d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1341342343344345410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 11 2011 10:33am
Quote (Vismajor @ Jul 11 2011 05:10pm)
Kurva kerékpárosok. Adot nem fizetnek, rendszámrol, kreszről, még csak hirből sem hallottak, és felvannak háborodva, ha elgázolják öket.

téged is elgázolhatnának
Member
Gold: 6,645.00
Jul 11 2011 01:45pm
Quote (Vismajor @ Jul 11 2011 04:10pm)
Kurva kerékpárosok. Adot nem fizetnek, rendszámrol, kreszről, még csak hirből sem hallottak, és felvannak háborodva, ha elgázolják öket.

Üssük el a gyalogosokat is akkor!
Member
Gold: 6,645.00
Jul 12 2011 03:59am
http://bringa.hu/i.-cube-velence-kor-versenykiiras-2011.html

ez elég funzor, 30km ingyenes ha előnevezel
Member
Gold: 3,747.73
Jul 12 2011 05:45am
Quote (szabika @ Jul 11 2011 08:45pm)
Üssük el a gyalogosokat is akkor!

jó ötlet
Member
Gold: 7,149.00
Jul 12 2011 08:22am
Hol lehet manapság olcsón bringát venni? Újat szeretnék, nem használtat, max 75-t szánok rá kb, hegyre fel és le is kéne bírnia, erdőben is, szóval valami monti kellene
Member
Gold: 124.45
Jul 12 2011 09:24am
Quote (Vismajor @ 11 Jul 2011 16:10)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD^3
Member
Gold: 2,366.74
Jul 12 2011 09:29am
Quote (Oberon_os @ 12 Jul 2011 16:24)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD^3

amugy soakt lehetne erről beszélgetni, de az tény hogy MO-on az alapvető közlekedési moral szar. Szoval ugyan ugy ahogy az autosoknak figyelni kell a kerékpárosra, a biciklisnek is ésszel kell közlekedni
Member
Gold: 124.45
Jul 12 2011 09:46am
Quote (Inakwo @ 12 Jul 2011 16:29)
amugy soakt lehetne erről beszélgetni, de az tény hogy MO-on az alapvető közlekedési moral szar. Szoval ugyan ugy ahogy az autosoknak figyelni kell a kerékpárosra, a biciklisnek is ésszel kell közlekedni

ez egyértelmű. Csak azon nyerítettem fel, ahogy vis kissé beszkülten ezt is kettes számrendszerre fordítja le, azaz vannak a fasz kerékpárosok, és aki nem kerékpározik. :D Idiotizmus felső határa, komolyan.

Nem a kerékpárossal, autóssal, vagy gyalogosokkal van a gond, mint gyűjtőfogalmakkal. Hanem azzal, hogy emberek vannak e szavak mögött, akik mehetnek balfasz módjára. Autósok tetemes része ugyanúgy nem tartja be a kreszt, gyalogosok dettó.
Halkan megjegyzem, az sem baj, ha valaki nem tartja be/lazán értelmezi a kreszt. Én sem fröcsögök minden autósra, ha nem áll meg zebrán vagy gyorsan hajt, vagy még átcsusszan az épp (3-4-5 másodperce....) pirosra váltott lámpán. Tegye, ha ezzel nem veszélyeztet mást!
Nem az kéne, hogy mindenki betüre betartsa a szabályokat, hanem az, hogy közlekedés közben odafigyeljenek a másikra, és kiszámíthatóan közlekedjenek. Autós használja a tükröt és indexeljen, valamint duda helyett a féket is nyomhatja. Rajta kívül minden EMBER (kerós/gyalogos/motoros/repülős.....) ugyanúgy a közlekedés eleme. Ugyanez elvárható kerékpárostól: kanyarodási szándékát jelezze ahol kell, ésszerűen tekerjen (pirosozzon ^_^), tudjon fékezni, figyelje a mellette menő autókat (index pl) és parkolókat. Ésatöbbi.

