d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev13334353637105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Jul 15 2014 01:43pm
Azon gondolkodtam hogy milyen vicces hogy itt vergodsz h nem mersz odamenni lanyokhoz holott en barkihez oda mernek menni
Aztan eszembe jutott h nem is biztos meg sosem probaltam :c
Annyi interakcio van ahol parbeszedet lehet kezdemenyezni nem socially awkward modon, minek eroltetni az utcan zaklatast?
Ez nem offense tenyleg kerdezem
Tenyleg not akarsz ezzen felszedni vagy magadat akar tuningolni h barkihez odamerj menni vagy bizonyitani akarod a metodus sikeresseget v wut?
Member
Gold: 343.00
Jul 15 2014 01:45pm
demonic confidencen röhögtem
nyomj rájuk egy soulfiret, attol megfekszenek :XD
Member
Gold: 343.00
Jul 15 2014 01:46pm
amúgy milyen jo a cigányoknak ök nem éreznek ilyen szorongást
Member
Gold: 834.97
Jul 15 2014 01:46pm
Quote (Vismajor @ Jul 15 2014 08:43pm)
Azon gondolkodtam hogy milyen vicces hogy itt vergodsz h nem mersz odamenni lanyokhoz holott en barkihez oda mernek menni
Aztan eszembe jutott h nem is biztos meg sosem probaltam :c
Annyi interakcio van ahol parbeszedet lehet kezdemenyezni nem socially awkward modon, minek eroltetni az utcan zaklatast?
Ez nem offense tenyleg kerdezem
Tenyleg not akarsz ezzen felszedni vagy magadat akar tuningolni h barkihez odamerj menni vagy bizonyitani akarod a metodus sikeresseget v wut?

enis azt hittem hogy bárkihez odabírnék menni, aztán most derült ki számomra is hogy gecire nem. jó lenne amúgy más is kipróbálná innen és megosztaná a tapasztalatait, hogy csak én vagyok-e nyomorék

amúgymeg azért akarom ezt, mert ehhez kell a legkevesebb bullshit, legkevesebb idő/energiabefektetés, ez a leghatásosabb (ha már pro vagy és jól csinálod persze), és nekem nem az a célom hogy szerezzek 1 barátnőt vagy megdugjak 1 csajt, az eddigis simán ment, megoldottam.

magamat akarom tuningolni, hogyha látok egy tényleg 10/10 csajt (mert amúgy most jöttem rá arra is hogy ebből nagyon keveset látok igazából), akkor bemerjek próbálkozni bármi a szituáció, és ne érezzem úgy hogy elszalasztottam 1 lehetőséget arra hogy megtaláljam álmaim nőjét és ne csak így megalkudjak 1 kapcsolatban valami 8/10 csajjal akivel ok kijövünk, de semmi extra

lel
Member
Gold: 95.00
Jul 15 2014 01:48pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 15 2014 09:46pm)
enis azt hittem hogy bárkihez odabírnék menni, aztán most derült ki számomra is hogy gecire nem. jó lenne amúgy más is kipróbálná innen és megosztaná a tapasztalatait, hogy csak én vagyok-e nyomorék

amúgymeg azért akarom ezt, mert ehhez kell a legkevesebb bullshit, legkevesebb idő/energiabefektetés, ez a leghatásosabb (ha már pro vagy és jól csinálod persze), és nekem nem az a célom hogy szerezzek 1 barátnőt vagy megdugjak 1 csajt, az eddigis simán ment, megoldottam.

magamat akarom tuningolni, hogyha látok egy tényleg 10/10 csajt (mert amúgy most jöttem rá arra is hogy ebből nagyon keveset látok igazából), akkor bemerjek próbálkozni bármi a szituáció, és ne érezzem úgy hogy elszalasztottam 1 lehetőséget arra hogy megtaláljam álmaim nőjét és ne csak így megalkudjak 1 kapcsolatban valami 8/10 csajjal akivel ok kijövünk, de semmi extra

http://1.ii.gl/srAVGeA.png

lel

igen csak te vagy noob

ha kovetkezore talalkozunk megmutatom neked ezt hogy kell
Member
Jul 15 2014 01:49pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 15 2014 08:46pm)

http://1.ii.gl/srAVGeA.png

lel

Hat mondanam hogy en kiprobalom veled de baratnom nem biztos h dijazna
Plus angolul ezerszer konnyebb az ilyesmi mint az anyanyelveden
Member
Gold: 834.97
Jul 15 2014 01:51pm
Quote (Vismajor @ Jul 15 2014 08:49pm)
Hat mondanam hogy en kiprobalom veled de baratnom nem biztos h dijazna
Plus angolul ezerszer konnyebb az ilyesmi mint az anyanyelveden

nemkell tudnia. menj ki valami térre ahol vannak csajok, és próbálj meg felszedni párat aki legalább 8/10. mondjuk így hogy barátnőd van és csak für die lulz csinálod 0 tét így más kicsit
Member
Gold: 0.00
Jul 15 2014 01:55pm
Számomra szerintem ez a direktben utcán leszólítós dolog felejtős lesz.
Inkább majd nyári munkán próbálok beszélgetni a fiatal puncikkal, aztán majd lesz valami.

Asszony már nagyon mondja h szakítani kéne, csak ő is kötődik 4 év után. Szerinte is már csak a szex ami összetart minket, van benne valami.
De most h így vagyunk kicsit hiányozna :c

This post was edited by fahrii on Jul 15 2014 01:58pm
Member
Jul 15 2014 02:01pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 15 2014 08:51pm)
nemkell tudnia. menj ki valami térre ahol vannak csajok, és próbálj meg felszedni párat aki legalább 8/10. mondjuk így hogy barátnőd van és csak für die lulz csinálod 0 tét így más kicsit

Kiprobaltam magam amikor nyitottad a topikot
Bent voltunk varosba, baratno vasarolni addig 3 csajt szolitottam le
Egynek pasia volt egy sietett eggyel meg beszelgettem egy 10 percet de az angolja nem volt tul eros
Szep volt mindegyik
De rajottem h ebbol nem szabad tanunsagot levonni angolul 50x konnyebben szolitok le barkit, kezdek csevegest total ismeretlenekkel
Member
Gold: 13,000.00
Jul 15 2014 02:02pm
nem csak rici olvassa a postjaidat, csak bennem (meg gondolom masokban is) meg van annyi hogy nem adok/-unk folosleges/megalapozatlan tanacsokat
meg ott vannak a jotanacsokat osztogatok is, ok is vannak szepszammal

egy ilyen social experiment sokkal erdekesebb mint a subcontent 99%-a
szoval had jojjenek azok a tl;dr-ek, mar ha van/lesz kedved megirni oket
Go Back To Magyar Topic List
Prev13334353637105Next
Add Reply New Topic New Poll