d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1339733983399340034015001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Aug 5 2014 03:50pm
Quote (RRC @ Aug 5 2014 09:49pm)
soha életemben nem voltam svédországban

te hallod ne szedj több gyógyszert
Member
Gold: 33,265.80
Aug 5 2014 03:51pm
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 22:48)
svédországbol jött tele van pénzzel, neki egy doboz cigi mint neked egy zsömle /care
a havi 400k létminimum neki havi 2 millio éhbér

uh
politikustanonc

kezdem kapizsgálni miért blokkoltál és hüjéztél
fogalmad nincs a szegénységről

Beszelgessunk komolyan Senee!

En is szegeny csaladban nottem fel / elek meg most is. Ilyen helyzetben a csaladbol senki se dohanyzik es egyeb karos szenvedelyeik sincsenek.
Ha meg mar az utcan lejmolsz tehetned azt vmi hasznosabb dologert is mint egy szal egy perces elvezetert.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 5 2014 03:51pm
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 23:50)
te hallod ne szedj több gyógyszert

most vettem be a mai adagot :~)
Member
Gold: 1,630.69
Aug 5 2014 03:57pm
Quote (RRC @ Aug 5 2014 10:39pm)
de nem is értem minek adta oda nekik... engem ez ilyen nagyon fel tud idegesiteni

egyetemen néha adok 1 szálat egy jobb csajnak ha kér, de egy egész dobozt cigányoknak wtf

Ma lattam hogy mekiben van egy qt kinai dolgozo, ugyhogy ott ebedeltem. Önfeledtem majszoltam a burgeremet miközben legeltettem a szemeimet a szepsegen, erre odajön valami dagadt ciganyasszony, es megszolal franciaul hogy nem-e tudnek neki kis penzt adni mert ehezik. Gondoltam adok neki egy kis aprot, miközben turkalok a penzermek között megszolal, hogy neki az XXL menü kene, az meg ~15 CHf (4k forint), miközben egy sajtburget 2.50. Meg akartam kerdezni hogy ezt most komolyan gondolja-e, erre szol a mellettem ülö csaj hogy zavarjam el siman a faszba, minden nap ott kunyeral a mekiben.
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 5 2014 03:58pm
Quote (Karan2_Returned @ 5 Aug 2014 23:57)
Ma lattam hogy mekiben van egy qt kinai dolgozo, ugyhogy ott ebedeltem. Önfeledtem majszoltam a burgeremet miközben legeltettem a szemeimet a szepsegen, erre odajön valami dagadt ciganyasszony, es megszolal franciaul hogy nem-e tudnek neki kis penzt adni mert ehezik. Gondoltam adok neki egy kis aprot, miközben turkalok a penzermek között megszolal, hogy neki az XXL menü kene, az meg ~15 CHf (4k forint), miközben egy sajtburget 2.50. Meg akartam kerdezni hogy ezt most komolyan gondolja-e, erre szol a mellettem ülö csaj hogy zavarjam el siman a faszba, minden nap ott kunyeral a mekiben.

jól tetted

ezek olyanok, mint a level 1 orc shaman og-ban, akinek csak 20g kell
Member
Aug 5 2014 04:00pm
Quote (josheide @ Aug 5 2014 09:51pm)
Beszelgessunk komolyan Senee!

En is szegeny csaladban nottem fel / elek meg most is. Ilyen helyzetben a csaladbol senki se dohanyzik es egyeb karos szenvedelyeik sincsenek.
Ha meg mar az utcan lejmolsz tehetned azt vmi hasznosabb dologert is mint egy szal egy perces elvezetert.

értem
és az embereknek mindenhol mindig ilyen erősnek kell lenniük, küzdeni és hajtani
aki nem bírja, belecsömörlik/beleroppan az vesszen el, haljon meg

még oké is lennék ezzel.. ha a politikusok nem fosztanák szét az egész mindenséget; és okot se adnának arra, hogy ne legyen küzdeni se kedve az emebreknek

