Quote (ecneB @ Dec 6 2012 02:40pm)
320x480-as felbontas 3,5"-on
defy 480x800 3,7"-on
itt elverzik alapbol a erved..
a 600mhz meg az jelenlegi datumhoz mert atlagos telefon processzor (belepo kategorias telefonok oda-vissza verik) es benchamark pontokra faszveres kozott szerintem nemi kulonbsegek vannak.
persze, hogy jo arra amiket leirt, csak miert dobjon ki az ember 3x annyi penzt erte, amikor ennyi penzert jobbat is talal?
ettol az akadozas mentes apple bullshittol meg agyam eldobom.. premium kategorias telefont hasonlitanak ossze a droidos belepo szintu okostelefonokkal.. seems legit
a project butter-t mar meg sem merem emliteni, csak halkan..
halvány lövésem sincs, hogy mi az a project butter. gondolom az is valami hackelés, amit a userek <10%-a csinál meg és az átlagos tapasztalatuk az lesz a készülékről, hogy szar, mert akad és tulajdonképpen igazuk van.
ha meg lehet csinálni akadozás mentesre az UI-t ilyesmivel, akkor miért nem így tolják ki piaci forgalomba azonnal?? ezt sose értettem, de látom benne vagy a témában; ha elmagyarázod, akkor hálás lennék

a felbontás/képátló nem tudom, hogy min változtat és hogy min vérzik el az érvem, de: ok. igazad van, mindenki buta, aki mást szeret meg ilyenek.
ha tudsz 3x olcsóbb, tehát ilyen 10-12 ezer forintos androidot, ami hozza a 3GS használati szintjét, akkor mondj már egy ilyen androidot kérlek, mert szeretnék belőle venni a családomnak karácsonyra.
az akadozás egy olyan dolog, hogy oda kell adni anyuka-apuka kezébe mindkettőt, akik objektívek és ő döntse el Ő, hogy mit tapasztal. az én androidos ismerőseim(meg anyukám) állandóan nyávognak, hogy ha gyorsan görgetnek a home screenen vagy a böngészőben, akkor megakad vagy úgy viselkedik a teló, mintha nem érzékelné az ujjukat a kijelző.
biztos koholt vádak az android ellen, de azt hiszem a huszonéves lányka ismerőseim azt se tudják, hogy milyen OS fut a telón, csak látják, hogy a hasonló árú telefonjuk másképp viselkedik, mint az enyém meg másé.
hozzá kell tennem, hogy én nekem semmi bajom az androiddal és nem akarok senkit lebeszélni róla, de nem tartom jófejségnek a másik ember lebeszélést valamiről azért, mert
ÉN nem szeretem.
erről az jut eszembe erről, amikor pár hónapja elmentem orvoshoz és mondta, hogy ír fel gyulladáscsökkentőnek algopyrint, de hogy ha van otthon más is, akkor felváltva szedjem mással, hogy ne mindig ugyan azt tömjem magamba.
erre mondom,hogy van otthon néhány doboz paracetamolom. mire ő: hát azt annyira nem szeretem.

én meg mereven nézek magam elé és próbáltam értelmezni, hogy ez a megállapítás hogyan fog engem meggyógyítani.