Quote (Smat @ Jan 27 2013 03:33am)
Írok pár tl;drt én is, megpróbálok érdekeseket is hogy fenntartsa az érdeklődést.
Kezdem ezzel:
~2 hete voltam hétvégén dolgozni, normál vasárnap volt, nem sok vendég mert épp hogy csak új év lett.
Bejött egy hót elázott forma aki kért 2 sört, én meg láttam rajta hogyha megissza akkor nekem kell feltakarítanom az epét a padlóról meg a pultról szóval mondtam neki hogy bocs teso etc. de nem szolgálhatlak ki.
Kicsit kiakadt rajta és elkezdte konkrétan verni az asztalt hogy neki bizony sör kell és kettő. De mivel annyira kész volt hogy nem tudta hogy kivel van, ezért azt mondtam neki hogy zártkörű buli lesz, és előtte 1 órával már nem szolgálhatok ki vendégeket. Ezt nem nagyon akarta elhinni, de szerencsére volt még 2 srác a pultnál akik ugyan ezt mondták neki, és kb. 20 percnyi győzködés után távozott az emberünk.
Tudom sokan azt olvasnátok hogy lenyúltam a kártyáját hogy hitelt vegyek fel rá, de még lesz pár tl;dr az éjszaka folyamán amit élvezni fogtok.
Én a teszkóba egy csacsi öreg papónak adtam 300 ft-ot.. NAGYON JÓL ESETT
Meg a buszsofőr is elszámolta a visszajárót, szóltam neki, vissza adtam.Leültem hátul a 4esbe, átszámoltam, még mindig több volt, előre mentem, és mondtam neki, az annyi még mindig nem annyi tesó