Vicc amit pár csőlátó buzi összefröcsög kerékagy és hasonló blogokon. Mesélni is tudnék (most épp) kerékpárosként, milyen korlátolt emberek ülnek volán mögé és miket kiabálnak unalmukban, és nekik erről még papírjuk is van (elvileg). Bezzeg ha traktorban ülök, nem centizgetnek mellettem, vagy kiabálnak/dudálnak ki "ijesztgetés"/keménykedés gyanánt. Szánalmas szar pofák mindenütt vannak.
Member
Gold: 2,366.74
Jul 12 2011 09:53am
Quote (Oberon_os @ 12 Jul 2011 16:46)
ez egyértelmű. Csak azon nyerítettem fel, ahogy vis kissé beszkülten ezt is kettes számrendszerre fordítja le, azaz vannak a fasz kerékpárosok, és aki nem kerékpározik. :D Idiotizmus felső határa, komolyan.

Nem a kerékpárossal, autóssal, vagy gyalogosokkal van a gond, mint gyűjtőfogalmakkal. Hanem azzal, hogy emberek vannak e szavak mögött, akik mehetnek balfasz módjára. Autósok tetemes része ugyanúgy nem tartja be a kreszt, gyalogosok dettó.
Halkan megjegyzem, az sem baj, ha valaki nem tartja be/lazán értelmezi a kreszt. Én sem fröcsögök minden autósra, ha nem áll meg zebrán vagy gyorsan hajt, vagy még átcsusszan az épp (3-4-5 másodperce....) pirosra váltott lámpán. Tegye, ha ezzel nem veszélyeztet mást!
Nem az kéne, hogy mindenki betüre betartsa a szabályokat, hanem az, hogy közlekedés közben odafigyeljenek a másikra, és kiszámíthatóan közlekedjenek. Autós használja a tükröt és indexeljen, valamint duda helyett a féket is nyomhatja. Rajta kívül minden EMBER (kerós/gyalogos/motoros/repülős.....) ugyanúgy a közlekedés eleme. Ugyanez elvárható kerékpárostól: kanyarodási szándékát jelezze ahol kell, ésszerűen tekerjen (pirosozzon ^_^), tudjon fékezni, figyelje a mellette menő autókat (index pl) és parkolókat. Ésatöbbi.

Vicc amit pár csőlátó buzi összefröcsög kerékagy és hasonló blogokon. Mesélni is tudnék (most épp) kerékpárosként, milyen korlátolt emberek ülnek volán mögé és miket kiabálnak unalmukban, és nekik erről még papírjuk is van (elvileg). Bezzeg ha traktorban ülök, nem centizgetnek mellettem, vagy kiabálnak/dudálnak ki "ijesztgetés"/keménykedés gyanánt. Szánalmas szar pofák mindenütt vannak.

pont ma hallottam hogy a horvátok bekeményitettek, ha az autos nem adja meg az elsőbbséget a gyalogodnak vagy a bringásnak ahol kell 150ezer :D
igy kéne nálunk is, bár én amondo vagyok hogy amig ennyire gyenge a már általam emlitett moral addig nem lesz itt sem milyen változás
én legtöbbször persze szabálytalan biciklisre kapom fel a fejem mivel nem nagy közlekedek bringával: pl a multkor pont budán már teli piros volt neki és a gyalogosok is álltak ő teleibeszarta és ezerrel ahogy jött átsuhant az indulo autok előtt, de ha meg elbassszák akkor neki jár a pofája... persze autos is van ilyen nagyon sok, de a pesti bringások között kb ugyan ennyi az állat mint autosok között :)
Member
Gold: 3,000.00
Jul 12 2011 10:00am
Quote (Oberon_os @ Jul 12 2011 04:46pm)

igen, a repulokre a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozása vonatkozik
igen!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1341342343344345410Next
Add Reply New Topic New Poll