Quote (xGurke @ Apr 11 2014 09:02pm)
na akkor most leírom, hogy miért utálom kibaszottul ezt a játékot
minden egyes kurva patch alkalmával "kiválasztódik" ~15 champion akiket van értelme játszani
ezek általában 10-ből a 0 és 3 skill cap közé esnek természetesen, tehát akinek van egy kis józan esze, az utálja őket mint a szart,
mert kurva unalmas velük játszani, (lásd : trundle \ shyv \ mundo etc top) de ha nem velük játszol, akkor a patch kialakítása miatt
esélyed sincsen hosszú távon pozitív win/lose-t hozni. természetesen a community 98%-át ez egyáltalán nem zavarja, hiszen mindenki
olyan mint jara, akinek se main roleja, se olyan championja, amivel 30nál több game lenne, mert csak azt pickelgetik, ami épp OP és
semmi skill nem kell hozzá, úgyis nyersz. ebben azóta vagyok 100%-ig biztos, ami óta behozták az urfot. mire számítottam egy nagyon kicsit?
arra, hogy mindenki high skillcap championokat, assasinokat, etc fog játszani, mert a low cd-ok miatt kurva nagy playeket lehet csinálni, ha meg
elbaszol valakit, kit érdekel? 2 sec cd van minden skilleden. hát kurvára nem ez történt. miből áll egy urf game? soraka spammolja a healt, silencet, Q-t,
esélyed sincsen akármit is csinálni, sona QWEQWEWEWQEQWEQWEQWEQWEQWEQWE és csak sétál melletted és nem tudsz semmit csinálni,
alistar QWQWQWQWQWQWQWQWQW, mozdulni nem bírsz, és folytathatnám a sort, de inkább berakom ezt a videót, mert elég találó :
http://www.youtube.com/watch?v=cHes17Bse9k
ebből látszik, hogy az emberek kurvára nem jól akarnak játszani vagy jól akarják magukat érezni, csak NYERNI NYERNI és NYERNI akarnak bármi áron,
és ezt kurva szánalmasnak tartom. mivel lvl 30 vagyok, megvan minden rúnám, majdnem az összes champ, ezért nem normalozok, mert semmi értelme, nem kell ip,
de rankeden meg csak a kibaszott rák megy, mert ha nem a "havi op champ pool"-ból pickelsz, akkor osztódik az esélyed a nyerésre, mindenki flamelni fog és
nem csak hogy nem fogod magad jól érezni, de még az idődet is feleslegesen baszod el. vagy beállsz a sorba és te is játszod a FOS championokat, akik épp erősek,
és SEMMI skill nem kell hozzájuk, aztán járatod a pofád, hogy milyen kurva skilled vagy. ezt gondoltam leírom
egy retardált gamemodban hulyegyerekek jatszanak, micsoda meglepetes
a balance problemakat meg havonta ugyan igy leirom tobb forumon tobb nyelven, mindenki le se szarja, vagyok kapok egy ajra jolmegszakertettemegintajatekot-ot, aztan ennyi.