Úgy voltunk vele, hogy a héten míg nem költözök be az albiba találkozunk párszor asszonnyal (mer h csak kötődünk egymáshoz... etc).
Ma eljött, beszélgettünk, említést tett rá h holnap kezdi festeni a szobájukat és ha van kedvem jöhetnék segíteni neki (mondom okj), aztán fekszem mellette, mondom adhatok egy csókot? Erre ő : "Természetesen nem mert szakítottunk, mi jönne ez után... szex?"
Belül éreztem egy erősen kurva anyád érzést (hisz 1 hete dugtunk utoljára, egyből azt vontam le belőle h kurvára nem hiányzik neki és legalább van mire fogni, meg úgyis lesz kivel nemsoká...).
Aztán nap végére úgy tereltem a dolgokat (persze folyamatosan kedves voltam hogy ne fogjon gyanút), hogy már a héten se találkozzunk mert "Nem bírom az érzést hogy már másé lesz 1 hónapon belül" xDDDDD
Dolgozzak és még szexet se kapok MI, jól nézünk ki, ezért tart ott a világ ahol :SD:S::DXDDDDDX:ddd
Magamra erőltettem egy fájdalmas és megható búcsút aztán kikísértem az ajtón xD
bb free pussy, a következő évek során nem látok pinát ha nem veszek erőt magamon
Quote (RRC @ 22 Jul 2014 16:47)
meg kellett volna eröszakolnod, a nöknek tetszik a határozottság
birkóztunk az ágyon egy fél órát, eléggé keményen toltuk
úgy tünt direkt próbál felizgatni, a seggét odanyomta hozzám, nyakába tette a lábát, hozzányult futólag a D-hez, húzta az agyam, direkt úgy csináltam mint ha leperegne rólam, annyával szórakozzon
Quote (jarabekg @ 22 Jul 2014 16:48)
most jöhetnek a leaked képek videók etc
van egy pár amiért itt helybe bannolnának a forumrol, de nem vagyok geci, meg nyugiba is válltunk el
This post was edited by fahrii on Jul 22 2014 09:49am