d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1342434253426342734284765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3.03
Jan 12 2019 02:06am
Jogos önvédelemből instant halálbüntetés lett.
Pedig a beteg fiú "még csak hadonászott" egy talán töltött, talán töltetlen fegyverrel.

Nao what?

https://index.hu/kulfold/2019/01/11/a_fegyveres_rablo_edesanyja_szerint_fianak_nem_kellett_volna_meghalnia/

This post was edited by TassassinHc on Jan 12 2019 02:06am
Member
Gold: 6,352.66
Jan 12 2019 02:10am
Quote (TassassinHc @ 12 Jan 2019 10:06)
Jogos önvédelemből instant halálbüntetés lett.
Pedig a beteg fiú "még csak hadonászott" egy talán töltött, talán töltetlen fegyverrel.

Nao what?

https://index.hu/kulfold/2019/01/11/a_fegyveres_rablo_edesanyja_szerint_fianak_nem_kellett_volna_meghalnia/

honnan tudjam hogy toltetlen a fegyver? nincs nagyon erre ido sztem. vagy o lo le, vagy en ot
a rendor is meg fog loni, ha nekiallsz a zsebed fele nyulkalni, miutan radszolt hogy kezeket fel, pedig lehet csak a faszodat akartad megvakarni, de lehet hogy a 9mm eres rantod elo, es losz a rendorre....
Member
Gold: 3.03
Jan 12 2019 02:37am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 12 Jan 2019 09:10)
honnan tudjam hogy toltetlen a fegyver? nincs nagyon erre ido sztem. vagy o lo le, vagy en ot
a rendor is meg fog loni, ha nekiallsz a zsebed fele nyulkalni, miutan radszolt hogy kezeket fel, pedig lehet csak a faszodat akartad megvakarni, de lehet hogy a 9mm eres rantod elo, es losz a rendorre....

Félreértés ne essék, egyetértek az apával.
De azért szar, hogy a srác beteg volt és lehet, hogy ártalmatlan is.
Bár lehet, hogy pár év múlva meg töltött gépfegyverrel lövöldözött volna.

Egyébként a halálbüntetés ellen vagyok, a már leírt indokok miatt is.
Se elrettentő hatása nincsen, nem is visszafordítható (mondjuk 25 év börtön sem, bármilyen jó körülmények között is telik), költséges is

'90-ben nagymamámat (47 éves volt) és a párját féltékenységből megölte egy másik férfi
Kalapáccsal verte szét a nagymamám fejét, több mint 3 hónapon keresztül szenvedett és csak utána hunyt el.
A másik fazonnal nem tudom mi lett.
A gyilkosról annyit tudok, hogy Nándinak hívják és 16 évet kapott.
2 éves voltam, szóval érzelmileg kevésbé tartom magamat érintettnek a dologban, de anyukámat pl nagyon megviselte.

Halálbüntetést nem, de tényleges életfogytiglant adnék.
Egyébként pedig a hibernálás lehetne egy köztes megoldás.

Eutanáziát nem támogatom, oldja meg magának, ha akarja.

Génmanipulációval szerintem rövidebb távon nagyon fogunk szívni és lesz egy kis %, akik küllemet rendelnének, ennél elenyészőbb lesz ami ténylegesen normális dolgokra megy majd (anti-aids, antu-rák, etc) és szerintem több lesz sokkal akik inkább arra mennek majd rá, szuperkatonákat csináljanak.
Nagyon ellenőrzötten pedig nem hiszem, hogy menne... Elvégre az atomfegyvereknek is nagyon ellenőrzöttnek kellene lennie, de arról is csak erős saccolások vannak, hogy kinél mennyi van.

Szerintem erős böszmeség vizet keresni más bolygókon azzal a prekoncepcióval, hogy úgyis csak víz és szén alapú élet létezhet, mert a földön az van... Miközben ezekből a pénzekből simán lehetne minden földlakó számára iható vizet biztosítani.
Úgy próbálunk más bolygók után nézni, hogy ezt tönkrebasszuk közben.

Btw, mi a helyzet az abortusszal?
Member
Gold: 1,593.00
Jan 12 2019 03:31am
Quote (TassassinHc @ 12 Jan 2019 08:37)
Félreértés ne essék, egyetértek az apával.
De azért szar, hogy a srác beteg volt és lehet, hogy ártalmatlan is.
Bár lehet, hogy pár év múlva meg töltött gépfegyverrel lövöldözött volna.

