Quote (Oberon_os @ Jul 12 2011 04:46pm)
ez egyértelmű. Csak azon nyerítettem fel, ahogy vis kissé beszkülten ezt is kettes számrendszerre fordítja le, azaz vannak a fasz kerékpárosok, és aki nem kerékpározik.

Idiotizmus felső határa, komolyan.
Nem a kerékpárossal, autóssal, vagy gyalogosokkal van a gond, mint gyűjtőfogalmakkal. Hanem azzal, hogy emberek vannak e szavak mögött, akik mehetnek balfasz módjára. Autósok tetemes része ugyanúgy nem tartja be a kreszt, gyalogosok dettó.
Halkan megjegyzem, az sem baj, ha valaki nem tartja be/lazán értelmezi a kreszt. Én sem fröcsögök minden autósra, ha nem áll meg zebrán vagy gyorsan hajt, vagy még átcsusszan az épp (3-4-5 másodperce....) pirosra váltott lámpán. Tegye, ha ezzel nem veszélyeztet mást!
Nem az kéne, hogy mindenki betüre betartsa a szabályokat, hanem az, hogy közlekedés közben odafigyeljenek a másikra, és kiszámíthatóan közlekedjenek. Autós használja a tükröt és indexeljen, valamint duda helyett a féket is nyomhatja. Rajta kívül minden EMBER (kerós/gyalogos/motoros/repülős.....) ugyanúgy a közlekedés eleme. Ugyanez elvárható kerékpárostól: kanyarodási szándékát jelezze ahol kell, ésszerűen tekerjen (pirosozzon ^_^), tudjon fékezni, figyelje a mellette menő autókat (index pl) és parkolókat. Ésatöbbi.
Vicc amit pár csőlátó buzi összefröcsög kerékagy és hasonló blogokon. Mesélni is tudnék (most épp) kerékpárosként, milyen korlátolt emberek ülnek volán mögé és miket kiabálnak unalmukban, és nekik erről még papírjuk is van (elvileg). Bezzeg ha traktorban ülök, nem centizgetnek mellettem, vagy kiabálnak/dudálnak ki "ijesztgetés"/keménykedés gyanánt. Szánalmas szar pofák mindenütt vannak.
Nem én voltam, idézet volt, és kurva jót röhögtem rajta. Merthogy ekkora baromságot.
Ezaz, kiváncsi voltam a reakciókra

Meg is keresem melyik hírhez kommentelték ezt a gyöngyszemet
Quote (Baleee @ Jul 13 2011 08:33pm)
Felejtsed/sétek már el ezt a csak új kell hozzáállást... Ennyiért egy nagy szart kapsz, nem montit. Vagy ha ennyid van, vegyél egy Caprinet, azt tekergéssz vele, azt majd elhasználódik, mert silány alkatrészekből van az is, azt majd veszel újat.
75-ért kapni normális használt gépeket is, csak annyi hogy nem idei, hanem 2-3 szezonnal ezelőtt megjelent 'régi' alkatrészek vannak rajta, használni meg lehet 500km-t használta a kutya, mert lusta volt hajtani, vagy 500km után rájött, hogy ez kevés neki és jobb kell..
De ha te újat akarsz, akkor menj be a decathlonba, azt vegyél egy olyat. Bátyám is olyat vett én meg azzal voltam most Balaton körül túrázni és agyfaszt kaptam, hogy milyen szar cuccokat pakolnak rá.
Vis, te meg egy idióta vagy. Kerékpáros az nem fizet adót, nem... Igazad van a kerékpáros futárok pl feketén dolgoznak, adókerülők, stb stb... Inkább kúrogasd a barátnődet egy sötét szobába, meg költözzetek össze, addig se beszélsz faszságokat.
(Btw az autó ezekre a - silány - utakra többet terhel, mint egy kerékpár, a fizetésből meg mind a kettőnek levonják ugyanazt a százalékot. Szóval még is ki fizet 'fölöslegesen' + pénzeket az autóutak javítására? A bringás, aki nem használja el. Inb4 olyan aki nem dolgozik, azt meg a szülő tartja el, aki szintén adózik.)
Azér ez fájt!
Bakker, eszembe jutott, hogy egy olyan cikkhez kommentelte be vki, amelyiken a touros gázolásról szólt hoogerlandékról, de nem találom :C
http://sportgeza.hu/sport/bringa/2011/07/10/tour9.szakasz/2011.07.11 13:14:02Hajdú Peter a komment
Amúgy is érdemes olvasgatni.
This post was edited by Vismajor on Jul 13 2011 02:26pm