d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev133343536374303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 17 2011 07:46am
Quote (Moonflow @ 17 Jan 2011 15:28)
en is gondoltam ra, hogy megveszem Vladot, de most vettem meg nem reg Kennent, es ugy erzem, hogy inkabb a runakra kene koncentralnom, ahelyett, hogy meg egy 6300-as unlockot csinalok, mert lvl 25 vagyok majdnem, es meg csak sargak meg a fele piros van meg tier 3-ban, semmi quint meg kek runak... velemeny? vlad, vagy elobb a rune page?

Runepage-eket először át kell gondolni, hogy fedik egymást, mikkel játszol, mire van igény, etc -- nekem 6 page-el sikerült lefedni minden champot (profilomban meg lehet nézni)

Ami igazából mindenképp kell szerintem:
Quint: Flat HP, Flat AP, Flat Armor Pen
Red: Magic Pen, Armor Pen
Yellow: Mana Regen per Level, HP per Level
Blue: Magic Resist per Level, Mana Regen per Level, Ability Power per Level

Persze van 1-2 unique champ, pl Akali-nak kell 2 * dmg quint, Jax-nak dodge runák, de ha a felső runák megvannak megvan a champek 95%-ának a runája

Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 15:35)
na, pantheon és katarina nem jön be, ryze továbbra is egy állat, jó ha kell caster

warwicket unlockoltam tegnap, utánaolvastam, madred + berserker greaves + malady az alapja, meg a junglezés
van itt valaki szakértő aki tud erről mesélni nekem? :D
meg úgy a junglezést is úgy nagyjából elmondhatnátok, melyik lényekkel kell kezdeni (ofc nem baronnak fogok nekiugrani, de azért úgy mégis)

köszi :wub:

Champ függő ^^ Kérdezz felelek :P

Pl. Udyr-al, WW-vel (jungle ethalonok) és sok mással kékkel érdemes kezdeni, mert megteheti a champ vagy éppen ellopják, etc -- pl. WW olyan erős, hogy kék után megöli a 3 kis wraithet addig lemegy a CD a smiteról és mehet is pirosra

Shen-el pl. (kedvenc tankom, de inkább off tankokkal játszom mint pl. Vlad, Cho) életeben nem öljük le a kéket level 4-5-6 előtt -- ott csak a kis campekre kell rászállni, először a 2 golem, utána 4 wraith, 3 wolf, és repeat

Fiddle meg mondjuk már level 3-on már sárkányt solozik -.-

Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 15:44)
nem vágom miért sorcerer cipőt akar rá, meg Wit's end?
a képet pedig köszi, epic :D

ja, én úgy szoktam hogy flux, overload, W (elfelejtettem a nevét, ami lefogja) aztán Q-t maxolom először

Madreds-re épül a WW, aminek a passzívja (4% dmg per hit) magic -- ezért szokás Malady + Sorc shoes-t tenni rá (meg Kog'Maw-ra is!) mert lekapja minuszba a resisteket a 3 item, és akkor már nem 4%-ot sebez hanem jóval többet ^^
Member
Gold: 28.95
Jan 17 2011 07:47am
Quote (Klontar @ Jan 17 2011 02:44pm)

sorcerer oO
eddig berserker volt ott :D

azt vedd ha ww-zel :P / anarkin elég jól leírta ;D
a wit's end-et meg mana champ-ek ellen, ha ellenfel csapatában van legalább 3 manát használó, majd megérted :D

This post was edited by Magic_Hammer on Jan 17 2011 07:51am
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Jan 17 2011 07:53am
Quote (Anarkin @ 17 Jan 2011 14:46)
Madreds-re épül a WW, aminek a passzívja (4% dmg per hit) magic -- ezért szokás Malady + Sorc shoes-t tenni rá (meg Kog'Maw-ra is!) mert lekapja minuszba a resisteket a 3 item, és akkor már nem 4%-ot sebez hanem jóval többet ^^

ja vágom, kell egyáltalán malady+bloodrazeren kívül máshova ias (eddig zerker cipőt használtam mellé)? mert a hunters call is ad, azzal már elég szép mennyiség
és úgy kb. hogy vennél geart neki? madreddel kezd, az világos, aztán sorcerer cipő majd malady és utána bloodrazorré alakítani?
Member
Jan 17 2011 07:56am
Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 15:53)
ja vágom, kell egyáltalán malady+bloodrazeren kívül máshova ias (eddig zerker cipőt használtam mellé)? mert a hunters call is ad, azzal már elég szép mennyiség
és úgy kb. hogy vennél geart neki? madreddel kezd, az világos, aztán sorcerer cipő majd malady és utána bloodrazorré alakítani?

- kis madreds rush (5 perc alatt megvan jungelből, valami 700 gold lehet alap itemen felül)
- csizmi mert nem fogsz senkit utólérni / nem tudsz elfutni még ghostal sem
- nagy madreds (enélkül nem sebzel champeket)
- malady
- go tank, guardian, randuins, banshee, akármi ami kell
Member
Gold: 2,496.00
Jan 17 2011 07:57am

Code
Runepage-eket először át kell gondolni, hogy fedik egymást, mikkel játszol, mire van igény, etc -- nekem 6 page-el sikerült lefedni minden champot (profilomban meg lehet nézni)

Persze van 1-2 unique champ, pl Akali-nak kell 2 * dmg quint, Jax-nak dodge runák, de ha a felső runák megvannak megvan a champek 95%-ának a runája

amivel minden hero eldocog az sokkal inkabb ez -

Quint: Flat HP
Yellow: Mana Regen per Level,dodge
Blue: Magic Resist per Level, CDR

