Quote (SteelMeetsSteel @ 6 Jul 2023 23:21)
lesz eleg content??
a gemes mobokon kivul semmilyen uj content nem lesz. endgame pont olyan unalmas szar marad mint eddig...
ez igy seasonal updatenek teljesen jo, csak mellette az endgammel is elegge kezdeni kellett volna valamit
a patchet még nem láttuk hogy abban mi lesz, bár valszeg endgamere tul sok minden ujdonság nem lesz
lesz uj boss, én ezt ugy értelmeztem hogy uber lilith féleség lesz az is, de season 1re már multkor is mondták hogy készen vannak, minden nagyobb változtatás season 2ben jön amire adott feedbacket a community (pl resist, gem bag, és gondolom az endgame content is, a monster densityt azt nem tudom melyikre irták, az lehet még season 1 lesz)
szerintem elsö seasonnek korrekt amit kiadnak, mondták is hogy ök is ugy számolnak hogy kb 1-1.5 honapig játszanak vele masszivan az emberek (augusztus 18-20 körül jön a poe liga btw)
azt amugy én is ugy gondolom hogy ha nem csinálnak valamit akkor elég halott lesz a dolog 2-3 seasonön belül, de ez a joe shelly meg most a joe piepiora olyan embereknek tünnek akik tudják mit csinálnak és képesek változtatni dolgokon... remélhetöleg