és fel se bírod fogni miért adják fel egyesek
mondjuk ez lehet amiatt van, mert otthon nem ezt láttad (nem cigizett senki, káros szenvedély nuku) és küzdöttetek és eljutottatok valahova

de pl aki beleszületik egy olyan családba ahol nem is várták csak lett, 5 másik mellé az előtt nincs ilyen példa és szarni is fog mindenre

jött be pont egy ilyen közgyógy elbíráláshoz gyámihatalos végzés, elolvastam.. hát az is nice.. és csomó ilyen család van (több mint amilyen a tiéd - és egyre csak nő a számuk.. pláne, ha orbánék tovább fosztanak; egyre többen fognak elkeseredni a faszba és feladni az egészet)
Member
Aug 5 2014 04:04pm
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 23:00)
értem
és az embereknek mindenhol mindig ilyen erősnek kell lenniük, küzdeni és hajtani
aki nem bírja, belecsömörlik/beleroppan az vesszen el, haljon meg

még oké is lennék ezzel.. ha a politikusok nem fosztanák szét az egész mindenséget; és okot se adnának arra, hogy ne legyen küzdeni se kedve az emebreknek

és fel se bírod fogni miért adják fel egyesek
mondjuk ez lehet amiatt van, mert otthon nem ezt láttad (nem cigizett senki, káros szenvedély nuku) és küzdöttetek és eljutottatok valahova

de pl aki beleszületik egy olyan családba ahol nem is várták csak lett, 5 másik mellé az előtt nincs ilyen példa és szarni is fog mindenre

jött be pont egy ilyen közgyógy elbíráláshoz gyámihatalos végzés, elolvastam.. hát az is nice.. és csomó ilyen család van (több mint amilyen a tiéd - és egyre csak nő a számuk.. pláne, ha orbánék tovább fosztanak; egyre többen fognak elkeseredni a faszba és feladni az egészet)

Bizony, ez egy kegyetlen vilag. Ha nem harcolsz, nem is nyerhetsz.

Viszont gondolj bele, a magamfajta kemenyen dolgozo, gondolkodo embereknek koszonheted, hogy meg igy, hogy teljesen kepzetlen vagy es egy legalja munkat vegzel is jobban elsz mint 300 eve barki a foldon.

Szoval egy kis halat teso legyszives.
Member
Aug 5 2014 04:09pm
Quote (josheide @ Aug 5 2014 10:04pm)
Bizony, ez egy kegyetlen vilag. Ha nem harcolsz, nem is nyerhetsz.

Viszont gondolj bele, a magamfajta kemenyen dolgozo, gondolkodo embereknek koszonheted, hogy meg igy, hogy teljesen kepzetlen vagy es egy legalja munkat vegzel is jobban elsz mint 300 eve barki a foldon.

Szoval egy kis halat teso legyszives.

mondjuk ez igaz ezen már én is gondolkodtam

grófok/bárók ültek a hatalmas vagyonon azt mit csináltak belőle.... kurváztak, utazgattak...(?) hát nem is volt semmi más ... ilyen összejöveteleket tartottak közösség, zabálás csillogás szép ruhák
na most én utazni utálok, kurvázni mondjuk kurváznék de /care ugyse allna fel
az összejöveteleket meg a ruhákat is utálom, le se szarom

wow nélkül mit se ért szegény szerencsétlenek élete

kb mintha megnyernéd a lottót közvetlen a zombiakokaplikszis elött
Member
Aug 5 2014 04:12pm
Quote (Senee @ 5 Aug 2014 23:09)
mondjuk ez igaz ezen már én is gondolkodtam

grófok/bárók ültek a hatalmas vagyonon azt mit csináltak belőle.... kurváztak, utazgattak...(?) hát nem is volt semmi más ... ilyen összejöveteleket tartottak közösség, zabálás csillogás szép ruhák
na most én utazni utálok, kurvázni mondjuk kurváznék de /care ugyse allna fel
az összejöveteleket meg a ruhákat is utálom, le se szarom

wow nélkül mit se ért szegény szerencsétlenek élete

kb mintha megnyernéd a lottót közvetlen a zombiakokaplikszis elött

Na latod, elvezd csak a kolat pizzat es a wowot es ne panaszkodj ennyit.
Member
Aug 5 2014 04:15pm
Quote (josheide @ Aug 5 2014 10:12pm)
Na latod, elvezd csak a kolat pizzat es a wowot es ne panaszkodj ennyit.

aug20-tól szept1-ig szabin leszek

istenem alig várom

mán be van készitve 50 ezer forint
az mind el lesz pizzázva kólázva

aztán kezdődik minden előről :(((((((((((((((((((((((((((( szemét élet
Go Back To Magyar Topic List
Prev1339733983399340034015001Next
Closed New Topic New Poll