d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rici Es A Balatoni Nyaralo > Topkek
Prev1333435363787Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Sep 30 2013 04:13am
Quote (SnoopDogg @ Sep 30 2013 11:09am)
pénzre megbasznának nagyon simán látlelettel meg minden
lazán meg lehet magyarázni miben hátráltatja ez őt és miért szenvedett el anyagi kárt amit neked kell megfizetni
a legkisebb hülye szar indok is megteszi, ha bűnösnek találnak

teli vannak a börtönök inkább az erőszakos emberekre mennek rá mint piti tolvajokra

Meg amúgy mesh azért csak tisztában vagy vele, hogy puszta kézzel valaki eltalál jó helyen akkor simán eldőlsz mint 1 zsák :D (meg hát, ha váratlanul jön akkor mivan lól)
lehet az akár 50kilós nő is és egy 100kilós gyúrós állat

hát ha állba talál akkor lehet hogy megszédülök és elesek, vagy akár még elis ájulok, de egyébként esélytelen
Member
Sep 30 2013 04:17am
vicces hogy rici msot ezen felbuzdult és 0 verekedési tapasztalattal azthiszi most 1-2 tipptől jól agyonfog verni. remélem tényleg megpróbálkozik majd vele, önvédelemből simán szívesen agyonverném, majd postolok képeket az összevert fejéről
Member
Gold: 343.00
Sep 30 2013 04:18am
amugy röhögök ezen a nyomorult ádámon
meg akar itt verettetni mert fú de milyen idegesítő meg jaj de buta senee
ahelyett, hogy megbütykölné a nagy okos fejével azt a posblocker scriptet, ha már ennyire jót akar mindenkinek
meg őt aztán nagyon nem érdeklem, de minden harmadik postja körülöttem forog

szivesen találkoznék vele, hogy televerjem a nyamvadt, nyálgép kis egomán fejét
de az ilyenfajta nyomorultak nem tudják mi az a fairplay és tuti hozná 20 haverját mert csak elméletben van nagyra magára
szánalomhelikopter
Member
Gold: 279.00
Sep 30 2013 04:20am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Sep 2013 12:13)
hát ha állba talál akkor lehet hogy megszédülök és elesek, vagy akár még elis ájulok, de egyébként esélytelen

baszott mar egy ricinel vekonyabb gyerek ugy allcsucson, sunyi modon, hogy hirtelen nem igen tudtam vele mit kezdeni. vagy amikor qtgf ugy orrnyergen kurt az ejszaka, hogy egybol megszedultem, amikor kikeltem utana az agybol.
Member
Gold: 5,302.77
Sep 30 2013 04:20am
Kezd olyan lenni a hangulat, mint egy talponállóban.

/edit: 8888 post.

This post was edited by -joey- on Sep 30 2013 04:21am
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 30 2013 04:22am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 30 2013 12:13pm)

vagy halántékon, vagy orrba ver és akkor úgyis bekönnyezel és van ennyi ideje, hogy 34234szor rád verjen , esetleg térden rúg úgy, hogy utána bottal jársz 1 hónapig stb stb :D

@ Gurke
fizess ki neki 5ezret, hogy ne postoljon egész évben, ha megszegi a szavát megveretem negyed annyiért
halál komolyan

This post was edited by SnoopDogg on Sep 30 2013 04:24am
Member
Sep 30 2013 04:26am
am ha valaki utal nekem 5k forintot én eskü nem postolok január 1-ig
a szavamat adom rá.... nem mintha az sokat számítana, de srsly állnám a szavam

referencia munkákat nagyon nem tudok felmutatni de pl egyszer snoop dogg megkért NORMÁLISAN, hogy ne postoljak a lol topicba és azt kerültem is (mondjuk nem volt nehéz, mert amugy se értem miröl beszélnek ott :XD:XD)
Member
Sep 30 2013 04:27am
Quote (SnoopDogg @ Sep 30 2013 11:22am)
vagy halántékon, vagy orrba ver és akkor úgyis bekönnyezel és van ennyi ideje, hogy 34234szor rád verjen , esetleg térden rúg úgy, hogy utána bottal jársz 1 hónapig stb stb :D

vert már orrba ricinél 10x erősebb és nagyobb gyerek, és mégse könnyeztem be meg semmi bajom nem lett tőle. ahhoz hogy valakit 1 hit ko-zz vagy nagyon sok szerencse vagy tapasztalat kell. de mivel én thaiboxoltam meg már pár verekedésben voltam sajnos ezért nyilván ha verekedésre kerül a sor védeni fogom az államat az ökleimmel, és nem fogom hagyni hogy légyszi üssél meg egy olyan ponton gyorsan ami nagyon fájna. ő meg volt 2 alkalom karatén, a verekedéssel meg az a legnagyobb tapasztalata amikor anyjától kapott egy pofont mert 4est vitt haza általános suliban, szóval kár felbujtani ilyen szarokra sztem mer csak neki lesz baja. főleg hogy amugyis van ebnne egy ilyen elfojtott agresszio
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Sep 30 2013 04:29am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 30 2013 12:27pm)
vert már orrba ricinél 10x erősebb és nagyobb gyerek, és mégse könnyeztem be meg semmi bajom nem lett tőle. ahhoz hogy valakit 1 hit ko-zz vagy nagyon sok szerencse vagy tapasztalat kell. de mivel én thaiboxoltam meg már pár verekedésben voltam sajnos ezért nyilván ha verekedésre kerül a sor védeni fogom az államat az ökleimmel, és nem fogom hagyni hogy légyszi üssél meg egy olyan ponton gyorsan ami nagyon fájna. ő meg volt 2 alkalom karatén, a verekedéssel meg az a legnagyobb tapasztalata amikor anyjától kapott egy pofont mert 4est vitt haza általános suliban, szóval kár felbujtani ilyen szarokra sztem mer csak neki lesz baja. főleg hogy amugyis van ebnne egy ilyen elfojtott agresszio

oda megy hozzád, szia mesh .. nagyon sajnálom amik történtek PIFF állas és már megy rád baszhatod

velem is volt már ilyen, hogy egy kis senkiházi váratlanul állba vert megszédültem és már jött is rám mint egy őrült és én is verekedtem sokat

de amúgy, ha el is vered szerintem megéri neki hosszú távon :D

This post was edited by SnoopDogg on Sep 30 2013 04:31am
Member
Sep 30 2013 04:30am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 30 2013 10:27am)

amiatt meg lehet, hogy nem szemtől szembe fog betalálni
hanem mondjuk nagyobb tömegben, hátulról, késsel

ha valakit sokáig nyomorgatsz aki már amúgy is padlón van az előbb-utóbb eljut ilyen szintre, hogy képes és megteszi
attól, hogy valaki elfojtja az agresszioját attol még az ott lesz és csak gyűlik és gyűlik
Go Back To Magyar Topic List
Prev1333435363787Next
Add Reply New Topic New Poll