Quote (RRC @ Jul 31 2012 08:02pm)
wat
nekem semmi bajom a jól kinéző dolgokkal, ruhákra igen kényes vagyok, de az emberek többsége sokkal inkább vesz gépet a teljesítményért, mint a kinézetéért... (kivéve ha buzi, vagy lány vagy). ez teljesen más SZERINTEM, mint pl. egy jó ruha, ami annyira nem kényelmes, de vonzza a picsákat
a bmw vs. skoda kommentedet szerintem te sem gondoltad komolyan :'D
De szerintem az nem kérdés, hogy az apple cuccok sokkal jobban néznek ki. És ha van pénzed, akkor simán olyan teljesítményűt veszel amilyet akarsz és cserébe kevesebb helyet foglal az asztalon és faszábban is mutat. Mint ahogy a bmw is arra jó, hogy vonzza a picsákat, mert egy skoda superb szerintem simán kielégíti az igényeidet. Vagy egy azonos kategóriás VW. Ez olyan, mint a renault thalia amit kb szándékosan ocsmányra csináltak, hogy aki nem hajlandó 2 millát fizetni extrában egy szebb kocsiért, az vegye azt.
Igazából nem értek az autókhoz, nem tudok jó példát mondani, de ferrarit se azért vesz valaki, mert annyira fasza, hanem mert megteheti, és az volt a kiskori álma, valamint lehet vele csajozni, holott úgysem fog 300-al csapatni sehol és a nyomaték/gyorsulás téren se hoz már akkor előnyt, viszont nem tudja beleültetni két haverját és a pékárú sem fér el a csomagtartóban.
A függöny megjegyzés meg arra vonatkozott, hogy attól még, hogy ugyanúgy árnyékol, nem mindegy hogy néz ki. Egyébként a ruhákra visszatérve, nekem több ismerősöm van aki hobbit űz az olcsó ruhák vételéből, mert leszarja. Őt ugyanúgy nem tudnád meggyőzni, hogy miért fontos egy jó minőségű, látszólag is drága gönc, mint ahogy én téged arról, hogy hazudsz magadnak ha azt hiszed, hogy ilyen "racionális" dolgok mentén vásárolsz.
fukkin wall of text
This post was edited by beni on Jul 31 2012 06:04pm