Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jan 13 2019 10:16am)
szamtalan masik dolog miatt is kipusztulhat amugy az emberiseg, meteor, jegkorszak, es egyeb jelensegek.
attol fuggetlenul igaz, hogy eleg jo tempoban pusztitjuk a foldet, csak kb senkit se erdekel annyira, amennyire elvileg kene.
masreszt marsutazas lehet hogy most azt latod, hogy mekkora pazarlas, de azert ha bejon, akkor eleg jol meg lehet majd abbol elni, hogy a gazdagokat utaztatod a marsra, vagy barhova mashova
igy van, nem artana inkabb ezekre felkeszulni, itt van nekunk a fold, ami jelenlegi tudasunk szerint vegtelenszer lakhatobb mint barmelyik masik bolygo, ami felfoghatatlan tavolsagon belul talalhato, inkabb ezt kellene megtartani, felkeszulni a lehetseges katasztrofakra
ez meg ugyanannyira pazarlasnak tunik nekem
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jan 13 2019 10:20am)
ezt a hozzáállást hívják úgy, hogy mizantrópia. emlékszek 2 vagy 3 éve szilveszterkor a barátnőd pont ugyanazt magyarázta nekem hogy mennyire utálja az emberiséget
nem gyulolom az emberiseget, csak nagyon pesszimista vagyok a jovojet illetoen. mibol gondoljatok hogy kepesek leszunk kooperalni egy ilyen bonyolult es koltseges cel erdekeben, amikor sokkal egyszerubb problemakat sem vagyunk kepes megoldani
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 13 2019 10:21am)
nem csak arra kell gondolni, hogy a nap is véges
egyszerűen hatezermilliárd féle gebasz beüthet amitől rip emberiség (de legalábbis a nagy része)
egyszerűen safebb interplanetarynak lenni vagy még jobb esetben interstellarnak
sherlock máté megfejtette hogy levi a barátnője miatt lett ilyen
gg
lasd fentebb, sokkal tobb ertelme van a foldet elheton tartani, mint egy sziklabolygot elhetove tenni
nem tudom Matenak mit magyarazott, de ja, o valoban utalja az emberiseget, en nem
This post was edited by anyd on Jan 13 2019 03:26am