Code
Champ függő ^^ Kérdezz felelek :P

Pl. Udyr-al, WW-vel (jungle ethalonok) és sok mással kékkel érdemes kezdeni, mert megteheti a champ vagy éppen ellopják, etc -- pl. WW olyan erős, hogy kék után megöli a 3 kis wraithet addig lemegy a CD a smiteról és mehet is pirosra

Shen-el pl. (kedvenc tankom, de inkább off tankokkal játszom mint pl. Vlad, Cho) életeben nem öljük le a kéket level 4-5-6 előtt -- ott csak a kis campekre kell rászállni, először a 2 golem, utána 4 wraith, 3 wolf, és repeat

Fiddle meg mondjuk már level 3-on már sárkányt solozik -.-

Kekkel nem erdemes kezdeni, kiveve azokat aherokat akiknek muszaj ott kezdeni. Pl amumu, fiddle. Tobbi heroval mini golemeknel vagy ritkabban wraitheknel erdemes kezdeni.

Shennek pl rohadt sogat segit a kek, mert energy regent is ad, es igy spamnolhatod a W-t is, shennel lvl3on csinalom keket.

fiddle regen lvl1en is tudta solozni a asarkanyt megfelelo runakkal, most szerintem 3on se tudja, de nem biztos

WWre meg shorcerer shoes alap madreds es a Q miatt.
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Jan 17 2011 07:58am
Quote (Anarkin @ 17 Jan 2011 14:56)
- kis madreds rush (5 perc alatt megvan jungelből, valami 700 gold lehet alap itemen felül)
- csizmi mert nem fogsz senkit utólérni / nem tudsz elfutni még ghostal sem
- nagy madreds (enélkül nem sebzel champeket)
- malady
- go tank, guardian, randuins, banshee, akármi ami kell

:hail:
mindjárt ki is próbálok egy meccset
Member
Jan 17 2011 08:09am
Quote (TresholdOfUniverse @ 17 Jan 2011 15:57)

Kekkel nem erdemes kezdeni, kiveve azokat aherokat akiknek muszaj ott kezdeni. Pl amumu, fiddle. Tobbi heroval mini golemeknel vagy ritkabban wraitheknel erdemes kezdeni.

Shennek pl rohadt sogat segit a kek, mert energy regent is ad, es igy spamnolhatod a W-t is, shennel lvl3on csinalom keket.

fiddle regen lvl1en is tudta solozni a asarkanyt megfelelo runakkal, most szerintem 3on se tudja, de nem biztos

WWre meg shorcerer shoes alap madreds es a Q miatt.

Pregame-ben amíg spawnol a kék, úgyis 5v5 "fight" megy, szóval kéket mindenképp biztosítani kell (legalábbis egy bizonyos ELO után) -- ha meg ott vagyunk, úgyis megöljük, így legalább újra tud spawnolni a 7. percnél, amikor már top vagy mid kapja meg (valamelyikük biztosan caster)

Amúgy újabban Shaco-kat bírom, elterjedt hogy letesznek 2 jtib-et a 2 kis golemhez, 3-at a piroshoz, és 10 mp alatt lepucolják a jungelnek azt az oldalát :D Mindig kitalálnak valamit... pl. eve semmit nem változott már mióta, mindenki sírt hogy messze a leggyengébb champ, valaki kitalálta ezt a revive smite build-et, és most meg Riot nerfeli a köv. patchben, lol
Member
Gold: 47.25
Jan 17 2011 09:13am
Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 14:44)

ja, én úgy szoktam hogy flux, overload, W (elfelejtettem a nevét, ami lefogja) aztán Q-t maxolom először

En nem igy. Fluxra egyet, aztan a Rune Prison (W) max eloszor, azutan pedig a Flux, es a Q utoljara, mivel kb legelso itemnek veszek egy Tear-t, es az noveli a max manat kb egesz early game alatt, es az ad damage-et Q-ba, szoval arra nem kell kesobbiekig rakni. Szerintem igy jobb :) Ultit meg akkor, amikor elerheto.

Quote (Anarkin @ 17 Jan 2011 14:46)

En leginkabb mage-ekkel akarok jatszani, vagy magic-based, AP champekkel, szoval magpen red, hplvl yellow, cdred blue es flat hp quint lesz a setup amit eloszor osszerakok. Ez jo Kennennek is, Ryze-nak is, etc. Nem szoktam AD championokkal jatszani, bar megvan pl Ashe meg Yi tobbek kozott, majd azokra koncentralok, ha meguntam a mage-eket, addig meg raer meg a runa, es eleg egy page, sztem. De ty a tippeket :)

/e: tankokkal meg vegkepp nem, nem szeretem. Chogy megvan, de ennyi. Most majd akkor Vladot is megveszem, bar azt inkabb AP builddel raknam ossze, szoval csak offtank lenne nalam.

This post was edited by Moonflow on Jan 17 2011 09:15am
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2011 09:31am
ma minden szerencsétlen gecit kifogok
3 game volt eddig 3v5 be
+volt 2 olyan ahol 2db lvl1 es el voltunk.
faszomatmár . .
Member
Gold: 0.00
Jan 17 2011 09:33am
srácok nekem mért nem jó ehhez a patch?
Nem akar elindulni.
Go Back To Magyar Topic List
Prev133343536374303Next
Add Reply New Topic New Poll