d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1339333943395339633975001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jul 14 2014 04:38pm
Quote (tevetava @ Jul 14 2014 10:37pm)
sose lehet elég korán elkezdeni, verseny van

az életbenmaradásért
szemét világ
Member
Gold: 280.00
Jul 14 2014 04:43pm
Quote (tevetava @ Jul 14 2014 11:34pm)
egyrészt mert úgy jött le a postjaidból, hogy nem vagy nagyon kitömve, sőt, csöves bor bovl all day erryday
másrészt mostanában már nagyon hamar el kell kezdeni munkatapasztalatot szerezni, hogy mire kikerülsz diplomásként a piacra, ne legyél iszonyatosan nagy hátrányban

szóval fura, hogy eddig nem volt motiváció/idő/elhatározás, hogy dolgozni akarj

Eletmuvesz vagyok, eddig megoldottam keves lovebol a dolgot, mostanaban lettem motivalt a gazdagodasra
30 eves koromra leszek kb milliomos ugy szamolgattam
Member
Gold: 343.00
Jul 14 2014 04:46pm
Quote (anyd @ Jul 14 2014 10:43pm)
Eletmuvesz vagyok, eddig megoldottam keves lovebol a dolgot, mostanaban lettem motivalt a gazdagodasra

én szombaton
akkor húzzák a lottót
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 04:47pm
Quote (tevetava @ 14 Jul 2014 23:37)
sose lehet elég korán elkezdeni, verseny van

igazából nincs, gereblyével szedik fel a juniorokat az utcáról -- két céghez ahova konkrétan tudom hogy mennyit akarnak _idén_: még több mint 500 összesen
és ez csak kettő
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2014 04:50pm
Quote (anyd @ 15 Jul 2014 00:43)

jól van akkor, hajrá holnap!
én is szeretnék milliomos lenni 30 éves koromra :D

Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 00:47)
igazából nincs, gereblyével szedik fel a juniorokat az utcáról -- két céghez ahova konkrétan tudom hogy mennyit akarnak _idén_: még több mint 500 összesen
és ez csak kettő

értem én, hogy nagy a kereslet, de ha azt gondolod, hogy hátradőlhetsz, akkor leelőznek a többiek, és neked a kurva jó hely helyett csak a simán jó hely marad. pedig kereshetnél sokkal többet is, csak lustaságból nem teszed

This post was edited by tevetava on Jul 14 2014 04:52pm
Member
Jul 14 2014 04:52pm
Quote (tevetava @ 14 Jul 2014 23:50)
jól van akkor, hajrá holnap!
én is szeretnék milliomos lenni 30 éves koromra :D

értem én, hogy nagy a kereslet, de ha azt gondolod, hogy hátradőlhetsz, akkor leelőznek a többiek

én egyáltalán nem gondolom azt, naponta kb 25 oldal tech irományt olvasok el a neten + videók ; és így se vagyok up2date
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2014 04:56pm
Quote (Anarkin @ 15 Jul 2014 00:52)
én egyáltalán nem gondolom azt, naponta kb 25 oldal tech irományt olvasok el a neten + videók ; és így se vagyok up2date

bár nem ismerlek, de ahogy olvastam te elég jó vagy, és jó úton haladsz pont ezért, mert érdekel, benne vagy, nagyon sokat fejlődtél eddig is, de sosem állsz meg, mert tudod, hogy mindig van még hova
Member
Gold: 0.16
Jul 14 2014 05:21pm
elkezdtem az elkapott szúnyogokat lerakni az asztalom sarkához h számoljam mennyit ölök meg, és 2 nap alatt úgy néz ki az a rész, mint egy temető..
Member
Jul 14 2014 05:22pm
Quote (tevetava @ 14 Jul 2014 23:56)
bár nem ismerlek, de ahogy olvastam te elég jó vagy, és jó úton haladsz pont ezért, mert érdekel, benne vagy, nagyon sokat fejlődtél eddig is, de sosem állsz meg, mert tudod, hogy mindig van még hova

igazából ezzel csak szerencséje van az embernek, mert nem sok munkára tudsz otthon x évig felkészülni (ahol x az sokkal inkább xx)
Member
Gold: 0.16
Jul 14 2014 06:02pm
A Pestről hallottam csoportból másolva, én kurvára röhögtem:

