d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Telefon Help Topik
Prev1338339340341342660Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Dec 6 2012 07:40am
Quote (Eoghan @ 6 Dec 2012 15:32)
:mellow:
közölte, hogy nem akar androidot. akkor van egy wp7 út meg van egy ios út. (bár szerintem a motorola defy is android..)
nem mondta, hogy játszani akar, nem mondta, hogy fórumokon akar versenyezni a benchmark eredmények alapján. ez alapján feltételezem, hogy akar egy stabil telefont akadozás mentesen casual használatra.
na arra tök jó szerintem egy iphone 3gs. miért ne lenne jó?
kapott egy tippet, hogy iphone3g/3gs. kapjon tőled is egy tippet valami androidról meg még valakitől wp telefont. mi tőlünk már hallotta a javaslatot, ti jöttök.
majd megtaperolja mind a hármat és amelyik jobban kézre áll neki, abból vesz egyet. ez a hardwares összehasonlítgatás papíron annyira ellentétes a puding próbájával... most akkor ki is az elfogult?

320x480-as felbontas 3,5"-on
defy 480x800 3,7"-on

itt elverzik alapbol a erved..

a 600mhz meg az jelenlegi datumhoz mert atlagos telefon processzor (belepo kategorias telefonok oda-vissza verik) es benchamark pontokra faszveres kozott szerintem nemi kulonbsegek vannak.

persze, hogy jo arra amiket leirt, csak miert dobjon ki az ember 3x annyi penzt erte, amikor ennyi penzert jobbat is talal?

ettol az akadozas mentes apple bullshittol meg agyam eldobom.. premium kategorias telefont hasonlitanak ossze a droidos belepo szintu okostelefonokkal.. seems legit
a project butter-t mar meg sem merem emliteni, csak halkan..

Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Dec 6 2012 08:12am
Quote (ecneB @ Dec 6 2012 02:40pm)
defy 480x800 3,7"-on

a 600mhz meg az jelenlegi datumhoz mert atlagos telefon processzor (belepo kategorias telefonok oda-vissza verik) es benchamark pontokra faszveres kozott szerintem nemi kulonbsegek vannak.

persze, hogy jo arra amiket leirt, csak miert dobjon ki az ember 3x annyi penzt erte, amikor ennyi penzert jobbat is talal?

ettol az akadozas mentes apple bullshittol meg agyam eldobom.. premium kategorias telefont hasonlitanak ossze a droidos belepo szintu okostelefonokkal.. seems legit

halvány lövésem sincs, hogy mi az a project butter. gondolom az is valami hackelés, amit a userek <10%-a csinál meg és az átlagos tapasztalatuk az lesz a készülékről, hogy szar, mert akad és tulajdonképpen igazuk van.
ha meg lehet csinálni akadozás mentesre az UI-t ilyesmivel, akkor miért nem így tolják ki piaci forgalomba azonnal?? ezt sose értettem, de látom benne vagy a témában; ha elmagyarázod, akkor hálás lennék :hail:

a felbontás/képátló nem tudom, hogy min változtat és hogy min vérzik el az érvem, de: ok. igazad van, mindenki buta, aki mást szeret meg ilyenek.
ha tudsz 3x olcsóbb, tehát ilyen 10-12 ezer forintos androidot, ami hozza a 3GS használati szintjét, akkor mondj már egy ilyen androidot kérlek, mert szeretnék belőle venni a családomnak karácsonyra.

az akadozás egy olyan dolog, hogy oda kell adni anyuka-apuka kezébe mindkettőt, akik objektívek és ő döntse el Ő, hogy mit tapasztal. az én androidos ismerőseim(meg anyukám) állandóan nyávognak, hogy ha gyorsan görgetnek a home screenen vagy a böngészőben, akkor megakad vagy úgy viselkedik a teló, mintha nem érzékelné az ujjukat a kijelző.
biztos koholt vádak az android ellen, de azt hiszem a huszonéves lányka ismerőseim azt se tudják, hogy milyen OS fut a telón, csak látják, hogy a hasonló árú telefonjuk másképp viselkedik, mint az enyém meg másé.
hozzá kell tennem, hogy én nekem semmi bajom az androiddal és nem akarok senkit lebeszélni róla, de nem tartom jófejségnek a másik ember lebeszélést valamiről azért, mert ÉN nem szeretem.

erről az jut eszembe erről, amikor pár hónapja elmentem orvoshoz és mondta, hogy ír fel gyulladáscsökkentőnek algopyrint, de hogy ha van otthon más is, akkor felváltva szedjem mással, hogy ne mindig ugyan azt tömjem magamba.
erre mondom,hogy van otthon néhány doboz paracetamolom. mire ő: hát azt annyira nem szeretem.
én meg mereven nézek magam elé és próbáltam értelmezni, hogy ez a megállapítás hogyan fog engem meggyógyítani.
Member
Dec 6 2012 08:36am
Quote (Eoghan @ 6 Dec 2012 15:12)
halvány lövésem sincs, hogy mi az a project butter. gondolom az is valami hackelés, amit a userek <10%-a csinál meg és az átlagos tapasztalatuk az lesz a készülékről, hogy szar, mert akad és tulajdonképpen igazuk van.
ha meg lehet csinálni akadozás mentesre az UI-t ilyesmivel, akkor miért nem így tolják ki piaci forgalomba azonnal?? ezt sose értettem, de látom benne vagy a témában; ha elmagyarázod, akkor hálás lennék  :hail:

a felbontás/képátló nem tudom, hogy min változtat és hogy min vérzik el az érvem, de: ok. igazad van, mindenki buta, aki mást szeret meg ilyenek.
ha tudsz 3x olcsóbb, tehát ilyen 10-12 ezer forintos androidot, ami hozza a 3GS használati szintjét, akkor mondj már egy ilyen androidot kérlek, mert szeretnék belőle venni a családomnak karácsonyra.

