Quote (Smat @ Jan 9 2019 06:53pm)
Atszaladtam rajta hogy mik a fontosabb dolgok benne, ezzel nem ertek egyet egyaltalan, vannak olyan buntenyek amiket lehet ezzel a felfogassal kezelni, de amikor valaki elveszi valaki mas eletet tudatosan, azt nem lehet mashogy kezelni csak szemet szemert elvvel. A bosszu termeszetesen nem egyfajta megoldas, de szerintem barmelyik aldozatnak a hozzatartozoja gondolkodas nelkul ravagna hogy mehet a halalbuntetes. Ezt nem lehet levezetni ahogy a kis konyvedben le van irva, ezek erzelmek amiket egy tragedia tud csak kivaltani emberekbol es ezen nem tudnak vagy csak nagyon nehezen tullepni. Ne azt a szemszogot nezd hogy egy semleges ember hogy gondolkodik, hanem hogy egy erintett mikent eli ezt meg. Talan igy megerted hogy mit probalok neked elmagyarazni. Nem azt mondom hogy az aldozatnak kell adni a dontes jogat, hanem azt hogy azt is figyelembe kene venni hogy az aldozat ezt hogyan eli meg..
nem tom egyáltalán elolvastad e vagy joey, vagy az en postomat, mert kb mindketten ugyanazt írtuk
nem elvi kérdések miatt nem működik vagy tiltanánk be a halálbűntetést, nem értem mér ezen lovagolsz, én pl személy szerint le nem szarom a nyomorult nigger életét aki agyonlőtt valami családot
de tessék itt van ez is, ez legalább mókás kissé
https://www.youtube.com/watch?v=Kye2oX-b39E