Quote (Rawen @ Aug 7 2014 09:17am)
top lel
azért mert mások nem tartják be a törvényeket neked sem kell, és anyját annak aki meg mer érte bünteti
Megint gyökér vagy rawen, vagy olvasni nem tudsz
nem az a probléma, hogy mások nem tartják be a törvényeket-hanem, hogy nem tartatják be velük. Nem az a bajom, hogy engem megbüntettek, egy tökéletes világban szavam se lenne. Egy tökéletes világ ahol lecsukják rendesen az adócsalót, az erőszaktevőt, meg mitudomén, és már annyira nincs bűnözés hogy a rendőri erőket olyan elemek kiszűrésére lehet bevetni akik egy sört kortyolgatnak lenn az utszán, befizetném szó nélkül. De kurvára nem ez van, kvázi mindenki azt csinál amit akar, én meg notórikus törvénytisztelő gyerek vagyok, még a bkvn se szeretek lógni, nem is nagyon szoktam.
És most sem vitattam a büntetést, igen, szabálytszegtem egy percig sem vitattam. Csak azért vicces mikor mondtam a rendőrnek, hogy ezt a szabályt nyílván azért találták ki mert emberek az utcán részegednek le, kukákat gyújtanak fel, emberekbe kötnek bele hangoskodnak meg mitudomén. Én egyáltalán nem voltam részeg, egy söröm volt csak, nem voltam hangos, nem akartam megverni senkit és a kukát se gyújtottam fel. De én kapom a büntetést, MOST itt volt a kibaszott rendőr, az elmúlt 4 évben meg egyszer se láttam itt rendőrt, pedig lett volna már rájuk szükség vastagon.