
Gold: 2,751.03
Jan 13 2019 03:35am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 13 2019 10:45am)
én szeretem levit, de mindig is szokása volt kitartóan érvelni faszságok mellett (pl amikor elkezdte kifejteni, hogy a lol azért bonyolultabb game mint az sc2 mert több divízióra van felosztva a liga system), ami ezen a fórumon nem túl ritka amúgyse
az meg hogy agresszívabb volt a talin, hát a fasz tudja, mindenkinek vannak rossz napjai, biztos stresszes a melo mostanában

én is megakarok halni az elmúlt hetekben tbh

uhh, az nekem is melyen megmaradt, meg valami konyvet is linkelt vlmi bonyolultsagi elmeletrol, hogy tessek itt van forraskent, olvassam el
na, pont ilyen emberekkel kar vitatkozni
Member
Gold: 1,593.00
Jan 13 2019 03:37am
Quote (SteelMeetsSteel @ 13 Jan 2019 09:17)
ha egy kicsit is osszefog a hunsub, egy otemeletes kinai tancoslakonyakkal teli penthouseban lovunk ki

amire a menetkozben banyaszott cuccbol meg az urben huzunk meg ket emeletet

Nice, mikor indulunk?
Member
Gold: 1,593.00
Jan 13 2019 03:38am
Amugy mit gondoltok, van rajtunk kivul hasonloan fejlett elet mas bolygokon?
Ezt csak igy bedobom meg extranak.
Member
Gold: 6,352.66
Jan 13 2019 03:40am
Quote (Smat @ 13 Jan 2019 11:38)
Amugy mit gondoltok, van rajtunk kivul hasonloan fejlett elet mas bolygokon?
Ezt csak igy bedobom meg extranak.

nem, mert minden csecsemkot kivegeznek az orangutanok
Go Back To Magyar Topic List
Prev1343634373438343934404765Next
Add Reply New Topic New Poll