d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev13383393403413421141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Mar 20 2013 12:44pm
Quote (bajcli @ 20 Mar 2013 19:43)
http://www.thebigbands.com/images/big_band_thmemes.jpg

:lol:
Member
Gold: 13,000.00
Mar 20 2013 02:06pm
Quote (Thomas Cross @ Mar 20 2013 07:30pm)
A Csillagkapu örök favorit! Akárhányszor újra lehet nézni! Vannak akik szerint az SG-1 volt a legjobb és úgy ment lejjebb Atlantis>Univerzum felé mert az SG-1nek meg volt a varázsa hogy mostani technológiával mit kezdenénk egy fejlettebb és létszámfölényben lévő ellenséggel, az Atlantiszban főleg (az Univerzumban meg már kizárólag) idegen technológiával koppintottunk az ellenségek orrára. Viszont szerintem pont hogy egyre jobb lett a sorozat az idő előre haladtával. Szépen lassan kinőtték az új sorozatok hibáit, a forgatási bakikat, és az ellentmondásokat. A karakterek is és a karakter fejlődés is egyre jobbak lettek. Az SG-1ben 10 évad alatt sem nagyon változtak meg a karakterek, az Atlantiszban McKay-nek 3 évad kellett mire tisztességesen megtanulta használni a fegyvereket, viszont az Univerzumban egy rész alatt is tudnak akkorát fordulni a karakterek hogy csak pislogunk :)

vouch
bár kár hogy a universebol hianyzott az izomagyu idegen span (bár greer valami hasonlo szerepet toltott be)
Member
Gold: 0.00
Mar 20 2013 02:11pm
Quote (Thomas Cross @ 20 Mar 2013 19:30)
a Game of Thrones! Már nem kezdek neki a könyvnek a harmadik évad promóig, de határozottan tervezem. Ezt a művet tényleg csak a Gyűrűk Urához tudom hasonlítani, de azon kívül hogy mindkettő egy középkori világban játszódik, nem sok hasonlóság van a két világ között, ezért nem is próbálom meg egyiket egyértelműen a másik főlé helyezni (na jó talán egy kicsit a Gyűrűk Urát :) )

Member
Gold: 59.00
Mar 20 2013 02:31pm
Quote (Rawen @ 20 Mar 2013 20:11)
http://3.imgland.net/6qAGNE.jpg

Member
Gold: 4,673.69
Mar 20 2013 03:00pm
Quote (Flutter @ 20 Mar 2013 22:06)
vouch
bár kár hogy a universebol hianyzott az izomagyu idegen span (bár greer valami hasonlo szerepet toltott be)

Teal'c meg Ronon nagyot alakítottak, főleg amikor verekedtek :D Az Atlantis SG-1 között egy kicsit több crossovert vártam volna, amit azt hittem meg is kapok amikor a goa'uldok fel akarták robbantani a várost. Pl milyen király lett volna hogyha egy Baal klón Adria után egy Lidércnél vagy épp pont egy királynőnél próbálkozik be, abból mekkora részt vagy akár évadot lehetett volna kerekíteni. Ugye a rendszerúr csúcstalálkozón elnassoltak pár lárvát, de mennyivel hasznosabb lett volna ha a felesleget a pegazusba "exportálják" valamilyen" úton módon és így a már elkapott emberekk sokkal kiadósabb és laktatóbb fogást jelentettek volna! Azt is el bírtam volna képzelni hogy az emberekkel kezdenek el tárgyalni hogy ők maguk hozzanak lárvákat hogy a már úgyis elkapott és halálraítélt emberek tovább kitartsanak így kitolva a következő aratás időpontját. Igaz úgyse mentek volna bele mert az Atlantiszban is mindegyik karakter "fehér" nem úgy mint az univerzumban ahol inkább "szürkék" , ki világosabb, ki sötétebb. De egy részt simán kitöltött volna. A másik amit még hiányoltam a "gazdálkodó" lidércek. Ha úgy közelítjük meg őket, akkor a Lidércek ott tartanak mint mi emberek tízezer éve, vadászó-gyűjtögető életmódot folytatnak, de milyen király lett volna látni egy olyan bolygót amin lidérc technológiával épített városokban 10-20 milliárd embert el tudott volna látni egy bolygó (természetesen lidérc techel felturbózott mezőgazdasággal) Az emberek átlagéletkorát is fel tudták volna tornázni simán 110-120 évre amiből ha az utolsó 10-20 évet leszívják még mindig 35 évvel több mint a földi átlagéletkor, nem mellékesen azt teljesen egészségesen élnék le. Aztán idővel ők is beszállhattak volna a háborúba az emberek oldalán vagy akár harmadik félként. Annyi potenciál volt még abban a sorozatban hogy elképesztő és ők meg kukázták az egészet mert nem úgy ment a szekér ahogy kellett volna... nem mellesleg ehhez nekik és a csatornának is elég sok közük volt...
Member
Gold: 69.85
Mar 21 2013 01:14am
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 14:27)
arrow

