Quote (Moonflow @ 17 Jan 2011 15:28)
en is gondoltam ra, hogy megveszem Vladot, de most vettem meg nem reg Kennent, es ugy erzem, hogy inkabb a runakra kene koncentralnom, ahelyett, hogy meg egy 6300-as unlockot csinalok, mert lvl 25 vagyok majdnem, es meg csak sargak meg a fele piros van meg tier 3-ban, semmi quint meg kek runak... velemeny? vlad, vagy elobb a rune page?
Runepage-eket először át kell gondolni, hogy fedik egymást, mikkel játszol, mire van igény, etc -- nekem 6 page-el sikerült lefedni minden champot (profilomban meg lehet nézni)
Ami igazából mindenképp kell szerintem:
Quint: Flat HP, Flat AP, Flat Armor Pen
Red: Magic Pen, Armor Pen
Yellow: Mana Regen per Level, HP per Level
Blue: Magic Resist per Level, Mana Regen per Level, Ability Power per Level
Persze van 1-2 unique champ, pl Akali-nak kell 2 * dmg quint, Jax-nak dodge runák, de ha a felső runák megvannak megvan a champek 95%-ának a runája
Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 15:35)
na, pantheon és katarina nem jön be, ryze továbbra is egy állat, jó ha kell caster
warwicket unlockoltam tegnap, utánaolvastam, madred + berserker greaves + malady az alapja, meg a junglezés
van itt valaki szakértő aki tud erről mesélni nekem?

meg úgy a junglezést is úgy nagyjából elmondhatnátok, melyik lényekkel kell kezdeni (ofc nem baronnak fogok nekiugrani, de azért úgy mégis)
köszi

Champ függő ^^ Kérdezz felelek

Pl. Udyr-al, WW-vel (jungle ethalonok) és sok mással kékkel érdemes kezdeni, mert megteheti a champ vagy éppen ellopják, etc -- pl. WW olyan erős, hogy kék után megöli a 3 kis wraithet addig lemegy a CD a smiteról és mehet is pirosra
Shen-el pl. (kedvenc tankom, de inkább off tankokkal játszom mint pl. Vlad, Cho) életeben nem öljük le a kéket level 4-5-6 előtt -- ott csak a kis campekre kell rászállni, először a 2 golem, utána 4 wraith, 3 wolf, és repeat
Fiddle meg mondjuk már level 3-on már sárkányt solozik -.-
Quote (Klontar @ 17 Jan 2011 15:44)
nem vágom miért sorcerer cipőt akar rá, meg Wit's end?
a képet pedig köszi, epic

ja, én úgy szoktam hogy flux, overload, W (elfelejtettem a nevét, ami lefogja) aztán Q-t maxolom először
Madreds-re épül a WW, aminek a passzívja (4% dmg per hit) magic -- ezért szokás Malady + Sorc shoes-t tenni rá (meg Kog'Maw-ra is!) mert lekapja minuszba a resisteket a 3 item, és akkor már nem 4%-ot sebez hanem jóval többet ^^