Quote (Vismajor @ Jul 15 2014 08:43pm)
Azon gondolkodtam hogy milyen vicces hogy itt vergodsz h nem mersz odamenni lanyokhoz holott en barkihez oda mernek menni
Aztan eszembe jutott h nem is biztos meg sosem probaltam :c
Annyi interakcio van ahol parbeszedet lehet kezdemenyezni nem socially awkward modon, minek eroltetni az utcan zaklatast?
Ez nem offense tenyleg kerdezem
Tenyleg not akarsz ezzen felszedni vagy magadat akar tuningolni h barkihez odamerj menni vagy bizonyitani akarod a metodus sikeresseget v wut?
enis azt hittem hogy bárkihez odabírnék menni, aztán most derült ki számomra is hogy gecire nem. jó lenne amúgy más is kipróbálná innen és megosztaná a tapasztalatait, hogy csak én vagyok-e nyomorék
amúgymeg azért akarom ezt, mert ehhez kell a legkevesebb bullshit, legkevesebb idő/energiabefektetés, ez a leghatásosabb (ha már pro vagy és jól csinálod persze), és nekem nem az a célom hogy szerezzek 1 barátnőt vagy megdugjak 1 csajt, az eddigis simán ment, megoldottam.
magamat akarom tuningolni, hogyha látok egy tényleg 10/10 csajt (mert amúgy most jöttem rá arra is hogy ebből nagyon keveset látok igazából), akkor bemerjek próbálkozni bármi a szituáció, és ne érezzem úgy hogy elszalasztottam 1 lehetőséget arra hogy megtaláljam álmaim nőjét és ne csak így megalkudjak 1 kapcsolatban valami 8/10 csajjal akivel ok kijövünk, de semmi extra

lel