Quote (josheide @ Aug 5 2014 09:51pm)
Beszelgessunk komolyan Senee!
En is szegeny csaladban nottem fel / elek meg most is. Ilyen helyzetben a csaladbol senki se dohanyzik es egyeb karos szenvedelyeik sincsenek.
Ha meg mar az utcan lejmolsz tehetned azt vmi hasznosabb dologert is mint egy szal egy perces elvezetert.
értem
és az embereknek mindenhol mindig ilyen erősnek kell lenniük, küzdeni és hajtani
aki nem bírja, belecsömörlik/beleroppan az vesszen el, haljon meg
még oké is lennék ezzel.. ha a politikusok nem fosztanák szét az egész mindenséget; és okot se adnának arra, hogy ne legyen küzdeni se kedve az emebreknek
és fel se bírod fogni miért adják fel egyesek
mondjuk ez lehet amiatt van, mert otthon nem ezt láttad (nem cigizett senki, káros szenvedély nuku) és küzdöttetek és eljutottatok valahova
de pl aki beleszületik egy olyan családba ahol nem is várták csak lett, 5 másik mellé az előtt nincs ilyen példa és szarni is fog mindenre
jött be pont egy ilyen közgyógy elbíráláshoz gyámihatalos végzés, elolvastam.. hát az is nice.. és csomó ilyen család van (több mint amilyen a tiéd - és egyre csak nő a számuk.. pláne, ha orbánék tovább fosztanak; egyre többen fognak elkeseredni a faszba és feladni az egészet)