Re.Elkezdtem XP-runokat nyomni. Egyszerűen élvezem, ahogy mindent szétszed a WW. Legjobb skill 1.00-ban.
Damned WP-től indulok,egyből le RoF, és onnan végig, beleértve CS-t is. Diablot egyelőre nem ölöm, mert a drop szar, viszont sok időt elvesz. 81-től már érdemes lesz Diát is ölni.
Kis statisztikát is vezetek a runokról. 72 és 80 között 1.5 lvl/run volt az átlag.

Egyelőre csak bogaras mapen megyek, a monster density miatt. A kis bogár lvl74, szóval lvl84-ig fogok belőle XP-t kapni. 84-től már felesleges a bogár, viszont RoF még mindig jó map, mert az Urdar pl. lvl82, és Diablot leszámítva ez a legmagasabb monster szint a játékban.
Elméletileg tehát 92-ig kaphatok XP-t monsztából RoF-ban ha Urdar spawnol és 90-ig CS-ben (az összes CS monszta lvl80) , onnantól csak Diablo marad. Az a veszély nem fenyeget, hogy odáig el fogok menni, de azért jó tudni.

Raktam némi pontot a Dexterity-re, hogy 80% felett legyen a to hit. 82 után már felesleges lesz nézni a karakterlapot, úgyhogy onnantól valszeg minden megy Vitára.
Drop tekintetében egyelőre semmi említésre méltó, esett némi rare, de mind szemét. Mint pl. ez:

vagy ez:

Gold viszont ömlik a sok exceptional dropból, úgyhogy folyamatosan fogok gamblezni. Amu, Pike és Ring, ez a három ami érdekel.
Ja igen, kiosztottam 5 pontot a BO-ra, így még mindig marad 19 az 1H projectre.
This post was edited by -joey- on Feb 9 2014 11:22am