Quote (cowding @ 8 Aug 2011 18:47)
jóval több winem van mint lost
és a wint én arra irom hogy midet megnyerem, mindent megteszek etc
ha ez után egy csapattárs leavel stb arról nem tehetek
Quote (championmath @ 8 Aug 2011 18:48)
:D:D
Amugy az ap/level glyph is teljesen jó, most ezért ne költsél el 6k ipt, én is általában ap/level glyphet használok ap carryvel
btw , wtf? 650 winem mellett kb 450 defeat volt régi accon, tesóm accountjával is sokat játszottam mikor bannoltak, azon most 400 win 290 defeat, és az uj accomon is vagy 50-nel több win pedig 24 es
csak vicceltem, nekem sajnos egyenlő

ill premadeltünk haverokkal és 10-zel több winem volt már, aztán elkezdtem random játszani párat és most 124/125... faszom kivan. nem vagyok kurvajókirály játékos, de h midnig beszopjam és ilyen balfaszokkal sorsoljön össze és h mindig tőlünk lépnek ki... nem értem én ezt.
amúgy sztem így fejezem be AP runepaget, h mpen, ap/lvl, ap/lvl, flat ap. gondolkzotam, h a maradék 4 helyre CDR-t vegyek (quintnek is), de úgy döntöttem, h mass ap it is.
aztán ha végre lvl 30 leszek, elkezdem az AD runepaget is, mert azokkal is akarok játszani, nem csak mindig AP-val... és oda meg veszek armorpen, mres, armor, flat hp quint. VAGY még nemtom... attól is függ miket veszek meg
btw ha nem tudok premadelni sose megyek fel 30-ra ˇˇ és kurvára unom, h mindig kikapunk, ha randomokkal megyek, mert egyszerűen nem képesek kommunikálni és soha nem hajlandóak együtt menni szinte. én nem is értem. mindegyik a kurva lanen marad meg össze-vissza mászkál és egyenként ölnek meg minket. és ez a legnagyobb baj, h SOHA ne képesek együtt maradni és úgy lenyomni egy teamfightot. meg van, h elkezdődik a fight, és elfutnak geci azonnal... semmi hp nem ment még le szinte, aztán egyenként levadásznak mindenkit ofc. sírok komolyan