d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1339433953396339733985001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Jul 14 2014 11:20pm
Epikus! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 0.05
Jul 15 2014 12:42am
Quote (AngryBug @ Jul 15 2014 01:02am)
A Pestről hallottam csoportból másolva, én kurvára röhögtem:

Ezt a történetet ma oszotta meg velem egy kedves barátom, remélem szerzek egy jó pillanatot pár lelkes csoport tagnak!:)
Vásárlói vélemény
Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…

jézusom :D
Member
Gold: 0.00
Jul 15 2014 01:09am
Quote (anyd @ 14 Jul 2014 22:51)
Tfw holnap megyek eletem elso allasinterjujara

Az jó feel, rám jó hatással vannak az interjúk, eddig 3ból 3 alatt totál tard voltam.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 15 2014 01:11am
Quote (fahrii @ 15 Jul 2014 08:09)
Az jó feel, rám jó hatással vannak az interjúk, eddig 3ból 3 alatt totál tard voltam.

én azzal várok, ráérnek utána rájönni
Member
Jul 15 2014 01:14am
Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 08:11)
én azzal várok, ráérnek utána rájönni

nincs véletlen valami jó c# feladatgyűjteményed?
Member
Jul 15 2014 01:40am
Quote (fahrii @ 15 Jul 2014 08:14)
nincs véletlen valami jó c# feladatgyűjteményed?

nxn-es aknakereső
- komponensesdi (legyenek származtatottak a kockák UserControlból vagy miből)
- rekurzió amikor rákattintasz egy cuccra (hogy kinyissa a körülötte lévőket)

számológép, elég egy textbox meg egy oké gomb, nem kell ezer gomb
- tanultál lengyel formulát, egy verem kell hozzá meg kb 5 feltétel és kész
- mehet bele min max úgy hogy ((5 min 4) * 2), tehát ezt még könnyű megcsinálni mert kétoldalú
- advanced, ne csak két oldalú cuccok legyenek hanem mondjuk valami négyzete
- ha ez működik akkor dobd ki, File -> New project, és csináld meg úgy hogy van egy CalculatorComponent: UserControl szarod, abban van 3 UserControl: mondjuk TextBox, Label(eredmény) és Button, és a CalculatorComponent leteszi őket saját magára és mindent megcsinál magától, és így azt le tudod tenni a programban 250 helyre egy mozdulattal

faltörő -- csináltam egyet winphone 7-re http://imgur.com/a/ovshO
- oop much, minden cucc a saját ütközését vizsgálja vagy találd ki hogy lenne jobb
- pályák leírása random .txt-be kézzel
- izgalmas, lehet funolni azzal hogy kitalálsz pár vackot amik kiesnek a kockákból és azokat is programozhatod

tetris
- ki kell találni hogy tudod faszán leírni a formákat hogy ne legyen 80000 sor kód, ez elég jó feladat alapból
- utána már csak egy mátrix és mozgatod lefele azokat amik mondjuk "mozgónak" vannak jelölve és mindig nézel ütközést és ha az van akkor azokat is fixre állítod

ezekhez sima kockarajzolás elég

fancy dolgok nélkül (animáció hülyeség neked) azért mindegyik elég rövid, igazából az lenne a cél hogy sok gyakorlás után mindegyiket egy délután alatt meg tudd csinálni pöpecül mintha csak wordbe pötyögnél
nem poénból mondom őket, mindegyikkel masszívan tanulsz és emberközeli feladatok
és persze mindegyikkel szívni fogsz sokat de hát ez a lényege
a feladatgyűjtemény hülyeség, ha nem akarod megcsinálni akkor nem is fogod -- hidd el ezek jobbak
én ilyeneket tolnék / tolok ha mondjuk valami új nyelvet tanulok (javascriptben pl mindet megcsináltam már az utóbbi időben amikor unatkoztam)

meg persze ha mondjuk mindet megcsináltad és rájöttél dolgokra, akkor vissza fogsz gondolni a legelsőre, és hogy mekkora faszságokat csináltál -- majd újraírod ahogy van
Member
Jul 15 2014 01:47am
Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 08:40)
nxn-es aknakereső
- komponensesdi (legyenek származtatottak a kockák UserControlból vagy miből)
- rekurzió amikor rákattintasz egy cuccra (hogy kinyissa a körülötte lévőket)