Egyébként a halálbüntetés ellen vagyok, a már leírt indokok miatt is.
Se elrettentő hatása nincsen, nem is visszafordítható (mondjuk 25 év börtön sem, bármilyen jó körülmények között is telik), költséges is

'90-ben nagymamámat (47 éves volt) és a párját féltékenységből megölte egy másik férfi
Kalapáccsal verte szét a nagymamám fejét, több mint 3 hónapon keresztül szenvedett és csak utána hunyt el.
A másik fazonnal nem tudom mi lett.
A gyilkosról annyit tudok, hogy Nándinak hívják és 16 évet kapott.
2 éves voltam, szóval érzelmileg kevésbé tartom magamat érintettnek a dologban, de anyukámat pl nagyon megviselte.

Halálbüntetést nem, de tényleges életfogytiglant adnék.
Egyébként pedig a hibernálás lehetne egy köztes megoldás.

Eutanáziát nem támogatom, oldja meg magának, ha akarja.

Génmanipulációval szerintem rövidebb távon nagyon fogunk szívni és lesz egy kis %, akik küllemet rendelnének, ennél elenyészőbb lesz ami ténylegesen normális dolgokra megy majd (anti-aids, antu-rák, etc) és szerintem több lesz sokkal akik inkább arra mennek majd rá, szuperkatonákat csináljanak.
Nagyon ellenőrzötten pedig nem hiszem, hogy menne... Elvégre az atomfegyvereknek is nagyon ellenőrzöttnek kellene lennie, de arról is csak erős saccolások vannak, hogy kinél mennyi van.

Szerintem erős böszmeség vizet keresni más bolygókon azzal a prekoncepcióval, hogy úgyis csak víz és szén alapú élet létezhet, mert a földön az van... Miközben ezekből a pénzekből simán lehetne minden földlakó számára iható vizet biztosítani.
Úgy próbálunk más bolygók után nézni, hogy ezt tönkrebasszuk közben.

Btw, mi a helyzet az abortusszal?

Abortuszt csak akkor tamogatom ha eroszak tortent, ha valaki csak gyoker es orrba szajba kur mindennel meg mindenkivel akkor vallalja a kovetkezmenyeit.
Member
Gold: 26,806.01
Jan 12 2019 03:39am
Quote (Smat @ 12 Jan 2019 11:31)
Abortuszt csak akkor tamogatom ha eroszak tortent, ha valaki csak gyoker es orrba szajba kur mindennel meg mindenkivel akkor vallalja a kovetkezmenyeit.

Milyen jó lesz a gyereknek is
Member
Gold: 6,352.66
Jan 12 2019 03:50am
Quote (Smat @ 12 Jan 2019 11:31)

2019ben mar minden eroszak, just sayin #metoo
Member
Gold: 1,630.69
Jan 12 2019 03:53am
Quote (vtibor @ Jan 12 2019 10:39am)

az jobb hogy par ritka STD-n kivül latszolag semmilyen komoly következmenye nincs annak hogy akarmilyen random idegennel lefeküdjel, de valojaban ez egy hatalmas tenyezö amiert nem annyira stabilak manapsag a kapcsolatok/hazassagok?

Member
Jan 12 2019 04:00am
Quote (Karan2_Returned @ 12 Jan 2019 11:53)
az jobb hogy par ritka STD-n kivül latszolag semmilyen komoly következmenye nincs annak hogy akarmilyen random idegennel lefeküdjel, de valojaban ez egy hatalmas tenyezö amiert nem annyira stabilak manapsag a kapcsolatok/hazassagok?

két külön dolog a kettő
Member
Gold: 1,593.00
Jan 12 2019 04:04am
Quote (vtibor @ 12 Jan 2019 09:39)

A gyereket be lehet adni gondozasba ha nem akarja vagy nem tudja ellatni, nem egy tokeletes helyzet a gyereknek mert nem tehet semmirol, de jobb mintha peldaul patakba dobnak miutan megszuletett..

Quote (bazdmegmarnemtudom @ 12 Jan 2019 09:50)
2019ben mar minden eroszak, just sayin #metoo

Ezt mondjuk nem szamoltam bele lel lol kek

Quote (Karan2_Returned @ 12 Jan 2019 09:53)

+
Member
Jan 12 2019 06:20am
Quote (Smat @ 12 Jan 2019 12:04)
A gyereket be lehet adni gondozasba ha nem akarja vagy nem tudja ellatni, nem egy tokeletes helyzet a gyereknek mert nem tehet semmirol, de jobb mintha peldaul patakba dobnak miutan megszuletett..

Ezt mondjuk nem szamoltam bele lel lol kek

+

A hajléktalanság is megszűnt mióta beviszik az embereket a melegedőkbe. Ha érted.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1342434253426342734284765Next
Add Reply New Topic New Poll