Quote (TouchCow @ 5 Dec 2012 22:20)
ez micsoda amúgy?
próbáltam utánanézni, de még nem értem a lényegét meg a működését
closed beta még
kb annyi a sztori, hogy vannak valami lények, akik portálokon keresztül be akarnak mászni a bolygónkra
2 csoportra oszlik az emberiség:
- megvilágosodottak: ez tök király dolog, hasznosíthatjuk őket/a technológiájukat
- ellenállók: el fog pusztulni a bolygó így, nehogy bejöjjenek
na és akkor annyi a lényeg, hogy az egész világon mindenhol vannak portálok, ahogy elnéztem mindig valami szobornál/műemléknél/nevezetességnél
és ahhoz IRL fizikailag oda kell menned, hogy bármit is tudj vele csinálni
pl. deáknál van vagy 6 portál
tudod a portált hackelni, akkor esik belőle cucc (kb olyan mintha d3ban mobot ölnél)
a portált el kell foglalni (ha még nem foglalta el egyik oldal se)
ezt lehet resonatorok rákötésével erősíteni, de ezek folyamatosan merülnek, mindig töltögetni kell őket
össze lehet kötni portálokat (pl. móriczon meg örsön lévő portál össze van kötve egy geci nagy linkkel ha jól rémlik)
aztán ha ellenséges portált találsz akkor tudsz rá ún. XMP-t küldeni, ez vmi rakéta féleség, s ezzel lerombolni azt
ha arra jár egy másik játékos akkor őt közvetlen bánthatod
minden cselekvéshez XM-re (exotic matter) van szükség, ami szintúgy összevissza el van szórva a világban, s IRL át kell rajtuk gyalogolni, hogy felvegyed
szinteket is lépsz, akkor ofc erősebb cuccokat tudsz kötni a portálra, többet sebzel etc
meg esett nekem ilyen titkosított bizalmas levél is, ami fogalmam sincs mire jó
hirtelen ennyi jött le az egészből, sztem király ötlet, kíváncsi vagyok h mit hoznak majd még ki belőle
itt van, h atm pest 1 részén hol vannak portalok:

zöld = enlightened
kék = resistance
én a kékekkel vagyok személy szerint
pl. ma délután elfoglaltam egy portált a deákon, de 8 körül jött 1 email, h valami fasz felvilágosult lerombolta az egészet és mostmár az övéké :(((
igazából az tetszik nagyon h portál MINDIG valami szobornál/nevezetességnél van, olyan dolgokat láttam ma amiket nem is tudtam, h léteznek :D:D
This post was edited by farki on Dec 6 2012 03:22pm