számológép, elég egy textbox meg egy oké gomb, nem kell ezer gomb
- tanultál lengyel formulát, egy verem kell hozzá meg kb 5 feltétel és kész
- mehet bele min max úgy hogy ((5 min 4) * 2), tehát ezt még könnyű megcsinálni mert kétoldalú
- advanced, ne csak két oldalú cuccok legyenek hanem mondjuk valami négyzete
- ha ez működik akkor dobd ki, File -> New project, és csináld meg úgy hogy van egy CalculatorComponent: UserControl szarod, abban van 3 UserControl: mondjuk TextBox, Label(eredmény) és Button, és a CalculatorComponent leteszi őket saját magára és mindent megcsinál magától, és így azt le tudod tenni a programban 250 helyre egy mozdulattal

faltörő -- csináltam egyet winphone 7-re http://imgur.com/a/ovshO
- oop much, minden cucc a saját ütközését vizsgálja vagy találd ki hogy lenne jobb
- pályák leírása random .txt-be kézzel
- izgalmas, lehet funolni azzal hogy kitalálsz pár vackot amik kiesnek a kockákból és azokat is programozhatod

tetris
- ki kell találni hogy tudod faszán leírni a formákat hogy ne legyen 80000 sor kód, ez elég jó feladat alapból
- utána már csak egy mátrix és mozgatod lefele azokat amik mondjuk "mozgónak" vannak jelölve és mindig nézel ütközést és ha az van akkor azokat is fixre állítod

ezekhez sima kockarajzolás elég

fancy dolgok nélkül (animáció hülyeség neked) azért mindegyik elég rövid, igazából az lenne a cél hogy sok gyakorlás után mindegyiket egy délután alatt meg tudd csinálni pöpecül mintha csak wordbe pötyögnél
nem poénból mondom őket, mindegyikkel masszívan tanulsz és emberközeli feladatok
és persze mindegyikkel szívni fogsz sokat de hát ez a lényege
a feladatgyűjtemény hülyeség, ha nem akarod megcsinálni akkor nem is fogod -- hidd el ezek jobbak
én ilyeneket tolnék / tolok ha mondjuk valami új nyelvet tanulok (javascriptben pl mindet megcsináltam már az utóbbi időben amikor unatkoztam)

meg persze ha mondjuk mindet megcsináltad és rájöttél dolgokra, akkor vissza fogsz gondolni a legelsőre, és hogy mekkora faszságokat csináltál -- majd újraírod ahogy van

jaj :D
hát egy oop alapjai tárgy után ez egy kicsit nagy falatnak tűnik
amúgy ty, elleszek velük egy darabig

This post was edited by fahrii on Jul 15 2014 01:48am
Member
Jul 15 2014 01:48am
Quote (fahrii @ 15 Jul 2014 08:47)
jaj :D
hát egy oop alapjai tárgy után ez egy kicsit nagy falatnak tűnik

egyetemen nem tanulod meg
Member
Gold: 1.00
Jul 15 2014 01:54am
Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 01:22)
igazából ezzel csak szerencséje van az embernek, mert nem sok munkára tudsz otthon x évig felkészülni (ahol x az sokkal inkább xx)

Ne is mond... Kurvára kéne egy oszcilloszkóp, meg egy jó multiméter, de kurvára nincs rá pénzem.

Az összes boardomat (fpga, demoboardok, atmel 32 bites boardok, can-es vezérlőket) a suliból kunyeráltam kölcsön.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 15 2014 01:55am
Member
Jul 15 2014 02:03am
Quote (CyberPunk666 @ 15 Jul 2014 08:54)
Ne is mond... Kurvára kéne egy oszcilloszkóp, meg egy jó multiméter, de kurvára nincs rá pénzem.

Az összes boardomat (fpga, demoboardok, atmel 32 bites boardok, can-es vezérlőket) a suliból kunyeráltam kölcsön.

ezeknek a kis vacak dolgoknak nem ilyen 2000 forintnak kéne lenniük, ha egy raspberry 20k?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1339433953396339733985001Next
Closed New Topic New Poll