d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1340734083409341034115001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Aug 7 2014 02:09am
Quote (Vismajor @ Aug 7 2014 09:37am)
faszt, nem megyek közmunkára inkább leülöm, az sokkal nagyobb fun
bár nemtudoim, marad annak nyoma hogyha elzárásban veszek részt? Ha jóltudom ha pénzbüntetést ülünk le annak semmi nyoma nem marad kapok erkölcsi bizonyitványt meg minden etc

csak nehogy utana ne tudja majd ulni
if u know what i mean

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Aug 7 2014 02:10am
Member
Gold: 4.20
Aug 7 2014 02:11am
Quote (Vismajor @ 7 Aug 2014 10:02)
Van net a telómon, topik lesz belőle

remelem a csillagba visznek
de komolyan eszembe se jutna leulni miert nem tudod kifizetni?
Member
Gold: 0.00
Aug 7 2014 02:12am
Quote (GoreKnight9 @ 7 Aug 2014 10:11)

lázad a renccer ellen és inkább szenved mert az jó
Member
Gold: 3,747.73
Aug 7 2014 02:15am
Quote (GoreKnight9 @ Aug 7 2014 09:11am)

Elvből
Menjen a rákba, üvöltöznek az utcákat, kukákat borogatnak fel, az nem gond, meg május elsején levan záérva a fél belváros, minden sarkon rendőr, csapoltsört kapni lenn az utszán és mindneki sörrel mászkál és leszarják, az nem gond
de ha én lemegyek a saját lakásom elé az utcára és emgiszok egy korty sört akkor kibaszott szabályszegő vagyok és fizessek mert valamiből elkell tartani állambácsit
hát nem, lófaszt.
Megtehetném, hogy kifizessek 5 ezer forintot, de nem vagyok abban a helyzetben hogy ezt kényelemből megengedhessem magamnak, ha van más út
Quote (Rawen @ Aug 7 2014 09:12am)
lázad a renccer ellen és inkább szenved mert az jó

hát ez a szenvedéstől igencsak messze van
Member
Aug 7 2014 02:17am
Quote (Vismajor @ 7 Aug 2014 10:15)
Elvből
Menjen a rákba,  üvöltöznek az utcákat, kukákat borogatnak fel, az nem gond, meg május elsején levan záérva a fél belváros, minden sarkon rendőr, csapoltsört kapni  lenn az utszán és mindneki sörrel mászkál és leszarják, az nem gond
de ha én lemegyek a saját lakásom elé az utcára és emgiszok egy korty sört akkor kibaszott szabályszegő vagyok és fizessek mert valamiből elkell tartani állambácsit
hát nem, lófaszt.
Megtehetném, hogy kifizessek 5 ezer forintot, de nem vagyok abban a helyzetben hogy ezt kényelemből megengedhessem magamnak, ha van más út

top lel
azért mert mások nem tartják be a törvényeket neked sem kell, és anyját annak aki meg mer érte bünteti
Member
Gold: 0.05
Aug 7 2014 02:17am
Quote (Vismajor @ Aug 7 2014 09:15am)
Elvből
Menjen a rákba,  üvöltöznek az utcákat, kukákat borogatnak fel, az nem gond, meg május elsején levan záérva a fél belváros, minden sarkon rendőr, csapoltsört kapni  lenn az utszán és mindneki sörrel mászkál és leszarják, az nem gond
hát nem, lófaszt.

hát ez a szenvedéstől igencsak messze van

én amúgy egyetértek veled, fogd fel úgy mint egy speciális nyaralást, ráadásult nem te fizetsz az államnak, hanem ő tart el téged :D
Member
Aug 7 2014 02:21am
Quote (Rawen @ Aug 7 2014 09:17am)
top lel
azért mert mások nem tartják be a törvényeket neked sem kell, és anyját annak aki meg mer érte bünteti

Megint gyökér vagy rawen, vagy olvasni nem tudsz
nem az a probléma, hogy mások nem tartják be a törvényeket-hanem, hogy nem tartatják be velük. Nem az a bajom, hogy engem megbüntettek, egy tökéletes világban szavam se lenne. Egy tökéletes világ ahol lecsukják rendesen az adócsalót, az erőszaktevőt, meg mitudomén, és már annyira nincs bűnözés hogy a rendőri erőket olyan elemek kiszűrésére lehet bevetni akik egy sört kortyolgatnak lenn az utszán, befizetném szó nélkül. De kurvára nem ez van, kvázi mindenki azt csinál amit akar, én meg notórikus törvénytisztelő gyerek vagyok, még a bkvn se szeretek lógni, nem is nagyon szoktam.
És most sem vitattam a büntetést, igen, szabálytszegtem egy percig sem vitattam. Csak azért vicces mikor mondtam a rendőrnek, hogy ezt a szabályt nyílván azért találták ki mert emberek az utcán részegednek le, kukákat gyújtanak fel, emberekbe kötnek bele hangoskodnak meg mitudomén. Én egyáltalán nem voltam részeg, egy söröm volt csak, nem voltam hangos, nem akartam megverni senkit és a kukát se gyújtottam fel. De én kapom a büntetést, MOST itt volt a kibaszott rendőr, az elmúlt 4 évben meg egyszer se láttam itt rendőrt, pedig lett volna már rájuk szükség vastagon.
Member
Aug 7 2014 02:22am
Quote (Vismajor @ 7 Aug 2014 09:15)
Elvből
Menjen a rákba, üvöltöznek az utcákat, kukákat borogatnak fel, az nem gond, meg május elsején levan záérva a fél belváros, minden sarkon rendőr, csapoltsört kapni lenn az utszán és mindneki sörrel mászkál és leszarják, az nem gond
hát nem, lófaszt.

ha csak egy 6000ftos napi alapberrel szamolunk is, nem hiszem hogy takarekosabb lenne napokig fekudni egy cellaban, mig az alatt az ido alatt dolgozhatnal / tanulhatnal, de ha nem vagy abban a helyzetben, hogy kenyelembol megendgessd magadnak az 5k forintot, biztos kenyelmesebb napokig faszt verni egy fogdaban
Member
Aug 7 2014 02:23am
Quote (Fej @ Aug 7 2014 09:22am)
ha csak egy 6000ftos napi alapberrel szamolunk is, nem hiszem hogy takarekosabb lenne napokig fekudni egy cellaban, mig az alatt az ido alatt dolgozhatnal / tanulhatnal, de ha nem vagy abban a helyzetben, hogy kenyelembol megendgessd magadnak az 5k forintot, biztos kenyelmesebb napokig faszt verni egy fogdaban

tanuló vagyok(leszek) nem csinálok semmit, nyár van
Ha melóznom kéne nyílván nem vonulnék be lol, de most hogy itthon cs-zek egésznap vagy bent olvasok, nincs különbség
és csak 1 nap, csak 5k ezer forintra büntettek meg
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 7 2014 02:26am
Quote (Vismajor @ 6 Aug 2014 23:35)
keci, mekkora murhpy
megbüntett a rendőr
lementem  a ház elé sörrel a kezemben cigizni, és pont jött járőr és megbüntetett
életembne nem léttam még itt rendőrt, röhje :D
nem baj megyek utcáénsöörni egy napra csak 5k ezer forint

lel én néha úgy megyek haza hogy veszek egy sört este, kósza rendőrök meg mindig repkednek párban az utcákon, sose kötöttek belém (vagy akárkibe)
jó tudni h ilyet nem szabad
Go Back To Magyar Topic List
Prev1340734083409341034115001Next
Closed New Topic New Poll