kibaszott igenytelen, tele mindfuck dolgokkal
elso ket reszt vegigfikaztuk bnovel de sajnos mind a ketten rakaptunk
explain pls

Hat kurvara nem igenytelen. Ha nem szereted a kepregenyeket, akkor ne nezzed. Egy baromi jo kepregeny adaptacio, ugyan vannak fail megoldasok, de kurva jol meg van csinvalva all in all. Bar azt elismerem, hogy egy random akcio-sorozatnak szar lenne, de CB adaptacionak kurvajo.

Sunak amugy eleg jok benne.
Thea, Felicity, Helena (bar neki kicsit derb arca van, de all in all eleg gg), mondju McKenna sztem csoffadt. :C

Jajj meg a szigetes elmenyeknel, amit allatkodnak Wilsonnal, azon rohogok. xd

Spoiler:

Fail megoldas pl, hogy megoltek Laurel hugat ugye a pilotban, nem az a gond, hogy kinyirtak, mert nem ok talaltak ki nyilvan a sorozatot, hanem annyira 'profin' nyirtak ki, hajo sullyed, Oliver nyul utana, beomlik a viz, begyuri az arcat a csajnak ok, erre most az uccso reszbe kitalaljak, hogy meg is el, ezt tudni lehetett elore, csak azt nem ertem, miert olyan scenet kellett kitalalni a kinyiriasara.... -.-
Member
Gold: 794.44
Mar 21 2013 01:53am
Quote (Baleee @ 21 Mar 2013 08:14)
Hat kurvara nem igenytelen. Ha nem szereted a kepregenyeket, akkor ne nezzed. Egy baromi jo kepregeny adaptacio, ugyan vannak fail megoldasok, de kurva jol meg van csinvalva all in all. Bar azt elismerem, hogy egy random akcio-sorozatnak szar lenne, de CB adaptacionak kurvajo.

Sunak amugy eleg jok benne.
Thea, Felicity, Helena (bar neki kicsit derb arca van, de all in all eleg gg), mondju McKenna sztem csoffadt. :C

Jajj meg a szigetes elmenyeknel, amit allatkodnak Wilsonnal, azon rohogok. xd

Spoiler:

Fail megoldas pl, hogy megoltek Laurel hugat ugye a pilotban, nem az a gond, hogy kinyirtak, mert nem ok talaltak ki nyilvan a sorozatot, hanem annyira 'profin' nyirtak ki, hajo sullyed, Oliver nyul utana, beomlik a viz, begyuri az arcat a csajnak ok, erre most az uccso reszbe kitalaljak, hogy meg is el, ezt tudni lehetett elore, csak azt nem ertem, miert olyan scenet kellett kitalalni a kinyiriasara.... -.-

mar van 17.resz
Member
Gold: 69.85
Mar 21 2013 02:20am
Quote (kusziyoker @ 21 Mar 2013 09:53)
mar van 17.resz

Yep, megneztem 2-kor, mert nem tudtam aludni. : )

This post was edited by Baleee on Mar 21 2013 02:20am
Member
Gold: 0.00
Mar 21 2013 02:50am
twd uj resze jo fos volt, tobbszor gondolkodtam h beleporgetek :/ mar tenyleg kb minden resz az utolso 5 percee epul
Member
Gold: 280.00
Mar 21 2013 02:52am
Quote (Fej @ Mar 21 2013 09:50am)
twd uj resze jo fos volt, tobbszor gondolkodtam h beleporgetek :/ mar tenyleg kb minden resz az utolso 5 percee epul

semmi nem történt ebben az évadban kb
Go Back To Magyar Topic List
Prev13383393403413421141Next
Add Reply New Topic New Poll