Ezt a történetet ma oszotta meg velem egy kedves barátom, remélem szerzek egy jó pillanatot pár lelkes csoport tagnak!:)
Vásárlói vélemény
Miután közölték velem, hogy a golyóim úgy néztek ki, mint egy öregedő rasztafári feje, elhatároztam, hogy fejest ugrok a dolgok közepébe és veszek egy ilyen krémet, mivel a korábbi borotválási próbálkozásaim csak csekély sikerrel jártak és majdnem elroppant a gerincem, amikor megpróbáltam elérni a problémásabb részeket. Mivel kissé romantikus vagyok, úgy gondoltam, a tettet az asszony szülinapjára időzítem, hogy érezze a törődést. Jóval előtte megrendeltem a terméket, és mivel az Északi-tengeren dolgozok, úgy gondoltam, keményebb vagyok, mint az előző vélemények írói, akiket puhány irodai alakoknak tartottam… Ó, társaim a fájdalomban, micsoda tévedés volt!
Megvártam, míg az asszony az ágyba bújt, és miután homályos utalásokat tettem neki valami különleges meglepetésről, lementem a fürdőszobába. Kezdetben minden jól ment, felkentem a krémet és vártam, hogy valami történjen. Nem kellett sokáig várnom.
Először kellemes melegséget éreztem, melyet pillanatokon belül olyan intenzív, égető érzés váltott fel, amit csak úgy tudok leírni, minta ketten húzták volna a szögesdrótból készült alsógatyámat a farpofáim közé, azzal a feltett szándékkal, hogy a fejemmel kiüssem a plafont. Addig az éjszakáig a vallás nem játszott nagy szerepet az életemben, de akkor készséggel híve lettem volna bármelyik vallásnak, amelyik megszünteti azt a kegyetlen égető érzést a hátsó kijárat körül, amely pusztulással fenyegette a koronaékszereket is. Miközben azért küzdöttem, hogy ne harapjam át a fájdalomtól az alsó ajkamat, megpróbáltam lemosni a krémet, amivel csak annyit értem el, hogy egy szőrcsomó eldugította a lefolyót. Könnyektől elhomályosult szemmel támolyogtam ki a hallon keresztül a konyhába, és - mivel járni nem nagyon voltam képes - az utolsó métert kúszva tettem meg a hűtőszekrényig valami hűsítő fájdalomcsillapító reményében. Feltéptem a hűtőgép ajtaját, megláttam egy doboz jégkrémet, aminek letéptem a tetejét és magam alá helyeztem. A megkönnyebbülés fantasztikus, de csak időleges volt, mivel a jégkrém meglehetősen gyorsan elolvadt és az égető érzés hamar visszatért. A jégkrémes doboz kialakítása miatt ráadásul a kipufogót nem tudtam hűsíteni, ezért körbetapogattam a mélyhűtőfiókot valami más után kutatva, mivel biztos voltam benne, hogy a látásomat meglehetősen hamar újra el fogom veszíteni. Megragadtam egy zacskót, amiről később kiderült, hogy fagyasztott kelbimbó volt, kiszakítottam, és közben próbáltam olyan csendben maradni, amennyire csak tudtam. Fogtam egy marék kelbimbót és megkíséreltem párat beszorítani a farpofáim közé, de hiába. Azért nem működött a dolog, mert egy kevés krémnek sikerült feljutnia a végbelembe, ami olyan érzést okozott, mintha egy rakétahajtómű dolgozott volna bennem odalent. Kétségkívül – és egyben remélhetőleg is – ez volt az egyetlen pillanat az életemben, amikor arra vágytam, bárcsak megjelenne egy homokos hóember a konyhában, amiből látható, milyen mélyre lettem volna képes süllyedni a fájdalom csillapítása érdekében. Fájdalomtól elgyötört elmém csak azt az ötletet volt képes kiszenvedni magából, hogy egy kelbimbót óvatosan felhelyeztem oda, ahol még előtte semmi sem járt.
Balszerencsémre a konyhából kihallatszó furcsa nyögésekre felriadt asszony ezt a pillanatot választotta ki, hogy utána járjon a zajok forrásának, akit az a látvány fogadott, hogy a seggem az égnek mered, golyóimról epres jégkrém csöpög, és éppen egy szem kelbimbót tolok a lyukamba, miközben azt nyöszörgöm: Hú, de jó érzés…
Érthető módon megrázta a látvány és felsikított, és mivel nem láttam az érkezését, a hangtól önkéntelenül összerándultam, ami miatt a kelbimbó meglehetős sebességgel kilövődött belőlem éppen az ő irányába. Megértem, hogy nem éppen arra a különleges meglepetésre vágyott, hogy éjjel 11 órakor egy kifingott kelbimbóval lábon lőjék a konyhában, és az sem segített rajtam, hogy másnap a gyerekeknek meg kellett magyarázni a jégkrémben látható furcsa lenyomat keletkezésének körülményeit. Szóval, összességében a Veet eltávolítja a szőrt, a méltóságot és az önbecsülést…

This post was edited by AngryBug on Jul 14 2014 06:02pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1339333943395339633975001Next
Closed New Topic New Poll