az akadozás egy olyan dolog, hogy oda kell adni anyuka-apuka kezébe mindkettőt, akik objektívek és ő döntse el Ő, hogy mit tapasztal. az én androidos ismerőseim(meg anyukám) állandóan nyávognak, hogy ha gyorsan görgetnek a home screenen vagy a böngészőben, akkor megakad vagy úgy viselkedik a teló, mintha nem érzékelné az ujjukat a kijelző.
biztos koholt vádak az android ellen, de azt hiszem a huszonéves lányka ismerőseim azt se tudják, hogy milyen OS fut a telón, csak látják, hogy a hasonló árú telefonjuk másképp viselkedik, mint az enyém meg másé.
hozzá kell tennem, hogy én nekem semmi bajom az androiddal és nem akarok senkit lebeszélni róla, de nem tartom jófejségnek a másik ember lebeszélést valamiről azért, mert ÉN nem szeretem.

erről az jut eszembe erről, amikor pár hónapja elmentem orvoshoz és mondta, hogy ír fel gyulladáscsökkentőnek algopyrint, de hogy ha van otthon más is, akkor felváltva szedjem mással, hogy ne mindig ugyan azt tömjem magamba.
erre mondom,hogy van otthon néhány doboz paracetamolom. mire ő: hát azt annyira nem szeretem.
én meg mereven nézek magam elé és próbáltam értelmezni, hogy ez a megállapítás hogyan fog engem meggyógyítani.

a project butter az új jellybeanbe jött be, mostmár smoothságba simán pariba van a wpvel meg iossal a rendszer (tapasztalatból mondom mert mindkettő van nekem)

Quote (ecneB @ 6 Dec 2012 14:40)
defy 480x800 3,7"-on

egyetértek, az iphone 3gs már egy totál elavult valami, és egy vicc hogy használtan árban ott van mint egy 2. generációs wp7 teló...

This post was edited by fahrii on Dec 6 2012 08:42am
Member
Gold: 3,747.73
Dec 6 2012 08:38am
Quote (Eoghan @ Dec 6 2012 03:12pm)
ha meg lehet csinálni akadozás mentesre az UI-t ilyesmivel, akkor miért nem így tolják ki piaci forgalomba azonnal?? ezt sose értettem, de látom benne vagy a témában; ha elmagyarázod, akkor hálás lennék  :hail:

istenem mi a faszt olvasok
Member
Warn: 10%
Dec 6 2012 08:43am
Quote (Vismajor @ Dec 6 2012 03:38pm)
istenem mi a faszt olvasok

melyik résszel van gond?
Member
Gold: 145.00
Dec 6 2012 09:19am
Quote (Eoghan @ 6 Dec 2012 16:43)
melyik résszel van gond?

kb. az egésszel
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=270043&langId=-11

kb. ez is olyan erős, mint egy 3GS, csak kicsit jobb... 8-9ezer forintért :DDDD
vásárolj csak be a családodnak
Member
Gold: 6,645.00
Dec 6 2012 09:29am
el se olvasok ennyi tldrt

de az első sorban láttam, hogy "nem akarok androidot"
félreértés ne essék, volt wp nálam pár napig tesztre, rémálom volt. iost nem tudom megfizetni.blackberry nem érdekel. akkor csak a droid marad.

igazából ha 2 tabos böngészésnél nem fogyna el a memória az 5800n, le nem cserélném... főzött rommal meg biztos nem szarakodok annyit.
Member
Dec 6 2012 09:31am
Quote (szabika @ 6 Dec 2012 17:29)
el se olvasok ennyi tldrt

de az első sorban láttam, hogy "nem akarok androidot"
félreértés ne essék, volt wp nálam pár napig tesztre, rémálom volt. iost nem tudom megfizetni.blackberry nem érdekel. akkor csak a droid marad.

igazából ha 2 tabos böngészésnél nem fogyna el a memória az 5800n, le nem cserélném... főzött rommal meg biztos nem szarakodok annyit.

én galaxy s advancet vennék(43k)

a főzött romot meg 10 perc alatt fel lehet rakni, nem bonyolult, ha van aki segít
utána meg olyan gyors lesz a telód, mint egy 80-90k-s

This post was edited by TouchCow on Dec 6 2012 09:32am
Member
Gold: 6,645.00
Dec 6 2012 09:34am
Quote (TouchCow @ Dec 6 2012 04:31pm)
én galaxy s advancet vennék(43k)

a főzött romot meg 10 perc alatt fel lehet rakni, nem bonyolult, ha van aki segít
utána meg olyan gyors lesz a telód, mint egy 80-90k-s

nem akarok samsungot
htc vagy zte érdekelne ha nem jutok defy+hoz
Member
Dec 6 2012 09:39am
Quote (szabika @ 6 Dec 2012 17:34)
nem akarok samsungot
htc vagy zte érdekelne ha nem jutok defy+hoz

http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_in-4962.php
43k t-mobilenál 2 év hűséggel és még jobb is a samsungnál amit linkeltem

jó rom van rajta, fasza kamera, jó proci, olcsó, nagy kijelző